Отговори
# 360
Bebz кутията ти е пълна, след като ти пратих писмото се сетих, че може да ме питаш за моето творение. Та него съм го творила с web builder5. За да създадеш страница с него не ти трябват познания по програмиране.
Не кърмя, но мозъка ми закърнява, затова си чопля по малко в определени програмки.

# 361
  • София
Точно я разчиствах clean  Mr. Green

И какво да видя - Мирчето ми дължи един брой торта! Яяяя аз ще взема да си я искам скоро smile3521 Как ми се е дояло сладичко цяла седмица нищо не може да ме засити Flutter

# 362
Здравейте Hug!
Пак изпуснах няколко дни Embarassed и незнам дали ще успея да се върна да изчета всичко  Embarassed
Иви беше болничка от петък до днес - някакъв вирус явно , поддържаше непрекъснато температура, която с големи усилия успявах да сваля до 38 ... и така 3 дни, чак днес милото вече е добре. Уфффф, дано вече няма .... и всичко бебоци да са здравички!!! Praynig
За пълзенето , пълзим много сладко Simple Smile
за изправянето - буквално от вчера прави някакви много сладки опити милото и се набира ...Simple Smile
за грнето - според мен е рано
...не съм изчела всичко за да се изкажа
Лека и спокойна нощ мами и бебоци! Hug

# 363
  • София
Е, успях да се влкюча и днес! А вие сте подхванали нова интересна темичка - обувчициии  Mr. Green
Тъкмо се чудех дали е време или е рано  newsm78 Ева не прави опити за ходене извън проходилката, но елате да я видите с нея как тича  hahaha У нас е боса или с чорапки с гумени топчета, а навън е с едни смешни кецки, които са майтап - не са ортопедични и не я пускам на земята с тях. Харесала съм тези на Колев и Колев и много се радвам, че са ги намалили  newsm44

Бебзи, хахаха вярно бееее   party023 Може и да ти спретна една  Wink

Оле, кога си в София? Аз заминавам на 12-ти (вторник) - ще има ли време да се видим най-после?

Уффф много болнички, дано всички са добре!

# 364
Здравейте влизам да се отчета от консултацията днес  тегло 9100- +550гр. ръст 70- +2см.
Честити месечинки на всички,да растат здравички и добрички.На болничките да оздравяват бързо.
И моят мишок пие едни прахчета за растройство,че нещо тези дни много го поразреди,дали не направих беля със едно сокче дето му дадох newsm78 дано не е вирус.А като се замисля може и от зъби да е.

# 365
  Ехо, да се разпиша и аз набързо. Малката каза мамамаммама, юпиии, щях да я изям от кеф. И да се пооплача, хората с злояди деца да не четат, ама много яде това моето дете бре. По цял ден реве да яде, само като и дам нещо мълчи. Аз дето най съм мразела на деца да се бута зрънчо, солети и тем подобни сега се чудя какво да я лъжа и отделно си яде сутрин, обед и вечер и си пие мляко по 100 пъти и кърменето  Crazy и все иска да яде. И не е от зъбите да си чеше, много добре знае вече, кое е ядене кое е за дъвкане. Оплаках се  Crazy
  Иначе след дълго чудене с мъжо кога се роди малката го измъдрихме, че беше вторник, Ша Ви Замола анкета за час да няма,че посмъртно не мога да се сетя...
  Морската във Бургас и въобще града найстина много добре са станали, а дано във всички градове се положат такива усилия.
  Обувки и аз гледам, за сега съм се спряла на Кларкс. За вкъщи ще и взема има едни като чорапки с кожено отдолу-такива подарихме на Гого на Легео  Grinning Много ми харесват.
  Поръчах си и кехлибарено герданче днес, не че са ни тръгнали зъбите де...
  Блурмор буди се по навик, дано му отмине. Предполагам си чела за методите с плача за отказване. С риск да ме усвиркате, аз с тези методи я научих да спи в креватчето си денем и сега заспива сама и спи по два часа почти, а преди я друсах като луда по един час и спеше по 20 минути. Повече от 10 мин не съм я оставяла да реве и за 3 дена се научи.
  Данимира още много години да се обичате, слушате и забавлявате   bouquet

# 366
Силки, браво на вас за хубавите мерки Party . А за р-вото - за да е вирус трябва да има Т. Дано не е това Praynig

Мама Ма, радвам се ,че е здравичка бебка Hug .

Ама какви са тия вируси тая година??? ooooh!

Мирче, Светле, какво за тортичка? Mr. Green Къде да дойда Laughing

Симеон се роди в неделя вечерта Party

# 367
...................

Блурмой, взех сандалки на Колев и Колев, http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=69&products_id=814 , но понеже са ни за кръшенето още не ги е носил. Ники на Ани е със същите (случано Laughing ) и го гледам , че са му удобни, ама нека и Ани си каже,де Hug

...........

smile3521 Няма случайни работи тук... хахахаха... Мисля, че са му удобни, а и това са единствените обувки (буйки), които не му падат. Доста добре и здраво се залепват около крачето и стоят здраво. Мисля, че има и вариант с връзки, ама мен ми се стори много пипкава тая работа, че и идеална възможност за дърпане на връзките.  Naughty

А пък моят Шишо днес изкарал и номер  Peace  Party Има си другарче долното зъбе... Ама пък колко е сръдлив днес, направоооо... И отказа да заспи, та се люляхме здраво днес. Даже и среднощните игри на спалнята не му се усладиха днес. Също и хапването днес беше минимално (пюре 1/3 от обикновено и без каша днес).

Гърнето аз го пробвах веднъж-дваж и ми беше показано категорично, че това чудо не би виряло у нас (поне за сега).

Да ме прощава малкото зверче, че днес го подцених, изказвайки се неподготвена - та, имаме няколко много успешни и съзнателни изправяния на коленца (като се хване за нещо по-ниско и се надига до колянна опора)...  Crazy Даже и седна на няколко пъти от пълзене в седене...  Mr. Green

Ха, пък мен два пъти ме омокри тоя ми ти дъжд... Най-прилежно и търпеливо си го изчаках да се извали и към 18-19 часа реших да ида до магазина с Ники и една приятелка. Тях ги оставих навън, че с количката зор влизам в тоя малък магазин и докато изляза, гледам няма количка. Тук - няма, там - няма, пфууу изприщих се за секунди. Поглеждам, те на отсрещния тротоар се крият от дъжда. Та тичах да донеса дъждобрана (съхнеше вкъщи) и докато го нахлузя и то спря... Ега ти и късмета...  Laughing

Данимира, честита годишнина! Много повече по 8 да имате и винаги да се обичате и уважавате!

............
  Блурмор буди се по навик, дано му отмине. Предполагам си чела за методите с плача за отказване. С риск да ме усвиркате, аз с тези методи я научих да спи в креватчето си денем и сега заспива сама и спи по два часа почти, а преди я друсах като луда по един час и спеше по 20 минути. Повече от 10 мин не съм я оставяла да реве и за 3 дена се научи.
..................

Цвети, този метод при нас Хабсолютно не върви... Просто изглежда е изключително инато човече. Пробвах го това с плача, но отива и по 2 часа и той все не заспива (а му се спи) и докато не го залюляш на ръце, не се успокоява да заспи... Няколко дена по ред пробвах - изтормозих се...  ooooh!

# 368
Мирче, Светле, какво за тортичка? Mr. Green Къде да дойда Laughing

Хейл, взимаме вилици и отиваме, а от тях тортата.  Joy (Ох като казах вилици и се сетих за "приятели" серията с чийз кейка, дето го изпуснаха на земята и Джоуи мина с една лъжица да си го хапне.  Crazy )

Лейди, вкарай отговор "не помня и ме мързи да погледна в календара"  Laughing И все пак беше четвъртък.  Peace

За прохождането на Симона специални обувки за прохождането не съм купувала. Карахме с тези терлиците, за които Мис Файн спомена, че са подарили на Гого, както и с едни буйки на Фокс, които бяха гумирани от доло и с тях я пусках навън. КиК ми се видяха скъпи за месец, преко сили два ползване. Нищо останало ми от Симона не става на Радо. Има крак гигант и ще трябва да търся нови варианти.

Данимира, честита годишнина!   bouquet

Утре пак, че укъснех.  Whistling

# 369
  • София
Ооо, днес ни беше ден за рев, ама голям! Всички режими за сън и хапване отидоха по дяволите  Sad
Милото ми, така се мъчи с тези зъбки, а те не се показват и не се и това е  Weary Евенце плака много и след обяд и вечерта, два пъти дадох Нурофен и се успокояваше и заспа. А на долното венче има две издатинки, много са напънали зъбките...

Ами хайде на тортатаааа   party023 Бебзи черпи  Joy

Данимира, честита годишнина! Много любов и топлинка за още мнооого години  Heart Eyes

# 370
  • София
Ще черпя след като ми я направиш! Mr. Green
Забравих да се похваля - на Ванеса й избиха горен преден десен и горен десен кучешки зъби! Едновременно. Представяте ли си как ще изглежда ако след месец още не е избил другият преден (левият никакъв го няма)? С два зъба централно отдолу и два горе, и двата вдясно Joy

Оле, точно днес завърших третото гледане на "Приятели" от-до Grinning Отделно съм гледала и по телевизията доста, имаше по Фокс уикенд на сериала няколко седмици събота го даваха по 6+ часа Simple Smile Не знам защо го казвам, просто обожавам сериала!

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 00:48 от bebZz Kiryakova

# 371
  Момичета, тези който раждаха нормално, помните ли кога ви паднаха конците, ако сте имали -вътрешни и външни  newsm78 Една приятелка ме пита  Simple Smile

# 372
Аник,  Hug Еее, страшно много се радвам, че се запознахме! Издаде те малкия сладкиш Heart Eyes, леле като го видях бузанчото малък и си викам - няма грешка, Ани е! Mr. Green Hug

Честита годишнина на ДСС!

Хайли, стискаме палци още! Praynig

Арим, моят от 2 дена е много голям мрънльо! А го е погледнал някой в количката докато сме навънка и надава рев, ooooh! вкъщи сме само на ръце, не иска никъде за нито 1 минута да седи.  Crazy

Зъбки нямаме на повърхността, но онзи ден видях цели четири да се белеят отдолу и са надули венеца. ooooh! Как да не е криво милото. Sad

Бобинка, не си слагай нищо на сърцето, файда няма. Категорично си дръж на достойнството Naughty, всичко друго са бели кахъри. Hug

# 373
  • Сливен
честити месечинки на ДЕНИЕЛ  на ZStamenkova,СТЕФАН на Silkisilk,БОРИС на Tani_07,АНГЕЛ на Diamari,ГЕОРГИ на Mimi83api,ДАНАИЛ на Rali27,ЙОАН на Sa*bina,ТЕОДОР на PetyaP,МИХАЕЛ на Meri.bg
данимира,честита годишнина.бъдете винаги влюбени и нека бъдете щастливи и на златната си сватба.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК
момичета днес е световен ден на целувката,давайте,отпразнувайте го подобаващо,с много целувки
m9m9 ангел е страхотен,браво
hailie браво,добре ,че му няма нищо,стискаме палчета за резултатите
silkisilk браво за хубавите резултати
за анкетата дени е роден в сряда ( а баткото в събота)
бебз честити зъбчета на ванеска
на дени вече му прозира ръбче  отдолу и на долния десен кучешки е бял и подут венеца,ама още не са избили  ooooh!
Miss Fine имах 2 външни и май за седмица паднаха ( но не съм убедена)
зарат добре дошла у дома и повече да не се налага  Hug
wafi дени винаги го придържам на гърнето,не го оставям сам  Peace
хипо браво на сладкиша,ще разкаже играта на всички октомврийчета  Crazy Party

MISHANA13
браво и на вас,завидни размери,голям юнак  Hug

# 374
  • София
Мис Файн - една седмица след раждането ходих да ми махнат външните конци. За вътрешните нямам представа кога са паднали.

Бебз - ако не се лъжа Orchid Flowers се занимава с уеб дизайн.

Нашето гърне е най - обикновено за 4-5 лв. Ползвах го и с каката, ползвам го и сега. Върши идеална работа. Георги си седи стабилно на него. http://www.pumpal.net/images/products/238/pic_514.JPG

Общи условия

Активация на акаунт