Отговори
# 690
  • Сливен
марви отивай на лекар,да не стане по-зле,може да ти сложат нещо обезболяващо  Hug

# 691
Марви, направо към доки тръгвай! Дано бързо мине и е само нещо разтеглено.

# 692
Ей, Бебз, уникална е Ванесаааа!  Hug

# 693
Честит първи рожден ден на порасналите ни талисманчета Вики и Валя   bouquet Да са все така борбени, упорити, да растат здравички и да радват с постиженията си мама, татко и батко!

Честити месечинки на сладурковците   bouquet

Краси - честито християнче   bouquet
Ани, може от топлото да отказва Ники да се храни, но водичката пък  newsm78 Стискам много пръстчета всичко да е ок и ще чакам да пишеш довечера как е!
Наденце, много се радвам, че сте закрепили здравето, че направо от началото на годината им изпуснах края на вашите болежки  Hug

При нас нищо ново, освен, че 6-то зъбче е в действие и Смехи е доста неспокойна.
Много усмивки и добро настроение на всички  Hug

# 694
Честит рожден ден на Вики и Валя! Да са живи и здрави и много щастливи!

Честити месечинки!

Бебз, страхотна ти е малката кукличка  Heart Eyes.

Смехи, леле 6 зъба  Grinning, кога ви поникнаха толкова много.

Хейли, за какво точно помага термалната вода на чувствителната кожа?

Явно не сме единствените таласъмчета, които заспиват късно, лошото е че сме като на Данимира бебо, дори и в 2 да легне в 6-7 е сигурно ставането  Rolling Eyes.

Много ми е топло, пуснала съм си климатика, отворих една студена биричка  beer2 и сега ще играем с Ев  Laughing. Аз й правя вода на терасата към 17-18ч и тя много се забавлява  Heart Eyes.

Хубав ден!

# 695
  • Варна
Чстити първи ходещи октомврийски крачета. Бебз мнооого е сладка  Heart Eyes

# 696
Честит първи рожден ден на талисманчетата Вики и Валя, мн да са здравички и палавички за радост на мама Тони

Току що се връщам от срещичката с Мирка ,малката сладка усмихната Евка и  момичетата ,мноооого ми беше приятно,утре пак.

Бебзз- твойта мома ме разби , страшно хлапе-пу пу
Вече сме със 6 зъбчета.Хип, хип, Ура  Mr. Green
Мятам се да почивам докато диването спи , че после пак ще се излиза

# 697
Честито на Вики и Валя!

Бърди, браво че си доволна! Btw, Нико също се отказа от кърменето.
Вече няколко дни не съм му давала, засега нямам проблем с гърдите.
Не чувствам напрегнатост и нищо не правя. Дано се регулират от само себе си нещата.

miriams28 , хайде чакаме те!

Флъфи, лек път!

Бебз, леле леле, вече си имаш вървящо бебе! Хайде честито!

Нико също е спъпчици, от жегата е, не го мажа с нищо, ще минат.
Също не яде много, снощи млякото не го е докоснал, започна да връща пак.
Всичко отдавам на нечовешките жеги. Особено вкъщи не се живее.
Днес бяхме из Морската и там по-става, особено на капан на морето приятно подухва.  Laughing
Видях и Пашик и Нани с мъниците.  Heart Eyes

Варненки, кой е най-хубавият ви мол?  Laughing
Че сестра ми сега на шопинг и се ходило. Тоест търсим нещо с много магазини.

# 698
Честит рожден ден на Вики и Валя!!! Много да са здрави и щастливо детство   bouquet
  Бебз, страхотна е малката. И моята със солета я лъжа  Mr. Green
  И аз с кърменето вече поприключвам май. Малката дърпа 5 пъти и почва да ме блъска, защото не и тече бързо. И не и стига изобщо.
  Искам и аз на морски срещи и софийскии  Tired Много се радвам, че успях да се видя с повечето от вас това лято, дано и догодина успеем.

# 699
  • София
За гърдите впрочем да се похваля, че вече нямам болка днес, снощи също успях да спя (предната вечер не можах от болка да легна като хората и само се въртях да си търся удобна поза).
Освен това дребосъчка снощи като легна в 8:30, за сефте се разбуди чак в 4:30  Crazy . И пийна малко чай (с лъжичка  Tired), помрънка, проплака и заспа до към 6:30. Такова чудо досега не е било, направо се наспах като цар.
Дано да не е било само за веднъж де, чееееееее ...

# 700

Варненки, кой е най-хубавият ви мол?  Laughing
Че сестра ми сега на шопинг и се ходило. Тоест търсим нещо с много магазини.

аз лично най- си харесвам Варна мол,Гранда и Двете кули също стават, но Варна мол си ми е фаворит

# 701
Честит първи рожден ден, Вики и Валя! Много щастливо детство, мама и тате да ви обичат мноооооого, да растете здрави и безгрижно!

Бебз, невероятни сте! Ние все още сучем краката като пиян морков Simple Smile По-стабилно вървим босички, но имаме още време, докато проходим. Браво на вас Simple Smile
Аник, дано сте добре и да няма повод за притеснение.

# 702
  • Стара Загора
Оф, срам не срам, ще ви питам ooooh! Реших да пусна Веско да пълзи по пода, НО ... минах го с препарат за ламиниран паркет (Медикс) и сега се чудя дали да го оставя да пълзи ooooh! Чудя се с какво да минавам пода вече, дали пак така, или с вода ...

# 703
  • София
И аз си го чистя с препарат и детето пълзи. Не слагам много обаче, а когато се наложи повече после минавам втори път с вода Peace

# 704
Оле, а с нас кога ще се видиш, аааа??? Аз толкова да се надявам и да чакам, пък то... ц ц ц ц

Аничка, много искам да се видим, но нямам възможност да слизам чак до Борисовата. Моткам се тука из Люлин, та като се размрънка някой от тримата, да се прибираме. Казвам тримата, защото Мартин и той е мрънкало тук. Излизаме само на разходки с децата и почти не излизаме по кръчми, а това за него е един малък ад и постоянно мрънка.  Laughing Жегите ни мъчат, нямаме отработената рутина тук и децата са доста по-нервни. Един път ходихме до сердика мол, да го разгледаме за да се скрием от жегите и Мартин каза, че това ни било достатъчно.  ooooh!

Дано е инцидентно повръщането на Ники и не се повтори.  Praynig

Утре тръгваме за ТГ и като се върна се надявам да ви прочета и да се актуализирам.

Общи условия

Активация на акаунт