ЮЛИ 2007 !!!

• 27 968
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • USA
Много е сладка Кая! Как се старае само на балета. И Криси си помага с езика по същия начин. Simple Smile

Много ми стана смешно с жененето. Много агресивни тея мацки  Laughing. При нас компанията е преобладаващо момчешка и са голяма банда. Има 4 момиченца само и Криси само тях ги признава за хора. От детската градина само едно момиченце признава за приятелка и то защото му е от БГ компанията и се познават от бебета. Иначе, много добре си играе и с момиченцата, но сигурно ако го питат за женене изобщо няма да знае за какво иде реч  Laughing. Янче, Никола правилно е отговорил. Като истински мъж.  Laughing

Марти, радвам се, че се завърна. И аз много искам да се видим тази година.  Hug Много ми стана хубаво като прочетох как си е играл Никола на свобода.

Бубе, къде е това райско място? Аз много обичам Родопите.

# 601
  • sf
ние се завърнахмея гроги съм, не че нещо с;е правили, ама тая жега  Rolling Eyes
децата са в Козлодуй за няколко дни, та ако има среща за кафе  денем съм свободна уж, само да е по-следобяд

# 602
Ние сега се завръщаме от Владая. Дели е изтощен от игри.
Уинкс, над Пловдив доста нависоко има едно селце- Лилково се казва. Там са направили хотел от старото училище. Супер готин хотел с невероятно обслужване и отношение. Някой ден ще отида с мъжа ми там пак, но само двамата. На другия ден се разходихме до Цигов чарк. Сега ще изкарваме паспорт на Юлиян и ще отидем за един уикенд до Тасос.

# 603
Марти,ако ти е засмяна книжката можеш и в регионалния Кат в квартала който ви е.
Кая е много сладка,а тортата много ми хареса!Откъде е Галенче тази торта и вкусна ли беше?
Велинче и аз нямам търпение да се видим!
Бубе браво на вас супер разходки си правите!Кажи името на този хотел.Мъжът ти изглежда много по-спокоен и щастлив с двете момчета.
Ние вече обикаляме по мебелните магазини и е кошмарно с децата.Днес ги оставихме за два часа ама много бързахме лошо ми стана.
Надина цял ден изработва от картон и тиксо табели за стаите им.И после ме накара да напиша от едната страна влизай от другата невлизай.Мислих че ни е рано за такива табели но уви.

# 604
Янче, Росица се казва, но в нета почти няма инфо за него. То е странно, защото селото е с малко къщи и всички стари, а хотела голям и луксозен. В него бяхме ние, собствениците и още едно семейство, но поддръжката и обскужването бяха все едно е най- оборотния хотел.
Да, мъжът ми е щастлив с двамата Simple Smile

# 605
  • София
Янче, имаш предвид този КАТ, който е за София-област ли?

Тортата е от Вега, ние и миналата година поръчахме от там. Нещо ми втръснаха еклеровите торти на Лагуна. Нашата детската беше йогурт - съвсем проста, обикновен блат и млечен крем с малини. Оняден ядохме пак от Вега на друг детски рожден ден с баварски крем една торта, много
беше вкусна. А на друг рд ядохме еклерова на Неделя и беше с много хубав крем, повече ми хареса от на Лагуна. Вега ги доставят на адрес с/у 5 лв., и двете години бяха много точни с часа на доставката и успяха да изпълнят желанията на Кая за украса (все се обясняваме допълнително, иска различни фигурки, от тези които имат в каталога, но те нямат против и ги правят - сега трябваше да са майка и татко кончета и малко пони със светлорозова грива).

# 606
 wavey завърнахме се  и аз съм презаредила батериите  LaughingБеше страхотно, Ева се налудя в басейните водните пързалки, това дете е неуморно  ooooh!Само че пътят за Велинград е затворен и се минава през Юндола, а там имаше малко завои.Добре че децата спаха и в двете посоки  Grinning
Ще пусна снимки тези дни  Hug
Марти ще ти се обадя за тези жени ,само да го обсъдя с мъжа ми ,че той още незнае какво искам  Laughing
Утре ще гледам снимки  Hug

МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА НЕЛИЯ  bouquet

# 607
Привет момичетааааа Hug
Най-после и ние сме си в София, без Мариян, той остана в Русе за няколко седмици. Честно казано нито съм доволна, нито съм недоволна от почивката, ама няма да се оплаквам. Поне децата са доволни Laughing
Прочетох на един дъх за Нелия. Сигурна бях, че прибързват, добре, че Бути е отзала лечението. Чакам да се включи с новини  Hug
Благодаря на всички за поздравите. Честито на всичките ни юлчета, които изпуснах. От здраве да не се оттърват  Hug
Това за сега, че ми се спи.   
Липсвахте ми...  Hug

# 608
  • София
Имате ли идея къде да потърся жена ,която да идва да чисти два пъти в седмицата???Ако нещо ви хрумне казвайте  Hug
Аз уви за срещата няма да успея  Rolling Eyes

Аз винаги съм пускала обява в "Позвънете".
Последната жена, за съжаление, изгуби основната си работа и замина за Франция да бере ябълки - беше разкошна, много мила, много внимателна и изключително пъргава. Идваше 3 пъти вечер, от 18 до 21, за по 10 лв. на посещение (т.е. 30 лв. седмично) и правеше абсолютно всичко.

Но ние решихме за лятото да не търсим друг човек, че не се знае - ако решим да отидем някъде не е много удачно с нов, непознат човек май...

Ииии... Нелия е добре  newsm44 Вилма ще пише повече като се върнат

Ох, миличката... Повече никога такива неща!

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 07:38 от katiABV

# 609
  • София
някой сменял ли е шофьорска книжка скоро? Моятя изтича в началото на септември и искам сега д я подновя, много ли се чака в КАТ? Медицинското само от личен лекар ли беше или се минава и през очен?

Минава се през куп лекари, но си е чиста формалност.

# 610
  • Асеновград
Добро утро ,
още не съм разгледала всички снимки на Кая , но бързам да пиша , че съм много щастлива за Нелия.
Това Лилково е тук наблизо , ходила съм преди години в селото де , опитвам се да си спомня училището , имам спомен за много сенчесто място и гора , незнам доколко ми е достоверен.
Ние бяхме на Доспат за уикенда , на палатка , с двете деца  Laughing.Беше хубаво , ама много път и завои , едва издържам , добре , че Тедо не е като мен.Снощи готвих , прах , къпах домочадието , сега съм на работа , ама никак не съм отпочинала  Laughing.
Успях , рагледам снимките , Кая е много съсредоточена на балета , а любимата ми снимка е как наднича в кутията с тортата  Heart Eyes.

# 611
  • sf
ДУ

ех, че лятно затишие, човек няма с кой една дума да каже  Rolling Eyes

Има ли желаещи за кафе, днес, утре  Flutter

малко снимки от морето,

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1872444904045.85382.1628828998

# 612
  • На края на вселената!
Ако книжката е В категория, медицинското може да бъде извадено при джипито. Взима се бланка от книжарницата, попълват се данните. Джипито те кара да видиш едни числа и те пуска срещу 15лв. При това не е задължително да отидеш при своето джипи, всеки общопрактикуващ лекар може да ти го направи. Ако шоф.книжка е С категория ще се ходи по специалисти и е около 40лв. Ако книжката се сменя, може да се подадат документи в паспортната служба към съответното РПУ в София.

Много съм щастлива за хубавите новини за НЕЛИЯ!!! Благодаря на Мая  Hug

Аз съм на работа и съм много щастлива от ежедневната ми програма. Лошото е, че почти съм наместила първата заплата, а още не съм я взела. Embarassed

# 613
  • София
Зайче, така е то със заплатите, какво да се прави, и аз това с наместването предварително доста добре го умея  Laughing

Някакви отзиви за Виа Понтика Поморие?

# 614
Много е сладка Кая  Heart Eyes
Ето малко снимки и от нас, от морето, Добринище и Велинград:
http://juli2007.snimka.bg/family/viktor-na-kaka-eva.553096.24548000
Яна, може ли на лични да ми кажеш цените на РИУ Правец Hug

Общи условия

Активация на акаунт