ЮЛИ 2007 !!!

• 27 969
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • София,
Новинта наистина е страхотна, браво на Нелия! Peace

# 586
Много се радвам за Нелия. Hug
Ние ще сме на гости във Нови хан .Не знам как ще се организираме и къде ще ходим ,като дойде ще пиша подробности.Но не вярвам да мога да дойда   на вечерна среща колкото и да ми се иска.

# 587
  • Бургас
Добро утроооо   kaffeetrmker_2

Първо честито на всички рожденици които изтървах. Да са много здрави и безгрижно детство им желая.   bouquet

Браво за Нелия, чакаме Буути да се върне с добрите новини  Hug

Разгара на сезона ме е захапал с пълна сила и не ми остава време да си погледна къщата, каква кочина е - не е истина.  ooooh! На всичкото отгоре тествам едни софтуери за догодина и едни мушмуроци ми изгубиха пет дена да се занимавам с тъпата им програма. Е да ама вчера вече ги натирих.  Joy Мъжът ми и той пак превключи на денонощен режим на работа  Confused Спи два часа и айде пак на тръстиката   Sick Мрън...

Така, оплаках се, като се излюпя пак по никое време пак ще се включа, весели събота и неделя на всички, да се забавлявате, а аз да ходя да работя  Joy

# 588
  • София
Прекрасна новина за добро утро! Simple Smile

кирова, докога ще си в нови хан? Аз в събота ще ходя натам, може да се видим за по кафе.

Отивам на кола, после ще тичаме с мъжа ми в борисовата. Днес стават 5 години от сватбата ни, довечера ще ходим в лебеда.

# 589
  • София,
Айка Честита годишнина! Още сто пъти по толкова! Да сете здрави и да се разбирате и обичате!   bouquet
При нас времето е отврат - вали е студено и с Вероника ще си стоим в къщи Embarassed а тя така искаше да излезем на разходка  Tired, то и аз де.
Шуши зарежи къщата пък си почини, имаш нужда, а Ивчо какво го правиш събота и неделя с тебе ли го водиш, то за тебе сега няма почивен ден newsm78.

# 590
Айка честита годишнина .Още дълги години щастлив живот ти желая.  bouquet
 В Нови хан ще съм най вероятно до събота вечерта .

# 591
  • София
ВИЛМА ГОСПОД Е С ВАС,мила  Нелия много се радвам затеб

# 592
Йеееее, толкова съм щастлива за Нелия!!!!
Айка, приятно изкарване и честито!
Ние тези два дни бяхме в едно райско местенце в Родопите. Дели не искаше да си тръгва. По- късно може да пусна снимки.
Кирова, ако можеш през деня- аз съм на линия. Много ми се иска да се видим.

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 21:58 от borianna

# 593
страхотна новина за Нелия  Grinning  Heart Eyes

В София сме си, изкарахме си страхотно, починахме си. Бяхме в затворен комплекс с охрана, тип ведомствен. Басейнът беше ограден и се заключваше след 6 и когато е лошо времето. С две думи, перфектно за деца. Аз си го пусках Никола да си играе с другите деца без да се притеснявам. Повечето деца бяха момчета, да не кажа всички, на възраст от 2 до 12 години. Около нас нали са все момичета и виждам, че на Никола сякаш му е липсвала играта с момчета, много добре си играха. Още първия ден като отидохме той поиска да отиде на разходка и където видел деца се запознавал (после майките ми казаха, че с думите "искаш ли да бъдем приятели"). Вечерта се събраха една банда и се почна. Върнах се в детството с техните игри - жумичка, стражари и апаши, гоненици, купихме им по едни пушки от Велинград, с които се скъсаха да играят. Хем ми беше хубаво, че се забавлява така, хеми ми беше мъчно, че в Сф това не може да му се случи. А нашето детство беше точно от такива игри на воля и аз още си ги спомням с умиление. Ходихме до Велинград и аз понеже не бях ходила от многгооо години, тъкмо бях готова да го оплюя като едно ужасно село, когато видях какви паркове са направили хората, евала

Ками, имам много препоръчана  жена, но е от ромски произход и това може да те притесни. Иначе е интелигентна,омъжена за архитект, чистела много добре. На кръстницата на Никола жената също става, ако искаш ще й взема координатите

Иве, ЧРД на патерица  bouquet

Десо ми обеща днес да ходим на концерт на Х фактор

Велинче, снимките са страхотни, като картички Simple Smile много искам да се видим тази година

# 594
И ние вчера минахме през Велинград. Не го харесвам и това си е. Ако си седя в хотела само-ок, но за разходка не ми допада.
Днес трябва да реша дали да ида на Владая или да си остана с Юлиян тук и да си почиваме. Дели от 2 седмици не иска да спи никъде освен у нас. Приятно ми е, но вече почнах да искам да се откъсне за една нощ. Няма угодия.
Иначе и аз в хотела бях пуснала Дели да си ходи сам навсякъде. Много готино. Детето се усети истински свободно.

# 595
Марти точно това е ,играта на момчетата е друга и те си имат нужда от момчешка банда.При нас точно така се събират на пързалката 5 момченца на една възраст,отделно има друга група пак от толкова по-големи и те висят там.Всички играят смесено момичета момчета,като няма достатъчно бройка от едните или другите.Никола много страда че ги няма момчетата сега.Как става така обаче всички зачезнаха по села и почивки и то точно момчетата.Дърпаше от момичетата ама като няма и сега с тях намери отново общи игри,и те след него с пръчки с камъни,събират скакалци,охлюви,катерят се,гонят се.Инъче момчетата правят това,а момичетата с кукли си носят или торти на пясъка правят и все си говорят нещо тия момичета,неспират да говорят.
Напоследък и Никола почна д аговори много и само въпроси задава да ти се пръсне главата.
Онзи ден на пързалката бях сама с Никола и Зейна,а Клара с големите ходи до Лидела.И ги слушам като си говорят.Зейна казва ''Николааа искам да останем тук на пързалката завинаги и най-накрая да се оженим.Ще се ожениш ли замен?''И така го пита над десет пъти,той се прави че не я чува,върти очи и накрая и отговори ''незнам трябва да питам мама'' типично хаххаа,скъсах се от смях.

# 596
 Laughing така така. Нашата приятелка пък пита Никола "искаш ли да се оженим?" (миналата година) и той и отговаря "не бе, айде да си играйкаме". Съответно коментара на Д беше "така е, тате, те искат да се женят, ние да си играйкаме"  Laughing

Ходихме на Хфактор, не знам Д как издържа. Първо започна час и половина по-късно от обявеното. Освен това няма предварителна селекция и няма да ви казвам на какви олигофрени се нагледахме, трябваше с линейката директно към психодиспансера да ги откарват. Най-тъжното обаче беше, че точно един такъв идиот журито пусна напред. В гласът на България това го няма и на мен повече ми допада

Като се наспят отиваме при сестра ми в Лозен

# 597
  • София
 Laughing много сладки Николовците - не щат да се женят. Аз вчера хванах по канал 1 края на "Рицарят на бялата дама". Момичето пита момчето: "Ще се ожениш ли за мен?", а момчето отговаря: "Ама аз съм много малък!" - "Нищо, ще изчакам да пораснеш" - "Е, добре, щом толкова настояваш..."  Laughing

Ние вчера го ударихме на пълна почивка, щом спах следобед, а по принцип не обичам и много рядко ми се случва. И днес много късно станахме, сега ще пробвам да кача малко снимки и ще се захващам да разиствам тук, че имах планове сума неща да свърша, докато Кая я няма, а то...

Ето малко снимки  от нас, предимно от открития урок по балет и РД.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 15:18 от ayka

# 598
много е красива, снимката с цветята в леглото ми е любима...и какви физиономийки прави, артистична е  Laughing

# 599
  • София
някой сменял ли е шофьорска книжка скоро? Моятя изтича в началото на септември и искам сега д я подновя, много ли се чака в КАТ? Медицинското само от личен лекар ли беше или се минава и през очен?

Общи условия

Активация на акаунт