Отговори
# 345
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Смехи, мноогоо мерси за отговора!   bouquet Баткото ще стане на 7 в края на този месец. Нещата са така както си ги мислех (горе-долу, доста неща не ги бях чувала и ще се възползвам), ама не знам как ще се справя с мъжО, че и той е един див лъв!  ooooh!

Да се включа по някои от темите:
 Проходилка не ползвам, нито уокър, нито нищо - пуснала съм го да си щъка, той пълзи и се изправя по мебелите, пък аз се надявам да изчака още 3-4 месеца с прохождането и не го поощрявам, че ще ми свърши рахатлъка!  Mr. Green

Стоян се роди във Вторник, за статистиката - готина идейка!

Аааа, Зарат, честито прибиране!

Илка, дано ви се размине АБ, то и аз вярвам, че ще се справи сам!

За спането не знам, не го следя, но спи по около половин час 2-3 пъти на ден. Вечер заспива към 8, но после се буди в 11-11.30 и иска да играе, та гледам да го събудя по-рано, че ние към 11.30 си лягаме.

Блурмои, не се притеснявам за никакви килца, освен за моите де, децата ми са си екстра (не, че знам колко са, но и двамата изглеждат чудесно).

Честити годишнини на Pozitive и MartakEly, дълъг и щастлив семеен живот ви желая!   bouquet

Честити месечинки!   bouquet

Айде стига за сега, че Стоян вече недоволства!

# 346
Честити годишнини Hug
Незнам дали се похвалих,но моето злато каза-мама.Голямо щастие.Ние също се изправяме,вчера го бях сложила на леглото и аз нещо в кухнята правих и като го погледнах се хванал за раклата и се изправил,добре,че дойдох на време,защото иначе така щеше да се забие ooooh!
Илка,аз давах същите капки,много са добри.Когато вдигна темп Ники давах Панадол,от тези капки и за няколко дена се оправи.
Ох,нашето море хич не е сигурно,само проблеми и разправии имам със мъжа ми и семейството му,незнам вече как ще я караме  Sad

# 347
Привет!
Позитив ,август са 23 раб.дни ще се умажем Crazy Laughing ,ще се чудим какво да купуваме!

Зарат,добре дошли у дома и повече никакви болници!Относно гърненцето,не й е никак голямо ,удобно й е .Имаме на Чико от каката и е големичко още (както писа и Позитив за него ,дават го от 18м).Аз обаче нямам идеята да си тормозя детето постоянно на гърне.От опит с каката да кажа-не съм подготвяла въобще и на 1,5г когато реших да махна памперса го махнах от раз ,гърнето беше новост за нея и му се кефише,купихме и бебе което пишка и седиу на гърне,та ги нареждах и Габи и куклата .За една седмица махнахме памперсите,но и навън бе с гащички,само вечер слагах!

Ноел,честито столче.Промоция ли уцелихте ,евтино е определено!

Милла,Буболече,за Джъмбото не пречи да го видите ,има мноооого стока.Все нещо ще харесате.Но аз имах предварителна нагласа и очаквания и не се оправдаха -като например "суперски дрешки "-еми никак не са или поне аз такива не купувам(без да обиждам някого ).Играчки напазарих ,но бяха Фишър и Плейскул.На Фишър за първи път виждам цялото им предлагане ,всикчо имаше.Много хубав избор има при ученическите пособия ,но до септември имам време и както казах имаха хубави столчета на Фишър за 199лв.
За срещата -само кажете и идвам .Милла както обикаля постоянно дали ще успеем да се видим  Crazy Heart Eyes

Бобинка ,честито "МАМА" и аз искаааам както съм й ядосана сега с хапването!

# 348
Включвам се набързо с отчет от днешната консултация- 68 см, 7, 360 кг- може да ви се вижда малко Party, но сме качили цели 300 грама Flutter. Мойто педи ме посъветва да съм давала вече вечеря- нещо като това на обед, което давам да предлагам и вечер преди кърменето. Някой друг да е въвел вечер подобно хапване има ли? При нас до сега нещата стоят по следния начин:
6-7ч.- кърмене
9-10ч. попара с 2 сухара и сиренце, малко АМ вътре
12ч- зеленчуково(месно) пюре, след това към 13 кърмене
15.30- кис. мляко с бисквитка или плод или пък плодово пюре
18.30- млечна каша с плод
21 кърмене
и още поне 2 кърмения през нощта, по-често 3

# 349
  • София
нашият мъжага си хапва вечер сигурно вече от месец. обикновено е същото като от обяд, или пък ако съм готвила нещо за нас, което е подходящо и той намазва. за сметка на това обаче нямаме следобедно хранене, голяма мъка ни е. всеки ден пробвам и почти всеки ден се разминаваме само със следобедното кърмене. за това и вкарах вечерята, че поне две хранения да има. обикновено вечеря към 7:30 и после кърмя за приспиване към 8:30-9:00

# 350
Мартакели, аз отдавна давам вечеря. Вечер си яде с нас.
Днес ще бъде тиквички с ориз и млечен сос.  Laughing
За закуска- каши, макарони и пр.

Пашик, в неделя се прибирам и може в някои от дните до събота.
Хайде ще ви пиша като се върнем и ще направим една разходка из Морската.
Аз не мога да и се нарадвам. Бургас е станал супер.  Laughing
И до Джъмбо ще отидем, няма как. Но аз дрехи едва ли ще купя.
По-скоро заради играчките исках.

Бобинка, дано се оправят нещата с мъжа ти.

Нико се роди в неделя.

# 351
Хоп, привет от една мокра кокошка! Simple Smile

Аз да реша да поизхарча парици, а то да ме навали....  hahaha Joy Ама добре, че излязох, че иначе Лурдес нямаше да може да ме разпознае, ако си бях останала вкъщи...  Whistling Лурдес, Hug Много се радвам, че се видяхме!!!!  Party

Леле, малееееееее - току що падна един гръм в градинката до нас.... юОххх... Ама Ники как ми се радваше на жълтия дъждобран: той опакован и аз опакована крачехме смело из града и събирахме погледи... Хахахахаха... добре, че си сложих дъждобран за мен... Ама добре, че се прибрахме, че сигурно още щяхме да висим под някоя стряха...  Naughty

А момчето ми взе, че заспа навън и сега още си доспива в колата...

Илка, дано Йоси се справи с Т-та сам и да не се налага АБ!!!  fingerscrossed

М9М9,  smile3501 Ани е върхът!!! Браво на него!!!  newsm20

Хайде, спокоен следобед (аз отивам да правя каша или кисел, че напазарувахме малко за следобедните закуски...) Simple Smile

П.П. Ники се роди в четвъртък сабахлям... По-скоро го извадиха, ама айде...

А иначе ние ще си ходим на море!!!  newsm68 newsm44 Даже деди ни е заредил с разни весели джаджи за плажа и басейна: надуваеми лодки, пояс тип проходилка (с дупки на дъното), кофички и лопатки.... Ох, нямам търпение още 2 седмици! Дано и времето се оправи, че сега си е мамата си трака...

# 352
  • Варна
И ние вечеряме към 20 - 20.30 остатъка от обяда от супата и основното от кухнята. Но ние нямаме след това кърмене. Нашето така наречено вечерно кърмене, което вече почти не е кърмене е след като се върна от работа към 18 ч. Иначе режима ни е:
4-7 ч кърмене в просъница както и колкото дойде
8.30-9 ч попара или каша с плодове
12-13 ч ядене и супичка от кухнята /зеленчуци и месо, ориз/
16-17 ч десерта от кухнята - крем, кисел, ако не става тогава или кисело мляко с бисквите или каша с плодове
 .....и както писах по-горе вечерята.

М9м9 много сте готини и люпопитни  Wink

# 353
M9m9 браво на бонбона  Heart Eyes
Хейли, как е Монката, всичко наред ли е?
Аник и аз днес бях мокра кокошка, добре че за количката поне имах дъждобран.
Ходихме до Заимов.
В четвъртък сме на консултация да видим колко сме пораснали.
Това проклето време няма ли да се оправя вече..........

# 354
m9, много готино клипче, малкият е голям сладур.  Laughing

мами, какви първи обувчици сте взели/ще вземете? вкъщи драпаме боси, но навън ни трябва нещо, че асфалтът не е от най-прекрасните места за ходене в нашия град...

# 355
Охооо писали сте днес Wink

По темите :

гърне - мисля че му е рано на Чочко, вообще не искам така рано да пораства, той е все пак бебе още, не мисля за гърнета
прохождането - също като за гърнето  Peace
изправяне - не го владеем още
пълзене - също

Блурмор при нас това с АМ действа, но не от първата вечер, в началото пак си се будеше на всеки час, но постепенно взе да си спи, той пак се буди, но веднъж само, и после в 6 за първото ядене  Peace това за мен е съъъъънннн  bowuu

За кухнята, чакам да навърши 9 мес. и се записвамееее юпиии  Peace

Друго не помня какво щях да пишаааа  Embarassed

Айде, лека вечер Simple Smile

# 356
Blurmoi, аз имам на Ненито, много са мекички, но сега мисля да взема на колев и колев - има едни буйки-сандали. Търсех сандали, но не намерих  малки номера.

# 357
  • Стара Загора
гърне - още не съм го слагала.Пък и си мисля, че му е рано и няма как да разбере какво му обяснявам.
Изправяне - чуждо му е още това нещо
Прохождане - същата работа
Пълзене - и това не прави ooooh!

За кухня - не съм решила да го записвам.За сега се въздържам  Thinking

# 358
  • Стара Загора
Днес с мъжът ми правим 8 год. откакто сме сключили брак

Да ви почерпя  Grinning

# 359
Момичета, благодаря ви , че ни мислите! Hug Heart Eyes Нищо му няма на човеченко Party . Доки каза, че няма вид на паднало бебе Laughing . Размина се само с ударено под окото и днес видях, че има малко синьо на кречето, но е супер! Praynig
Резултатите за коките - утре Tired . Молете се още малко Praynig Hug

Аз вечеря не давам, обаче днес пюрето от плод в 17ч не пожела да го близне даже, та му го дадох малко преди 19ч. Но много малко яде тия дни.

И ние днес бяхме цял ден навън! Дъжда ни пропусна Party Party да не повярва човек Joy . Майка ми дойде към обяд с нас и беше голям купон! Купих на милото подарък за РД му , че 2 дни след кръщенето има РД - голям купон!

Бобинка, аз си пускам вече всичко покрай ушите и си правя каквото си искам, щото то колкото се мъчиш да угаждаш и да правиш всички щастливи, толкова повече ти се качват на главата и си по-виновен ooooh! . Неблагодарен народ! Да не ти кажа, че вече на всеки казвам каквото иска да чуе и ми е много спокойно, не обяснявам на заблудените люде що е то "огън". Whistling Иначе, напълно те разбирам Hug Сутрин като станеш едно хапче FUCKITALL 1000mg и 2 супени лъжичи "майната му" на гладно и да не ти пука!  bouquet

М9, Ани е просто прекрасен! Хаха, много сладки клипчета Heart Eyes

Блурмой, взех сандалки на Колев и Колев, http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?f=69&products_id=814 , но понеже са ни за кръшенето още не ги е носил. Ники на Ани е със същите (случано Laughing ) и го гледам , че са му удобни, ама нека и Ани си каже,де Hug

Данимира, честита годишнина! Още дълги години да се обичате и подкрепяте!

Общи условия

Активация на акаунт