ЮЛИ 2007 !!!

• 27 966
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Само запис! Не съм ви чела до сега момичета.

# 631
  • USA
И ние не сме те чели.  Laughing

# 632
  • София
Само запис! Не съм ви чела до сега момичета.
Давай в същия "дух" не чети Joy

# 633
Уинксче, съвсем не скучнеят. Страхотни са, големи красоти  Crazy
Ками, много настроение на вашите снимки, голям кеф. И аз се зачудих какъв е русичък Вики  Heart Eyes  
Ние бяхме в Сърница/пак/ на яз. Доспат, но този път в едно семейно хотелче.  Нямам забележки, природа, въздух, басейнче, за риба. Но голяма част от времето Пепи ми изкара по ръцете и това страшно ми тежеше. Голям е глезльо, в количката много малко се застоява и ме уморява да го разнасям. Имам чуството, че рано ще проходи, ама да видим...  Grinning
Иначе си има първо зъбче от онзи ден  Heart Eyes
Мариян ще намаже и моренце. В четвъртък баба му и  дядо му ще го водят във Варна Grinning

# 634
И ние не сме те чели.  Laughing

Laughing
Страхотни снимки Уинкс  Peace Как е Криси, мъчно ли му е вече за вас???
Бубе разочаровах се от Лагуна Rolling Eyes, храната беше ужасна, плюс това не им стигаше за изхранване на туристите SickМного мило ми стана като прочетох как Дели се спогажда с татко му.Ева непрекъснатос е кара с Т., може би защото са една зодия  LaughingИ аз чакам момента , в който ще излизам по женски с малката,а таткото и сина да си се занимават с мъжки му работи Laughing
ЗБ,а Лина какво прави сега лятото??Кати на градина ли е??
Мерси за милите думи за децата  Heart Eyes Hug

Мими и Вико е глезльо  LaughingЧестито зъбче   bouquetВиктор още няма ,а и не виждам скоро да проима  Laughing

# 635
  • София
Цанкова, ако този "запис" означава, че се присъединяваш към темата - добре дошла!

Уинкс, много хубави снимки, много е различна тази природа от нашата.

# 636
  • На края на вселената!
Цанкова, добре дошла!

Честито зъбче на Пепи!Всички да са здрави и силни!

Ками, Лина е при майка ми. Повечето вечери дори спи там. Уж чете, учи, пише, смята, дори таблицата за умножение учи, ама резултати не виждам големи  Laughing Малката хала е на градина, вече е в нейната си, не в дежурната. В дежурната градина имаше случай да бъде "изгонена" - изпратили са я с раницата и да не идва повече, защото е ухапала дете. Много говорих с нея и ми се струва, че разбра защо не може да хапе. Но пък всяка сутрин влизайки в тази градина плачеше. А в нейната си ходи без проблем. Учителката нещо я наплаши. Разбрах и от др места, че не ги гледат много, а после обвиняват децата за свършените бели.

# 637
  • София
Зайо милата Кати Hug
Айка направо ти се учудвам как посрещаш,като  се "опитваш "да криеш самоличност Peace

# 638
Добър вечер
Тази вечер тук е населено.Видях Вики и Ева много са сладки а Кая не можах ,че ми иска парола.  Вики а при вас тена е вече завиден .Ние само тук от градския басейн хванах ме малко загар.
Winx много са красиви местата на снимките.
Аз пак съм на смяна тук.

# 639
  • USA
Ками, добре е Криси. Беше на море, харесало му е много. Сега е на Трявна. Ходил при едни приятели да гледа трактори и комбайни. Беше много впечатлен. Сега искал комбайн за Нова Година  Simple Smile Мисля, че добре приема раздялата. На мен страшно ми липсва и броя дните да си го видя. От друга страна има много наситено лято, каквото аз тук не бих могла да му дам. Радвам се, че е отворен към нови неща и се радва на България и времето си с баба и дядо. За мен е много важно това. Разказваше ми как на морето гледал как танцуват "децата, които говорят английски". И аз го питах "ти нали също говориш английски, защо не танцува с тях". "Ааа, аз английски говоря само в детската градина  Mr. Green".

Айка, изумява ме колко различна е природата. След няколко дена ще кача и от Юта, и там е съвсем друга планета.

# 640
  • Асеновград
Добро утро ,
Кирова , паролата на Айка е същата като на общите юлски албуми.
Сега ще разгледам снимките на Уинкс.
Вики и на мен ми направи впечатление , че е рус и много прилича на Ками  Heart Eyes.
И на Донси морските снимки видях , голямо диване е Виктор  Laughing.
Аз релаксирам след посещението на приятелките ми , беше натоварено , сега имам нужда нищо да не правя.Гледам сериали и пия вино докато Тедо е с баща си или на вилата.На вилата има приятелка , дете на съседите на 3 и половина , много се разбират , играят си тихо и кротко , ако евентуално се сдърпат Тедо и се кара с "ей сладур" и я гледа лошо  Laughing.

# 641
Добро утро!
Велинче невероятна природа!Наистина различна,снимките са направо като от списание.Радвайте се че имате читави баби и дядовци и помощ която може да поема детето от време на време.За самото дете е според мен добре,някакво разнообразие,приемам го като положително нещо.Аз сега чакам майка ми да си дойде и ми е свито.Дано не я тресе много депресията,че ще ми дойде в повече плюс че ме е страх много от операцията и ми е нервно като се страхувам.
Мими,много е забавен Пепи очите му се смеят,голяма усмивка е!

# 642
  • София
ДУ
Уинкс страхотни снимки Heart Eyes,как е при вас положението,тук все плашат хората и казват за втора криза?викам да попитам от "извора"
Заведох ги в клуба,сега се заемам с чистене и писане на документи Twisted Evil
Предлагам срещата с Американската ни приятелка да е на 10.09.2011

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 09:59 от Ива&СиЕ

# 643
  • София
Иве, във форума всеки чете така или иначе, на темата ни парола няма. Това момиче ако е решило да се "включи", (признавам по малко странен начин, телеграфно, не звучеше точно като запознаване, но очевидно има дете на нашата възраст), това по-скоро открива нейната самоличност, а не нашата. Тя може да си чете като скрит потребител и да знае всичко за нас, без ние изобщо да разберем. Ако просто иска да споделя с нас и да обменяме мнения за децата - защо не. По постовете й ми се стори нормален потребител, а не някой току-що регистрирал се с никому неизвестна цел или някой, който гони да има колкото може повече постове и се "записва" където му падне, затова така реагирах.  Peace

Ха-ха, много са сладки Криси как говори английски само в работно време и Тедо как се "кара".  Hug

# 644
  • Асеновград
Леле , взех да обмислям планове как да дойда в София на 10-ти септември  Embarassed , ама няма да стане , невъзможна еквилибристика е.
Много красиви снимки , Уинкс , какво е онова в скалите на последните снимки ?Аз се дивя и на чудесата на човешката ръка , професионално изкривяване  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт