Отговори
# 330
Честити месечинки!   bouquet

Хейл, как е Симеон след падането?

Аник за какви брашна си говорите? Пиши и на мен, че да се снабдя токато съм в Сф, че тук избора на хубави неща е кът.  Wink

И понеже много го подцених моя дундьо, той туку що ми показа, че можел и сам да се изправя от легнало в седнало.  Heart Eyes

# 331
  • София
Мен продължава да ме няма. Заела съм се да правя разни сайтове и уча разни техники и кажи-речи само тов правя в свободното време. Някоя мама занимава ли се с уеб дизайн? Нямам спомен за такава, но да попитам все пак Flutter
Малкият е при баба си от вчера и много ми липсва но сутринта си поспах цял час допълнително Sunglasses

О и имаме ново зъбче, горно дясно, вече станаха три Mr. Green Много интересно усещах го при кърмене преди повече от седмица че ще избива горен зъб и нищо ен се виждаше и не ми вярваха и ето го Crazy

А със спането заспива към 12, спи 2 часа и толкова е за през деня. Вечер като й се доспи ако издържи до 8 и я приспя всичко е наред, но ако не успее и заспи по-рано спи половин час и после ли ляга след 10 Rolling Eyes

Тини, тя проходилката за ходенето не помага. Само дава свободно време и ръце на мама. Моят беше в проходилка до 9 месечен и после спря да я ползва сам. Но май не съществува дете, което колкото и да седи в проходилката един ден като го извадиш от нея да се окаже че може да ходи Crazy И да ползвате такава после пак ще ходиш прегърбена с бебе за ръчичка, не се притеснявай, никой не се е измъкнал Mr. Green

# 332
tani_07, Антон спи по два пъти на ден, по час-час и половина. Вкъщи заспива трудно и с рев. Като излезем навън е заспивал още пред блока в количката.

# 333
Здравейте мамчета и бебчета!

За гърнето - тамън се бяхме понаучили и един ден Зорито се килна от него и падна. Мъжо ми се разкрещя, че и е рано и близо месец не ми даде да я слагам.  #Cussing out Та сега почваме на ново.

Моята също не се изправя сама, а само ако я хвана за ръце. Не ще и да лази та само в проходилката щурее. За ръце като я държа е много стабилна и почти не я крепя.

И Зори спи вече по малко - заспива преди обед за около час и следобяд за около 30 минути и после чак към 22 часа и се буди в 1 за цокане и после към 7 часа.

Бебз аз се занимавам с графичен и уеб дизайн ако мога с нещо да съм ти полезна пиши.

Честити месечинки на всички бебоци и честито на рожденничките.

# 334
Аз проходилка не ползвам и Нико съм го оставила сам да се щурави, както намери за добре.  Laughing

Резултата е, че пълзи, особено ако има цел е много бърз.
Изправя се по мебели, по стени, върви по тях. Забелязвам, че се опитва и да се покатери върху нещо,
но не винаги успява. Фината моторика също доста напредна. Малки зърна от царевица сам си ги обира от масата.

На гърне не го слагам. Не ми се занимава и нервира.  Mr. Green
Не мисля, че ще разбере какво искам от него, а под час няма как да го сложа, все сме в движение.
Памперс едва сменям, а на гърнето да седи много се съмнявам.

Днес времето най-после става за плаж, ааз ще събирам багаж,
че утре потегляме за Велинград. Пфу.

# 335
Привет мривет! Hug
Честити месечинки и други поводи, извинявам се ако пропускам нещо! Hug

Вчера изобщо не стигнахме до парка Заимов, днес сме там след 17.30 часа уж на 100%, но пък и нямаме административен тур днес поне. Whistling Mr. Green
Аник, Hug благодаря ти!

Аник тука сме си, но имаме едно ходене на село другата седмица 12-14 юли и после от 20.07 сме за една седмичка на море. През останалото време принципно сме си тук! Ще държим връзка, пък като има срещичка пишете и на мен на лични да не пропусна събитието, ако сме свободни! Hug Party  bouquet

Гърне - не ползваме засега, моят само иска да пипа, шава много и просто се килва.  Mr. Green
Хайли, миличкия Мони  Hug Praynig!

# 336
  • Варна
Привет! Да се разпиша и аз.
Ние поболедувахме малко има няма почти цялото семейство  Mr. Green Май само Ники младши се размина, че го пратихме при баба. Първо аз, после Дани, после тати. Летен вирус корем, повръщане, разстройство, ама може да се каже леко се измъкнахме. Много ме хвана яд на педи. Точно като се разболях Николай заведе Дани на консултация и викам кажи и че съм болна, заради ваксината да има предвид. Казал и той, а тя си била ваксината. Същата нощ Дани ми повръща като луд цяла нощ, така се уплаших, слава богу се разминахме леко, но много се ядосах #Cussing out
Иначе по темите:
Гърне не още, не бързам за никъде. Когато Николай му се занимва тогава.
И ние спим много малко вече денем.
Краси Hug
Зарат радвам се, че сте си вкъщи вече  Hug
Дали се изправяме, ами... и ние май другия месец ще правим прощъпулник  Twisted Evil Изправя се, щъка, на пръсти даже се надига за да докопва всичко. Много се нервира като е ограничен с проходилка. И най новата мода като се изправи и се пуска вече, иска да ходи човека. Да му мисли баща му  Mr. Green
Хипо да ти е яко дупе и на теб  Wink Ама евала на сладкиша най-малкия. Чака, чака за излизането, а сега се разбързал да наваксва  Wink
Зъби разбира се нямаме  Crossing Arms
Илка дано не стигнете до антибиотик  Hug
Честити месечинки!
Варна завиждам ви за срещичките аз съм всеки ден минимум до 17.30, че и цяла събота бачках Tired
Това се сещам, когото изпускам да ме извини  Hug

# 337
  • София
продължаваме с 39С! педиатърката каза да почваме АБ, но нещо не ни се искаше и го водихме при Масларски, останахме с много добри впечатления, та за сега ще изчакаме още два дена. докторът смята, че ще се справи и сам. Изписа му само Биогая, за стомахчето, че се разбута доста, и Есберитокс, това са някакви капки с ехинацея, да му подсилят имунната с-ма. И каза кърмене на всеки час.  ooooh!
така че отивам да правя обяда за дребния и да си пия водата  Whistling

# 338
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте и от нас,  Hug

Ние днес дружно тичаме по задачи,.... докато сглобим всичко за пътуването,а междувременно трябваше да заведем Нестор на консултация.
Резултата от която е....10.500 и 73 см.   Mr. Green Оказа се,че течащия му нос е от зъбки.Сега очакваме включване.  Flutter
Гърнето-имаме няколко сполучливи опита и продължаваме да се упражняваме. Допада му да седи,особено като има с какво да се занимава  Wink
Anik, и ние сме така с движението
За спането - има 2 дремки през деня.Една преди обед и една следобед, после чак за вечерното лягане,което от няколко дни е меко казано ужасссснннооо! Няма такова мрънкане и въртене... ooooh! Снощи спа при нас,за 1 път цяла нощ и не мръдна  Mr. Green ,след като ме набута на ръба на леглото  hahaha
Хейл, кофти пирует,ама дано да няма допълнителни притеснения  Hug Да го нацелуваш, ама мнооого!
илка  Praynig стискам палци скоро да сте добре,че тази температура направо измъчи човека  Hug

Честито на месечинките! Скоро ще си честитим на годинки...как само минава времето... Party

# 339
  • Русе
Здравейте момичета  Hug
Има паричкииииииииииииии Mr. Green
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРКОВЦИ
Честити годишнини още дъъъъъъъъъъъъъълги години щастлив семеен живот
При нас нищо ново затова не пиша
Чакам с нетърпение морето ,въпреки че не сме решили още кога ,че ще е август е ясно но само това
На гърне още не сядаме то и гърне нямаме още де

# 340
Pozitive и MartakEly, честита годишнина! Много любов и разбирателство!

Честито и на месечинковците!

Зарат, супер че сте се прибрали. дано да не се повтаря.

Хейли, дано мони е добре!

Илка, дано ви се размине антибиотика и бързо да се оправите!

Веси, като прочетох, че с АМ спите по цяла нощ реших и аз да пробвам, че нещо вече ми идва нагоре да ставам през нощта, а сега и работата ми е доста, та хич не се наспивам. Та две вечери дадох освен кърмата на заспиване и АМ, от направеното количество малкия изпиваше към 120-130мл, ама ефект нулев - пак си се събуждаше към 1-2 часа за първото ядене.  ooooh! Нашите франсета партньори бяха на посещение миналата седмица и пак ми казаха за това бебешко брашно, което слагат в бутилката с АМ преди заспиване, ама хич не ми се ще така да се отказваме от честото ставане. а и си мисля, че той като е свикнал да става, ще продължи да си става, даже и да не му се яде.

За движението ние се изправяме, ако има опора. Може да стои доста време прав, ако се опира някъде. За ръце като го държа си ходи доста стабилно и продължително. И на проходилката се кефи.

За спането, обикновено е 1-2 часа предиобяд и 30 мин. до 2 часа следобяд. Вечер се изморява рано към 20:30 - 21 е заспал. Но снощи реши да купонясва до 23 часа чак. И с някоко кърмения спа до 10 сутринта. Та сега чак следобяд заспа.

Никой не писа дали се притеснява за килцата на малчовците, аз явно съм единствената...  Laughing

днес си продадох колата. много ми е мъчно за нея. ама ще дойде по-голяма де. ама тази ми беше първата и сега ми е кофти, много си я харесвах.  Cry

# 341
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДЕЦАТА! Rorr цунки на Тони за празника.
Ех взехме парите  newsm81.
Още днес ще ги изхарча, така съм ги наредила-столче за хранене, памперси, пюрета, някоя дрешка. Следобед хващам мъжо и на пазарлък.
Даже вече взех буйки за Преси, че тя от повече от месец стои стабилно права и си крачи в къщи по чорапки, ама навън не я пускам, защото не и бях купила буйки. И днеска веднага още в магазина и ги сложих, хванах я за двете ръце, ами то детето вече ще тръгне и без подпиране, а майка му чак сега се сети за буйки.
А и днес се запознахме с Весито и Пецата. Много се зарадвах, че ги разпознах.

На гърне не го слагам. Не ми се занимава и нервира.  Mr. Green
Не мисля, че ще разбере какво искам от него, а под час няма как да го сложа, все сме в движение.
Памперс едва сменям, а на гърнето да седи много се съмнява.

Milla Elaine- това все едно аз съм го писала. Не мога да си представя как ще накарам Преслава да стои седнала 2 секунди, камо ли да я чакам да ака на гърне половин час. Тя веднага ще скокне. Пък и от къде да знам кога има намерение да върши работата. Всеки път е различно. Като може да си казва сама тогава Laughing

Илка-стискам палци и аз за вас, както и за всички болнички.

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 14:40 от briksi

# 342
Здавейте
ейй варненки какви срещи бе аз защо незнам ? newsm78
Тини и аз не позвам проходилка, апък и Габи не и е фен. на гърне още не съм го слагала,но мисля тая седмица да взема и да го пробвам. И нашия мъник вече стои стабилно прав и се опитва да прави крачки. Зъби нямаме още . За буденете- ами понякога се буди и търси да сучи ,но е по-скоро за да се супокои а не че е гладен. Цоква 2-3 пъти и заспива.
Мамчета хрумна ми една идея: Искате ли да направим статистика  колко бебета са се родили през различните дни от седмицата? Примерно: понеделник- 3 бебета и пишем имената им и така...

# 343
  • Варна
Цвети докато някой му се играе да брои /мен ме мързи  Blush/ аз ще пусна анкетка за активните, да видим кога колко бебока са се родили, много готина идейка  Mr. Green

# 344
Честити месечинки!
Днес и ние ставаме на 9 месеца! Днес на консултация-8320г на 73см/+330г и 2см/

Качих клипче да видите как се изправяме!

хххх

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 08:55 от m9m9

Общи условия

Активация на акаунт