Отговори
# 660
Ние утре сме на линия, на къде без нас  Mr. Green
Сега с транспорта още в 8,30-9 сме на центъра, така, че утре в 10 сме на летния

# 661
  • Сливен

мириамс, тоооолкова си мила и сладка, че като те видя ще те спукам от  hug

newsm78  хипо много си ми съмнителна  Joy шегичка
ама не разбрах с какво съм ги заслужила,иначе ще си ги търся като наследство де  Whistling
варненки не дразнете лъва в клетката,ааааааа  Crossing Arms и аз искам на среща  Wink

П.С
бургазлиики къде се срещате?оформя ми се  едно идване към Бургас за един ден,че може да се завъртя да ви видя  Whistling

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 23:11 от miriams28

# 662
  • Бургас
Привет момичета Simple Smile
Не бях влизала известно време. Ходихме за 1 седмица в Родопите, изкарахме си супер. Малкия беше изключително щастлив естествено , защото по цял ден само с него се занимавахме и беше център на вниманието. Еее, сега почивката ми излиза през носа , защото беше свикнал с внимание по цял ден и сега като сме сами двамата направо ме побърква, а и е един крив.
Зъби нямаме. Появяват му се такива бели точки , които педито каза , че са жлези , нарастват и се пукат. Някой има ли такива неща. По принцип ни казаха да не се притесняваме и , че било в рамките на нормалното  Thinking
Не пълзи, само щъка с проходилката и дивее. Постоянно е недоволен и крещи, мъкна го на ръце и просто вече нямам силички.
Спането е другият проблем , на планината спеше значително по  - добре, будеше се веднъж , най  - много два пъти вечер, а сега е някакъв кошмар. Влагата във въздуха е толкова висока , че той милия целия лепне. Пускаме климатиците , но за малко и ги спираме, защото ме е страх да не го простудя.
miriams28, по принцип в Морската се срещаме с момичетата. Дори днес се видяхме случайно с Пашик и точно си говорихме за срещичка. Така че казвай кога ще идваш и ако другите могат може да заформим нещо в твоя чест Wink
Честито на всички месечинковци!
Хейли , да ти е жив и здрав мъжо!
Да е жив и здрав адаша Александър на Ади! Да радва много мама и тати!

# 663
  • Сливен

честит първи рожден ден на ВИКИ И ВАЛЯ. Желая ви да растете здрави, умни, бодри, засмени и лъчезарни! Да множите годинките безчет и да нижете смелите си крачки като герданче....една след друга, една след друга....до най-големи висоти!!!
Скъпи родители, честити ви пораснали принцеси! Бъдете много щастливи заедно! Обичайте се! И се радвайте на щастието да сте заедно! Весел празник!

за двете кукли по една кукла
честита месечинка на ЗОРИ на Wafi,да е здрава,послушна и засмяна
честити месечинки и на ДАРИЯ на *Ani_J*,ИВАНА,ПАВЕЛ И БОРИС
нани още не знам кога,утре ще говорим с мъжо,и докато те с големия се плацикат ние може да се видим,ако не ми мине котка път

# 664

Честит първи рожден ден на сладурките Валя и Вики! Нека са живи и здрави, весели, засмени и много щастливи деца!!!

Лека нощ, момичета!

Simple Smile

# 665
Бобинка, не забелвам и нямам намерение.
Тини, не знам кога снимки... компа ми се смаза;(CryCry не знам кога ще имам... Сега чета и пиша от тел.
Тани, симеон много се поти, намерих спасене само в судокрем. Мажа  два три пъти на ден, но преди това прускам с термалната вода на юриаж.
ЧЕСТИТИ ПОРАСТНАЛИ НИ ТАЛИСМАНЧЕТА! ДА СА МНОГО БОРБЕНИ И С МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА!!!

# 666
Честити месечинки на Зори, Дария, Ивана, Павел и Борис!

И много, много благодарности за пожеланията и поздравите за моя рожденик!  bouquet  bouquet Hug

Дано утре ми стабилизират компютърчето, че сега е на системи милото ми.

# 667
Честит 1ви Рожден Ден, Вики и Валя!!!
Бъдете много здрави, весели, щастливи,
палави, засмени и игриви!!!

Честити месечинки да по-малките Party Party Party

Марви, вчера забравих да пиша- много ти е хубава тортата( за пореден път!), поздравления   chef!

Хейли, скорошно "оздравяване" на "болния" Mr. Green, ще взема да метна едно кафенце вместо теб, но да не се повтаря повече Crossing Arms Crazy Hug- не знам кой как го обича, та сипете си сами Hug

# 668
  • Стара Загора
Честит рожден ден на талисманите ни! Да са здрави и много щастливи, да ги слушат всички около тях!!!
Честити месечинки!

По-късно повече ще пиша, че сега нямам време Hug

# 669
  • София
Честит рожден ден на Вики и Валя! Да са много здрави и щастливи и те, и големия им батко, и мама и тате!  Hug  bouquet

Марте, уникално кафе си поднесла  Joy Joy Joy Joy

Аз, девойки, в 11 часа имам среща с бъдещата си нова шефка (доста размествания са станали докато ме нямаше), за да си говорим нещо за работа - предложиха ми да се върна малко по-рано, сега трябва да видим какви условия ще ми предложат. Стиснете едни палчета да е за хубаво  Peace

# 670

Честит Рожден Ден,на моите мънички приятелки Вики и Валя Simple Smile) Желая им безоблачно детство,хиляди усмивки,безброй игри Simple Smile) Нека да бъдат все така усмихнати и лъчезарни и да донесат много радост и щастие на мама и тати!Тонка,весел празник и приятно протичане на кръщенето,нека още дълго да те радват талисманчетата и да изпълват дома ви само със смях и хубави емоции! newsm51

# 671
  • Варна
Тони да са ти живи и здрави малките пораснали красавици. Да са все така борбени и жилави. Желая им прекрасно детство и един прекрасен ден на цялото семейство!!!

# 672
Честит рожден ден на Вики и Валя. Нека бъдат все така силни и борбени! Прекрасно детство и късмет в живота!!! Hug  bouquet

# 673
..ще взема да метна едно кафенце вместо теб, но да не се повтаря повече Crossing Arms Crazy Hug- не знам кой как го обича, та сипете си сами Hug

smile3532 Ще ме умориш, бе жена! Joy Joy Joy Много благодаря за кафенцето! И аз ще си налея, че така ми се спи!

Бърди, стиснати палчета от мен! Praynig

# 674
Уж нямаше да си честитим месечинки и да си наливаме виртуални кафета, ама то ... сърби та се не трае.  Laughing hahaha

Честит рожден ден на близначките! Да са живи и здрави!

При нас нищо ново освен, че Евчето вече пълзи по-добре, а и тази сутрин се изправи сама.
Ще ходим днес до още една ясла да питаме имаме ли шанс за записване.

Общи условия

Активация на акаунт