ЮЛИ 2007 !!!

• 27 983
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • sf
Вилма,  Hug вчера не успях да пиша, но наистина настоявайте за второ мнение, дано е някаква грешка и всичко да е възможно най-лекото! Знам, че няма как да те утешим, но мислим за вас  Praynig

Аз чакам децата от Сандански, пускам и пералня и пак оправям багаж,че утре мислим да повторим идеята зя турски къмпинг, дано не е като миналогодишното преживяване  Joy

Иве, Зайо или който знае, има ли от хомеопатичните нещо, което може да се взима при ухапване от насекоми? Мин. седмица ме ухапа нещо и се поду и стана червено, няколко дни така си стоеше хем го мазах, такива мутанти са се навъдили вече  ooooh!
И случайно неща за херпес на устата  Joy

# 496
  • София
За ухапаното Апис 9сн 3х5 утре 2х5 и на третия ден 1х5 схема на боарон.
Вико де ще ходите тази година?

# 497
  • sf
Сега ще ходим в Инеада, близо е до границата , под Синеморец. Може на палатка, може на хотелче, каквото намерим.
А за Ол Инклузива септември още не знам, Д иска 5 дни в Кушадасъ и 5 дни в Алания ама мисля,че е нахален та ще видим.

Сега се сетих, че пъпът на виктор е още у нас.
Вие какаво направихте с пъповете? Чудя се дали може да се метне в морето или трябва да е на твърда земя, суеверия,де  Thinking

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 18:43 от donsita

# 498
  • USA
На Криси пъпът е в една кутия при майка му и там ще си остане  Mr. Green. Не знам къде да му го хвърля.
Янче, страхотни снимки от Правец. Много хубаво е било. Никола ми се видя много пораснал и променен. Надина много хубаво позира, а ти трябва само в тюркоазено да се обличаш.  Simple Smile

# 499
  • София
И на Кая пъпчето е вкъщи, така и не измислих какво да направя с него  Rolling Eyes

Днес бяхме на РД в един нов клуб зад испанската гимназия, Тринити Кидс, определено е най-хубавият клуб, в който съм била досега, а и бях приятно изненадана колко много момичета се грижат за децата. Не разбрах колко струва почасовото гледане, но ще проуча, че имаше нужда от хубав клуб наблизо, да се спасяваме в лошото време.

# 500
  • Sofia
Пъповете и на двамата са вкъщи. Идея нямам къде да ги хвърля/оставя.
Айка, за това ли става дума:
http://www.facebook.com/pages/Trinity-Kids/165532676845173

# 501
BOOTY пиши как сте днес?  Hug

# 502
И аз чакам новини от Бооти макар че на нея едва ли й е до писане.Всеки ден си мисля за тях и дано излезе грешна диагноза или поне лечението е по-леко!  Praynig
Аз немога да смогна с багажа и прането с къщата.Децата са супер превъзбудени,искат само навън с приятелите,с колелетата.Вчера бяхме и на детски рож ден имах и два скандала на пързалката с майки и ей така много нервен ден,вечерта се бяхме преуморили и неможахме да спим нито аз нито децата.Сега пак са на вратата и поемаме.Д. ходи и вчера и днес да чисти апартамента че трябва да се чисти пък децата няма къде да оставим всеки има задачи.
Галенче много луксозен тоя клуб,какви ли са верно цените после ще разгледам.

# 503
много ми хареса клуба, вярно имахме нужда от такова място, дано не ни застрелят с цени. Ако са разумни, ще го тествам още на РД на Валери

четох доста за вероятната диагноза на Нелия, оптимист съм. Мисля, че ще им останат само лошите спомени, всичко ще се нареди Heart Eyes

# 504
Леле егати и времето,утре ми пропаднаха плановете за партито на Никола с това време.За първа година да не е хубаво времето за неговия рож. ден.Ама каквото такова,нямам нерви да се ядосвам вече за такива неща.

# 505
  • sf
Яна, къде ще го правиш?

аз искам да пожелая в аванс Честис рожден ден на Никола, Ина и Кая, понеже скоро няма да имам достъп до нет, весело изкарване!
През нощта поемаме нанякъде, ама не знам накъде  Joy Д е измислил някакви маршрути, плажове по никое време, среднощни градски разходки и за по-пряко към Турция, ще минем през Гърция  Joy ама здраве да е , пътя не ме плаши

# 506
  • София
Вико приятна почвка,поне снимай като не искаш да ни вземеш с вас Joy Joy
Яна чудни са снимките от морето,направо ще се изям,яд ме е на себе си Mr. Green можеше да си пием заедно Laughing Wink

# 507
  • sf
Вико приятна почвка,поне снимай като не искаш да ни вземеш с вас Joy Joy

Аааааа да ги нямаме такива, ти не щещ  Naughty

# 508
  • София
това е кубчето, да. сигурно не е евтино, при всички случаи, но е хубаво.

Вики, весело изкарване!

Всичко ще е наред с Нелия, и аз така мисля, но не мога да си представя сега колко им е трудно.

Днес с лошото време свърших много ( Wink) работа - чистих, направих едни тиквички на фурна и един кекс, сега ми остава една леща и само ще почивам после...

отивам да гледам снимките на Яна.

# 509
  • Варна
Вкъщи съм. Благодаря ви много за подкрепата. Не мога без нея.  HugЛекарката заключи вчера категорично че това е диагнозата и каза започваме веднага лечението/без да е пристигнало последното изследване/. Аз и казах че искам второ мнение и това  я поля с вряла вода. Всички в отделението се настроиха срещу мен.Срещнах се  очи в очи с лоши хора/ а предполагам,че повечето са майки като нас/. Разписах се, че отказвам лечение заради второ мнение. Заплашиха ме че дори и да искам не мога да се върна повече при тях следващия месец.Днес отказаха и болничен да ми дадат, което вече ми кипна и си изтървах нервите. Вдигнах всичко на главата си. Сега съжалявам, защото не съм такъв човек, а ме принудиха. Никаква подкрепа, нищо. Може и добри доктори да са, но като хора са нула.Сега сме вкъщи борим се с Т, в понелник е следващия час за доктор /извън БГ/ . Добри приятели ни подадоха ръка и ни организираха всичко- от приемен час, транспорт, нощуване.Само трябва да издържим психически до понеделник, защото тази Т и непрекъсната борба ни държи на ръба.Продължавайте да стискате палци и да се молите за нас. Дори и да потвърдят диагнозата дано ни предложат по- качествено лечение, за отношението въобще не се съмнявам.Още веднъж ви благодаря. Обичам ви!Всички изминали и предстоящи рожденици да се чувстват целунати от нас и да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт