Отговори
# 720
Хей,къде остана темата за морето?

# 721
Ухапванията на децата зависят май от кръвната група.Това ми каза джипито.Като гледам,май наистина е така.Малката и да я ухапе нещо,нищо и няма,точица,но баткото до кръв,подува се,зачервява се,просто ужас,нищо не помага.

# 722
  • Русе
Blurmoi и малкия имаше такива пъпчици при преди време и се оказа че са от топлото колкото и да не ми се вярваше - щом се захлади и изчезнаха

# 723
  • София
Благодаря ви на всички за пожеланията!  Hug
Празника мина супер дори вече сме и кръстени  Heart Eyes
Ще кача тези дни снимки,а ето и малко торта:

# 724
Тони, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ВИ ПРИНЦЕСИ И ТУК  Hug НЕКА БЪДАТ УСМИХНАТИ, МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ. ПОЖЕЛАВАМ ИМ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО  bigdance2

Срещата днес беше супер  Hug видяхме се и с малката сладка Еква на мама Арим  Hug
но много топло момичета, хайде следващите срещи ако е така топло да са следобедно време, към 16 часа например  Laughing

# 725
Светле, видях и аз клипчето, СУПЕР! Браво на Ванеска и да ти е здрава гърбината! Hug

Варненки, има ли снимки от срещата? Party

Тони, много са ви хубави тортите! Чакам с нетърпение снимките! Честити християнчета!  bouquet Party

Ани, как сте? Hug

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 21:23 от hailie

# 726
Здравейте, момичета!  Hug

Благодаря ви, че ни мислите днес цял ден... Може би наистина е било нещо моментно и повече не прави така днес. Даже (след като ви се оплаках) изпи нереални (за него) количества чай и вода. Даже сам си искаше. Първоначално отказваше шишетата и пи от чашка (разбирайте капачката на шишето), после и от шишетата си пи. Бесня, дивя цял ден на пода (който минавам на 2-3 дена с прахосмукачката и парцал само с вода). Научи се да пуска едни кубчета в главата на един слон (играчка на Фишър прайс)... Нямаше спирачки. Пу-пу дано няма нищо сериозно, че утре рано-рано потегляме за Пловдив.

Отиваме на сватба и се готвя психически за нечовешките жеги там. Тук, ако е горещо, там - направо е нетърпимо.... Simple Smile

Хайде, спокойна и прохладна нощ от нас и до нови срещи!

П.П. Оле, август месец сме в Шумен и, ако имаме възможност, може да минем и през Търговище някой ден...  Hug

# 727
Орхидейке, извинявай, че забравих да ти отговоря за термалната вода.
Понеже изхвърлих превода не мога да ти цитирам и ще карам по спомени, но тъй като е обогатена в минерали и много елементи (според описанието така обогатена си извирала тая вода), за това е подходяща и при чувствителна кожа. Препоръчва се върху чиста кожа да се напръска и да се остави да изсъхне, а не да се попива, за да може да действа върху кожата. Подпомага лечението на обриви и екземи. Дерматоложката ми я предписа през деня когато сме навън с малчо и е много топло да го пръскам с нея и след 10 сек да попия с цел почистване, за да не се запушват порите и да не се обрива.
Но аз определено виждам подобрение единствено и само от судокремчето. Peace

Ани, много се радвам, че всичко е ок при вас! Hug Party Дано нямате повече притеснения от тия ужасни жеги! Praynig

Ние пак се приспивахме навън Tired . Лелеее, ако вземе така да се научи просто не ми се мисли как ще я караме ooooh!

# 728
hailie, ще я пробваме май тази вода(че сме атопични  Rolling Eyes), но на няколко пъти чета за този Судокрем и се чудя - целия ли го мажеш с него?  newsm78 Ние го ползваме само за дупе и то ако се е опъпчила нещо...
За падането - честичко й се случва, но сега тренираме гравитацията и няма как да я опазя. Пък и нали трябва да се научи да внимава  Laughing

# 729
hailie, ще я пробваме май тази вода(че сме атопични  Rolling Eyes), но на няколко пъти чета за този Судокрем и се чудя - целия ли го мажеш с него?  newsm78 Ние го ползваме само за дупе и то ако се е опъпчила нещо...
Проблема при него е че толкова са много пъпчиците му, че стават на екземки, които го сърбят и стават на ранички. Иначе, мажа там, където има петна или пъпки, което е отпред целия! Коремчето и гърдичките, малко на раменцата, сега има петънца и по гръбчето ooooh! .
В общи линии съм намерила страхотни приложения на судокрема, за всичко! (да не ви казвам за ухапано от комар как помага Flutter)

И като написах комар - съвсем случайно открих, че мокрите кърпички на Молфикс са идеални кърпички против комари!!!

# 730
Краси, лошо това със заспиването... да не би да е гладен, че така се инати  newsm78

Гледам не само Мая ръфа обуща  Joy голяма радост Simple Smile хем ги обича, хем не търпи да й слагам, веднага ги изхвърля. И чорапите ги мята, често се връщам доста метри назад, като сме навън с количката, за да й събирам чорапите по улиците.

Тони, чакаме снимките  Hug

# 731
  • Сливен
честити месечинки на АЛЕКС на нани и АЛЕКС на скорпиончето,СИМОНА  на пашик,НИКИ на RadiValio,ЕВА  на ноел и ЕВА  на Marvelous
честити месечинки и на ПРЕСИЯН на V.teneva,ДИМИТЪР,МИРОСЛАВ,МАРТИН на Iren-B
по темите- дени не е падал да чукам на дърво
ани ,ники е страхотен  Flutter ,весело прекарване на сватбата
веси,чакаме снимков материал от срещичката  Peace
димяни малките са страхотни кукли,тортата както казах е идеална и честити ти християнчета  Hug
красе ние днес следобед се приспивахме навън  Whistling в къщи беше много горещо и само хленчеше,сложих го в количката и си намерихме едно местенце на сенчица и хладничко,веднага заспа и му метнах едно чаршафче  отгоре ,откара около час

# 732
  • София
диданка, Маичка иска да ти покаже, че само я тормозиш с чорапи и обувки в тая жега!  Mr. Green
Аз обувки съм слагала 2-3 пъти за всичките тия 9 месеца. Зимата я карахме с бабешки терлички, имахме си всякакъв цвят и разновидност на плетката. Като се позатопли минахме само на чорапки, а сега е все с боси крачета, независимо дали у дома или навън. Често си пълзи или крачи по площадката босичък, събираме погледите и цъканията на бабите, но хииич не ми пука, нали на него му е добре  Whistling После на прибиране само минаваме и му измиваме крачката и ръцете на чешмичката до площадката и се като нов!

Краси, нашият младеж през деня спи само в количката, на терасата. Хич не ми се занимава да го люшкам да заспи, тия 11 кила как се удържат! Вечер обаче е прекалено уморен и си заспива докато суче, но обикновено са минали около 3-4 часа от следобедния му сън и е каталясал. Може би Мони не е уморен, любопитен е, има какво да го разсейва?  Thinking

# 733
Честити месечинки днес !
И нашето става на 9месеца днес!
Вече я обувам навън и иска да ходи като я държа за ръчички!Усилено се опитва и да лази !Днес сме на консултация следобед ,но без ваксини!
Мариамс,чакаме те !

# 734
весиии-аз от кога мрънкам да са по хладно срещите , ама вие не та не Hug Hug
Александър в началото когато почна да се изправя,просто се пускаше по някое време и я главата ще си прасне , ако  не го хвана я нещо друго.Обаче от няколко дни е мн предпазлив, като се изморят крачетата прикляка леко и се пуска тогава и сяда на земята.Или пък  си върви хванат за масата или дивана по ръба , хваща се за следващата мебел и когато усети че е стабилен вече се пуска и се хваща с другата ръчичка за новото място-взе да му идва акъла.Вече не го следя , чак толкова искъсо.Има вече инстинкт за самосъхранение.

Качвам снимките от вчера. ето ги http://oktomvri2010.snimka.bg/other/v-chest-na-arim.606881
Сори за мъглявите , но диването ми беше в ръцете и ................сещате се

И ние днес имаме 2 зверски пъпки от комар.Пръскам с джинджира алба, тя е за ухапвания и кожни раздразнение.

Навън е бос , обувам обувки когато слиза за да върви иначе - не

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 11:19 от tini_pini

Общи условия

Активация на акаунт