Отговори
# 645
  • Sofia
Здравейте

Честито на празнуващите!!!  bigdance2

Бърди аз първия път се цедих и молих и с биберон ама не ме отрази. А сега беше наложително заради болестта ми да го отбия. Гърдите ми станаха на буци и на няколко пъти ги цедих хубаво за да ги оправя. През останалото време по малко само да ми олекне. Но и дори когато ги изцеждах до грамче гледах да е в различно време от това в което Ники сучеше. Така организма ми загуби ритъма на производство на кърма.

Orchids Flower и моя от първия си ден още в родилното заспива към 1 часа. С времето успях да до изместя и да заспива към 23 най-рано. Така, че във вашия отбор сме...

# 646
  • София
И ние сме от късно заспиващите Peace, но това си ни е явно семейна черта - лягаме късно и ставаме късно )))) Напълно ме устройва да заспива към 22 - 23 ч., че някога и по-късно  Peace и така сутрин става след 9 ч., като по после спим или си се излежаваме до към 11  Laughing вчера станахме с бебето в 12 без 15 на обяд и тогава събудихме баткото и таткото  Mr. Green

# 647
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И ние сме от късно заспиващите Peace, но това си ни е явно семейна черта - лягаме късно и ставаме късно )))) Напълно ме устройва да заспива към 22 - 23 ч., че някога и по-късно  Peace и така сутрин става след 9 ч., като по после спим или си се излежаваме до към 11  Laughing вчера станахме с бебето в 12 без 15 на обяд и тогава събудихме баткото и таткото  Mr. Green

Марви, това мнооогоо ме успокоява, значи не сме единствените поспаланковци!  Heart Eyes Hug И ние като вас - късно лягаме, късно ставаме!  Party

# 648
  • Стара Загора
Веско е заспивал в 12 и пак си става между 6:30 и 7:30 ooooh! Сега заспива към 21-22 ч. Flutter

# 649
  261uu  261uu  261uu Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Нямам време момичетаааааа Simple Smile)

При нас няма нищо ново,имаме 10 зъбчета,хапваме още по малко,изучаваме света и така,мъжа ми съвсем го закъса с почивките,та на ваканция няма да ходим тази година SadИначе поне здравословно децата се закрепиха(пу-пу),мен ме тресе треската,ама тое целогодишно  Mr. Green

Видях много хубави слънчица  Hug

Имам доста да чета ooooh!

Краси,честито християнче,благодаря за поканата за срещата,ама съм съвсем сама и да се разкарвам с Коко и Дария насред центъра не предпочитам  Hug Ако искате да се срещнем в квартала съм налице  Peace

# 650
  • Русе
Здравейте
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ
Честит рожден ден на мъжа на Хейли
При нас нищо ново - нямаме зъби ,дивеем ,ръце не ми останаха да го държа да скача и чат пат да ходи ,май скоро ще прибегна до коланите
За спането - ами заспива към 21-22 и става към 5,30-6,00 часа ,но и по-късно да легне в 6,00 е станал ,какво да се прави метнал се на баща си спи малко не като майка си по 12 часа и да не и стига  Mr. Green
Честито на Ади да са живи и здрави и много щастливи
Как издържате в тези жеги и бебо взе да спи неспокойно все се върти и пие вода по нощите ,станал е като жабка все вода пие ,и все му излизат дребни пъпчици от топлото на някой друго бебче излизат ли му и с какво ги мажете  newsm78
Зъбчета още нямаме ама се киселим и се надявам скоро да има поне едно
Ама и много инатест е станал като му се скарам за нещо и почва да реве и все по неговата да е така ме ядосва ама нали е на мама сладура дългоочакван

# 651
  • Сливен
Красе,
Мариамс ,
Питър Матю ,и на Георги на мама Fenchurch
тези от къде ги извади ,никакъв спомен нямам за такъв ник  newsm78

не казвам ,тайна  Joy
пашик давам наред от началото до края  Peace  няма значение дали влизат или не октомврийчето си е октомврийче
някоя мама може да реши да влезе след толкова месеци ,нека да види че детенцето и си е тук,иначе трябва да ги махнем и от първа страничка  Tired
честито бебче на ади,да е много здравичко и послушно
тани и дени има пъпчици от топлото,излизат му нощно време като се поти,не ги мажа с нищо

# 652
тани- и на Алекс му излизат понякога пъпчици, пръскам с Джинджира Алба по няколко пъти на ден-изсушава  Peace
Краси- честито християнче.А снимки?

Алекс заспива към 9-9,30 , буди се от 07-08ч.Но последните горещи дни се пробужда през нощта от жегите,не мрънка , не реве,само вода пийва ,биба и си заспива детето до към 5-6 ч-цока в просъница и си откарва до 7-8ч.

жегите обаче мн го мъчат - днес ми е изял за обяд 60 гр съомга с картоф и моркоф , не знам защото му се спеше ли или от топлото, но не съм го мъчила повече , дадох сокче да се напълни шкембака и вода и заспа като къпан.Май ще яде двойна доза каша в 16,30ч- Mr. Green Mr. Green Joy

# 653
Оф и Ники вчера не искаше да яде нищо от кухнята и вечерта му готвих кашичка изяде си я цялата.Днес ще видим дали ще хапва и ако не иска вече  трябва да му готвя,а с тази кухня е такова улеснение.Иначе много ни мъчат тези зъби ooooh!
Вчера пак подстригах Ники,много късо.Тази коса така му расте за няма и седмица и пак е с много коса,чисто мокър е,постоянно се изпотява.
Фонтанелката му е затворена.
Да попитам вие забелвате ли пилето newsm78
Много се радвам за Ади,да и е живо и здраво момченцето

# 654
Нашата фонтанела още не е затворена, но е съвсем малка на напипване. Педиатърката каза, че била много добре.
Днес правихме втори опит да топнем крачетата на Антон в морето, но уви, страх го е. Още като приближим водата и почва да гледа с голям интерес, но не иска да се цопва. Явно нашия юнак ще е от тези дечица, които впоследствие се сещат, че обичат водата. Купих му надуваемо басейнче, но отказва да стои в него - реве. Той отказва да стои навсякъде всъщност. Къпем го прав, памперса сменям с хиляда занимавки. Тъй като едвам сменям пампата, съответно е абсурд да успея да забеля чурека.
Тони рядко се поти, но ако му излязат някакви пъпчици, не ги мажа с нищо. Иначе съм мазала пъпчици с кремчето при подсичане на аптека Попова.
Много обичаме кисело мляко! Цока си го като кърма и е много хубаво ядене за навън в жегата.
Сега тъкмо го приспах и се тръшнах и аз да почивам, че много ми идва търченето след него в тая жега. Докато се наведа нещо да го подпра и съм се изпотила цялата, гадост.

# 655
Ей Варненки, никой нищо не казва за утре ??? Остава ли срещата ??? Аз обаче, не съм сигурна дали ще дойда  newsm78

Не мога нещо да се организирам сутрин да дойда, ми той Пецата закусва към 10 часа и......сякъш следобед ми е по удобно. Така, че не обещавам дали ще дойдем ние  newsm78

Фонтанелата и нашата не е затворена, но до колкото знам, до 1 год. чак може да се затвори, така че не бързам.

Рорр, как му правиш кис.мляко ? Разбиваш го като за яйрян ли ?

# 656
Ей Варненки, никой нищо не казва за утре ??? Остава ли срещата ??? Аз обаче, не съм сигурна дали ще дойда  newsm78

Не мога нещо да се организирам сутрин да дойда, ми той Пецата закусва към 10 часа и......сякъш следобед ми е по удобно. Така, че не обещавам дали ще дойдем ние  newsm78

Веси -доколкото знам срещата остава .Алекс към 10 се събужда от сутрешната дрямка, ще закъснея малко, но ще дойда задължително.
Фонтанелката не съм я гледала нашата, но последно педи каза че е мн малка,до 1 год има още време

# 657
Веси, давам му го със шишето, разредено с малко вода или с лъжичка директно. Още не съм правила с плодове, бисквитки и подобни, но ще започна скоро Simple Smile
Утре сме на линия в 10 на летния театър. Напоследък излизаме още към 9 ч, за да направим разходката в по-прохладно време, ако може да се нарече прохладно изобщо.

# 658
  • Варна
Гледам последните постове са на варненки, така че и аз атакааа  Sunglasses

Естествено, че остава за утре. Само че като знам Цвети, ще й драсна един месиджж във фейсбука джъст ин кейс  Whistling
Абе това Дейзи не ми вдига телефона, от мноого отдавна, ей сега пак. Тя не е много редовна и във фейсбук ...  Thinking
Веси, ще те чакаме!!! Можеш да се организираш и да дойдеш по-рано.  Hug

Хейли, хА честит ти рожденик! Ще пия една бира за негово здраве довечера!
мириамс, тоооолкова си мила и сладка, че като те видя ще те спукам от  hug
Тъкмо днес щях да кажа, че ми се губи диданка и тя ЦОП се появи.  Hug

За забелването - ние си го забелваме, аз де, от 6-7 месеца и е супер, пу-пу!
Според мен трябва да се взимат мерки во време  Peace

Онзи ден бяхме на ортопед. Имаме зелена светлина за вървеж. И нашия тръгна, държа го с една ръка. Лекарят каза, да се усланям на детето. Одобрявал всички глезотийки, като проходилки, бънджита и т.н Аз ще му взимам колани на малкия.

Много започна да се поти Владо. Определено топлото го мъчи и о! имаме видимост на горните два зъба бе  ooooh!. Голяма съм зАспа! Единия направо си е излязъл. Но още се мъчи гОркия. След 17 часА става много кисел и само го размотавам на хълбок.
Новото, което прави(вашите сигурно  и те го правят), е да бяга като го подгоня, мноого е смешно. Пляскам с ръчички и той пищи и пълзи. Голям смях пада.
Та така... хайде до утре! Аримче  newsm68

Edit:
DEJZI ми се обади, ще гледа да дойде утре.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 15:47 от мама-хипопотама

# 659
Ох, не знам....ще видим, много ми се идва де, не че не ми се идва...абе аз ще успея, спор няма, но понеже имам и друг ангажимент и се чудя как да ги съчетая  newsm78 Ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт