ЮЛИ 2007 !!!

• 27 967
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • София
ДД
Бях ме на село,днес аз на работа,ще гледам после снимки.
Ками,имат сега намаления риу-то,незнам дали яна ги има цените newsm78
Вие в двореца какво плащахте?

# 616
  • София
Гледам тук хвалят и някакъв хотел в Царево - Серенити Бей. Някой виждал ли го е? търся вариант за няколко дни, че нашите ще ходят с Кая до морето и се чудя къде да запазим.

# 617
Аз гледах в сайта им Иве ,но нямат цени или поне не видях ThinkingВ Двореца спяхме за 165 на вечер  PeaceИмат нкакви пакети от 16.09 и намаления, тогава пак сме решили да ходим, на нас много ни харесва там.
Айка, аз Царево не го харесвах преди години, особено плажа, но сега може да се е променило в по добра посока.Майка беше ходила преди две години и каза че е добре.Иначе плажа до Нестинарка е много каменист  Peace

# 618
Ками,страхотни са Ева и Виктор,толкова си приличат а Вики какъв е русичък!
Нямам на представа какви са цените в Риу,мога да ти кажа че алкохола и кафето са скъпи,на басейна цените са да кажем средни.Понеже взех почивката в пакет а докато бях там забравих да питам какви са им цените и незнам.
Днес е страшна жега,бяхме в западния едвам се прибрахме.

# 619
мерси Яна  HugВиктор стана още по рус сега лятото ,явно от слънцето  GrinningМъжа ми каза, че щял да провери в учебниците по биология как се унаследява  Laughing
А храната как беше, сигурно си писала,ама съм забравила  Embarassed?

# 620
 Laughing както и сините очи. Ти руса ли си била като дете, аз съм била до първи клас, после постепенно ми е потъмняла. Сега и двамата са русоляви, Никола повече, но съм сигурна, че ще бъдат кестеняви като пораснат

Аз точно до блока имам една градинка, в която по принцип много рядко ходех. Откакто обаче паркът е в ремонт съм там. Почти цялата градинка е на сянка и за жегите е много хубава. Има две пълзалки, някакви други катерушки, ние си купуваме люлки и ги държим в кафето, защото ги чупят. Проблемът е, че настилката е асфалт и са се образували много неприятни дупки на места. Преди време Галя от сатен беше направила репортаж за тази градинка и обещанието на общината беше, че до края на годината ще е ремонтирана. Сигурно чакат да приключи ремонта на парка и да започнат с градинката

и аз съм на вълна оферти за море...Иве, кажи няколко думи за хотела в Синеморец

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 17:29 от марисса

# 621
Храната беше страхотна,изпипана,но специално вечерите са за деца дето ядът всичко или по разнообразна храна,мойте нямаше какво да ядът на вечерите само надина месце ядеше на вечеря,дори супите бяха по завъртяни някак,добре че имаше таратор единия ден инъче имаше дивеч,страхотни спагети всяка вечер,салати и десерти но нали знаеш децата обичат по прости храни,пък мойте да не говорим.Прекалено изискана кухня,която могат възрасните да оценят.Имаше само още две деца около мен и на вечеря ядяха спагети ги гледах.
На морето кухнята определено беше вече рай за децата,там за закуска имаше боб много страно.А Надина обожава боб и всяка сутрин закусваше с боб хихи.
Еее Марти още море ли,ти ме разби държиш рекорда з анай-много посещения това лято,май и Вики изпревари тази година,а?

# 622
  • София
Марти загубих ти ходениятаблагородно ти завиждам.
Ами към хотела никакви забележки нямам,за тази цена от 90лв.чисто спретнато.Самото Синемрец не ме кефи,може би тук в бг небих искала да ходя на море повече.

# 623
  • USA
Ками, чудесни снимки! Много са сладки Евичка и Виктор.  Heart Eyes

На Бубето снимките от Родопите също са супер. Много ми е хубаво да гледам ваканционни снимки.

# 624
Иве мерси  Hug
Марти, аз не съм била руса, А. също, но моят единият ми дядо и едната баба са руси  Peace
На мен пък ми се ходи на планина повече, нещо се "изкривих"откакто родих Виктор  LaughingПреди само за морето мечтаех и чаках лятото с нетърпение.Сега не съм така, може би защото все повече се разочаровам от нашето черноморие Rolling EyesОт другата година съм се зарекла да съм извън БГ на море.
И аз видях снимките на Бубето , много са хубави  Grinning

# 625
Ками, от Лагуна разочаровахте ли се? Иначе и аз съм почнала да обичам планината. Вили ме научи да я оценявам и да и се радвам.
Били, да близо е Лилково до вас.
Леле Дели се е залепил за баща си и няма почивка. Той сега си е вкъщи и Дели е щастлив. В момента са на разходка- разузнаване в парка Grinning Измисля му супер игри, търпелив е. Направо му го признавам, почти не повишава тон, обеснява му, играят си.
Мими, защо не си доволна от почивката?
Зайче, каква работа започна, аз нещо изпуснах.

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 19:25 от borianna

# 626
  • USA
Аз обичам и морето и планината, а най-добре и двете на едно Simple Smile. За себе си знам, че не мога да живея на равно място без планина наблизо. Пътувала съм на такива места и ми е много празно, без да има къде да ми се закачи погледа.
От друга страна, обожавам да се излежавам на плажа и да се къпя в солена вода. Та, пишете ме и на двете места Simple Smile.
И аз да питам, Мими, къде бяхте, че не ти хареса?
Аз този уикенд лъсках пода в банята и сега не мога да се мръдна. Такава мускулна треска имам на краката.  Laughing

# 627
  • Асеновград
Бубе , Тедо е в такъв период с баща си , излизат по мъжки и имат мъжки тайни  Laughing.

# 628
  • USA
Били, точно щях да кажа, че залипсва.  Laughing

Ето снимки от Аризона. Предупреждавам, че са много и само пейзажни и може да скучнеят.  Laughing

# 629
  • София
Вики много е пораснал. В очите си приличат с Ева, но иначе Вики много прилича на теб, Ками. Ева си е страшна чаровница  Heart Eyes

Моите хора бързо решиха въпроса - следобед пратих на баща ми сайтовете на четири хотела, мислех да са ни само първоначален ориентир, но той ги прозвънил днес и запазили за Яница в Крапец, утре заминават с Кая, ще кажа после какви са отзивите.

Общи условия

Активация на акаунт