ЮЛИ 2007 !!!

• 27 976
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден на Инка и Никола .Да са здрави и щастливи.  bouquet
Бооти прочетох сега какво ви и сполетяло дано скоро благодарение на хората които са ви подкрепили всичко да има щастлив край.Изпращам ти много положителна енергия на теб и сладката Нелия и силно ви прегръщам.

# 526
Честит Рожден Ден на Никола и Инка! Да са здрави, щастливи и винаги усмихнати! Весел празник!  bouquet 
Вилма Hug Praynig

# 527
  • Асеновград
Честит рожден ден на Инка и Никола  newsm59 , много здраве , много щастливо детство !

# 528
Честит рожден ден на Инка!
Честит рожден ден на Никола! Желая им много щастие!
Бути, аз мисля че всяка майка би постъпила като теб. Желая ви успех в пътуването. Чакаме новини Praynig Аз за съжаление имам лошо отношение към повечето лекари в Бг. Дори да са добри като специалисти са нагли и арогантни. Нищо не може да оправдае такова отношение към майка, която преживява подобно притеснение в момента.
Ние днес бяхме в Троян, Беклемето и Троянски манастир. Хареса ни.
Юли тези три дни беше болен, сега е добре.
Ето малко снимки http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1899865821327.2099538.1382110211

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 23:22 от borianna

# 529
Честит рожден ден на Инка и Никола.   bouquet Весел празник!
BOOTY  Hug
borianna - много сте хубави  Hug
Един поздрав от мен. Аз си познах някои реплики  Mr. Green

# 530
 Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви на всички!
 честит празник на Никола  bdbaloni Яна   bouquet  bouquet  bouquet
Партита минаха много добре!
Бути  Hug браво за смелостта ти  Hug Мисля ви много и само хубави новини  Hug
Прекрасно, че сте на едно мнение с Милко и се подкрепяте !
Много сили ви изпращам  Praynig  bouquet
Сега стягам багажа и утре -   car003 и после  Nature Sun With Face sport027  grinning039     cheers Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

# 531
  • София,
Пак съм пропуснала рождениците Embarassed, сори
Честито на НИкола и Инка да са живи и здрави и весело и щастливо детство!!! Hug
Весело изкарване на Марти на Цигов чарк Hug.
ние днес се прибрахме в София с Вероника - изобщо не ми се щеше, но няма как. В петък сме на комисия за подновяване на ТЕЛКА и имам да подготвям купища документи, стиснете по един палец да ни дадат отново нужния процент! Praynig
ВИлма, лек път и чакаме най - добрите новини! Всичко ще се нареди, не се тревожи! А АЗ вчера запалих свещичка за Нелия за здраве и се помолих! Praynig
П.П. Лекси прибрахте ли се от морето, ходите ли в пумпелина, ние вторник сме там - ще се радвам да се видим!

# 532
  • Бургас
Добро утро  Simple Smile
Лек път на Бути и успех, стискаме палци всичко да се нареди  Praynig Hug
Дани, и на тебе стискаме палци  Hug

Ние се завърнахме от една сбирка на Ичера. Бяхме в комплекс Дивеците, хареса ми. Ивчо се набесня, е... можеше и още  Wink После минахме и покрай нашето село, набесняха се и с батко си и братовчедите. Викам на майка ми - представяш ли си да ти ги оставим и четиримата заедно, както нас ни оставяхте. Определено и призля, но не си признава  Joy

# 533
Добро утро!
Честит рожден ден на Кая!Желая й много здраве,усмивки,много приятели и забавления!Кая е уникална личност,пожелавам  да е винаги такава въпреки и защото....!!!!!Галенче весел празник!  newsm59   bouquet   bouquet   bouquet
Ивееее,ЧЕСТИТООО!!!!!!   bouquet   bouquet   bouquet  Hug  Hug  Hug
Много здраве,радост,взаимност,хармония!Много слънце да свети на твоята улица винаги,ангажирам го тая година да свети лично за теб,хихи!Обичам те!Весел празник!  Party
Честито на Раян!Много здраве и сила!Много добри приятели и весели игри!  Tada

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 08:30 от I.a.n.a

# 534
  • Асеновград
Добро утро ,
Честити 4 годинки на Раян  newsm59, който пропуснах вчера , да е много здрав и щастлив !
Честит рожден ден на Кая newsm59, да е все така очарователна и разбираща от всичко.Весел празник Айка!

Честит рожден ден , Иве , по-малко притеснения и повече хубави моменти през следващата година   bouquet!
Лек път , Бути и само добри новини  Hug.

# 535
добро утро
Честит рожден ден на Раян и Кая, желая им много здраве и късмет и да са истински безгрижни деца HugВесел празник!!!!
Иве честит рожде ден и на теб, пожелавам ти здраве и щастие   bouquet Hug
Вилма успех и стискам силно палци Praynig Hug
Днес явно ще е облачно и ако е така мисля да поизчистя вкъщи ...............Не съм вярвала че ще си зарежа дома цяла седмица без прахосмучене Embarassed Laughing
Еви вчера беше на село, брала е краставички и малинки и е вадила картофи Grinning, съответно сега все още спи малкото ми земеделче Heart Eyes
Веси много весело изкарване на морето Hug
Бубе как е пътя до Троян????Много ми се иска да отидем с децата ,знам че е красиво и вълшебно Grinning

# 536
  • София
Благодаря за пожеланията,почерпете се кой с каквото иска Heart Eyes Heart Eyes
Ками пътя е идеален,нов до троян
Бях на фризьор,а децата в клуба.

# 537
  • София
Благодаря ви за поздравите!

Честит рожден ден на Раян, да е здрав и много щастлив!

Иве, честит рожден ден! Да си здрава и много обичана!

Ние се подготвяме за празника, тортата дойде, Кая имаше специални изисквания за украсата, направили са я, ще кача после снимки. Преди 2 дни реши, че иска тротинетка, днес я купихме като общ подарък от нас и бабите и лелите и сме готови Simple Smile

# 538
  • Sofia
ЧРД на всички! Да са живи и здрави и все такива уникални децата!
Молим се за BOOTY и прекрасната Нелия  Praynig
Иве, да си жива и здрава и много обичана!  Hug

# 539
Честит Рожден Ден на Кая и Раян! Да са здрави и много щастливи!  bouquet
Иве, честит рожден ден! Много здраве, щастие и да те радват мъжете в къщи!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт