ЮЛИ 2007 !!!

• 27 980
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Booty,  Hug, ужас просто, защо толкова остро са реагирали, сякаш не си дават сметка, че всеки нормален човек търси второ мнение за сериозни диагнози. А това, че не може да се върнете там, ми звучи абсурдно... Правилно сте постъпили, дано в чужбина подходът е по-различен. Каква температура поддържа? А иначе боли ли я нещо, как се чувства, уплашена ли е? А баткото? Не пиши, ако не ти се пише за това. Много прегръдки от нас!

# 511
  • София
Вилма,за Лисичков предполагам знаеш,в Токуда.
 Twisted Evil Twisted Evil #2gunfire гадове са тези.
Много положителна енергия Praynig

# 512
  • Бургас
Лекари   Confused всички се мислят за велики  Sick
Вилма, стискаме палци всичко да мине лесно и бързо, много прегръдки  Hug

# 513
  • Варна
Айка, Т гледаме ако може да не превишава 38-38.5-правим всичко възможно, но поне два пъти на ден вдига до 38.Над 39 е вдигала само 3-4 пъти от миналия четвъртък до днес.  Като вдигне Т и се оплаква че я болят крачета и само лежи. Като няма Т си е същото дете- обикаля из стаите весела. Не е уплашена, по- скоро изтормозена много. Преско нищо не разбира- детенце е още. Изчетохме всичко по въпроса -от БГ до чужда информация и се запознахме подробно за всичко. Най-лошото в случая , че макар и малко , но близки хора не ни подкрепиха в решението ни да напуснем болницата и да потърсим второ мнение, което тотално ни съкруши.Радвам се обаче , че повечето са с нас.Дано Господ ни помогне!Не ми се искаше да ви развалям темата с лоши новини, сега са рождени дни. Но наистина имах нужда от вашата подкрепа.  Hug
П.С.- И за Лисички  и за Михайлова и за Стефанов знам. Само, че единия в отпуск, другия не си вдига телефона, а нямаме време за губене.

# 514
  • USA
Вилма, не мога да повярвам, че е трябвало да изтърпите този лекарски тормоз  #Cussing out. Как може да ви поставят такива ултиматуми в държавно учреждение?!? Или да слагат малко дете на лечение без пълните изследвания?!? Наистина, не мога да повярвам, че има такива хора.
Браво, че скоро ще имате второ мнение. Бързо да идва понеделника  Praynig и да има по-добри резултати.  Praynig Мислите и молитвите ни са с вас! Hug Моля те, кажи ако можем да помогнем с нещо.
Правилно ви е решението да потърсите по-компетентен екип. Аз съм пострадала от лекарска грешка, много ми се иска тогава да бях потърсила второ мнение. Не се съмявай в решението ви. Правите най-доброто.

# 515
Важното е, че двамата с Милко сте единодушни. Другите няма значение какво мислят! Ако можем да помогнем с нещо само пиши. Спокойни почивни дни и много късмет в понеделник  Hug

# 516
  • Асеновград
Вилма , иска ми се да кажа , че не мога да повярвам , ама всъщност никак не съм учудена от отношението на лекарите.
Ще се молим за вас и ще ви мислим много  Hug, радвам се , че сте намерили алтернатива бързо.Ще чакаме да чуем добри новини.
Браво на теб , че не си се дала  Hug.За близките , които не са ви подкрепили - те сигурно са уплашени , хората сме такива , не правим правилните неща в правилния момент.
Много прегръдки и кураж , всичко ще бъде наред.

# 517
  • София,
Вилма, незная какво да кажа, изчетох последните пет страница на един дъх, и само търся добрите хубавите новини. Много съжалявам, радвам се че не си се предала, ти си борбен човек и аз също смятам че си взела най правилното решение, винаги и не само второ, аз търся и трето мнение и се убеждавам едва когато съвпаднат и трите. Peace Вярвам, че всичко ще е наред! Нелия ще се оправи напълно, дори и това да е диагнозата, - заболяването е нвапълно лечимо, имам приятелка чиито дечица и двете са минали по този път, но вече са големи и прекрасни и здрави деца.  Peace
Ивето ти е писала за др. Лисички и аз щях да ти предложа да ти дам координати и да се свържеш с него или другото, което мога да предложа е да се обадите директно в педиатрията в Токуда и да говорите, с който и да е лекар там - дори да е в отпуск той, ще намерят друг ревматолог, сигурна съм че ще направят всичко възможно, незная може дори и за два дни да стоите там до полета поне да сте по спокойни, че сте под лекарско наблюдение. Писа ли в темата тук във форума, предполагам, че от там са ти дали доста координати и съвети, но и ние ще направим всичко възможно да помогнем. Пиши ако имаш нужда от нещо знам ли, много е трудно в такива моменти, зная и стискам палци всичко да се оправи по най бързия начин, много целувки и прегръдки на Нелия. Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

# 518
  • На края на вселената!
Вилма, много се радвам, че имате приятели, които са ви подали ръка така бързо и са ви помогнали. Много силно вярвам, че нещата не са така страшни и другите лекари ще й помогнат. Моля се за Нелия  Praynig Да омесиш питка и да отидете в църква да прочете отеца молитва за здраве.

# 519
Добро утро!
Вилма,успех!Вие с Милко сте родителите и си усещате най-добре нещата.Верно е повечето са станали лекари,но са забравили да бъдат хора в нашето здравеопзване.Успех извън Бг. дано диагнозата е по-добра и лечението по-леко и най-вече успешно.Ако имаш нужда от помощ пиши каквото можем да помогнем!
Да почерпя с тортата на моя рожденик днес!Пожелавам му е да все така добра душа,много приятели да има и да е най-вече здрав!Сега на партито ще са все момичета,едно момче две за цвят хихи.Провали ми се щото мислих водно парти да правя,ама ще си е само парти здраве да е.
Честито на Инка,много здраве и радост!Веси,весел празник!   Hug  Hug  Hug

# 520
  • София
Честит Рожден Ден Никола  bouquet
Честит Рожден Ден Инка   bouquet
Бъдете много здрави и весели Heart Eyes Heart Eyes
През ноща се събудих със страшна болка в десния бял дроб и кашлица,правих мед олио и ракия и компрес по премина исега почва хомеопатичното,май настинах

# 521
Честит рожден ден на Никола и Инка! Бъдете здрави и много щастливи, мили дечица!  Heart Eyes

Бути, благодаря ти, че пишеш, едва ли ти е до форум сега, но пък всички я мислим Нелия. Според мен сте взели правилното решение, в крайна сметка лечението ще се забави с дни, а не с месеци. Лекарите са го приели на чест, глупава реакция...прегръщам ви

Ние тръгваме след малко за Цигов чарк...

Иве, аз докато пушех все в дроба ме удряше. Ако искаш да откажеш цигарите, ти препоръчвам електронна цигара, сестра ми ги отказа с нея. Ааа, сега се сетих, че ти бях обещала да ти кажа за ефекта на витаслима (не че има връзка с цигарите, но се присетих). Ами майка ми го пи малко, защото започна едни лекарства за кръвно и не искаше да го смесва. Преди около месец обаче си взе някаква лепенка за отслабване, за която отнесе доста подигравки от мен, но за месец е свалила 6 кг с нея. Странно ми е, не знам на какъв принцип действа, но е факт

айде, потегляме

# 522
  • Бургас
Честит рожден ден на НИкола и Инка, да са много здрави и безгрижно детство   bouquet

# 523
добро утро
Честит рожден ден на Никола и Инка, да са живи и здрави и безгрижни дечица  bouquetМного весел празник!!! Hug
Вилма изобщо не се учудвам на реакцията на лекарите Rolling EyesПлачевно е просто положението в болниците тук....................Важното е само Нелия да се оправи и вярвам че това ще стане HugПрегръщам ви силно и се моля за вас Hug Praynig
Марти весело изкарване!!!
Аз чакам Викотор да се събуди и излизаме малко навън , поне е прохладно  Grinning
Весел уикенд на всички  bouquet

# 524
  • София
Честит рожден ден на Ина и Никола! Да са много, много здрави и безгрижни!!!  newsm59 Весел празник на целите семейства!

Днес ходихме в този клуб, цената е 8 лв. на час. Доста е, но бяха две момиченца, а ги гледаха две каки, рисуваха, играха с пластилин, много бяха доволни.

Общи условия

Активация на акаунт