Отговори
# 630
  • Сливен
красе в момента прозорците ми са отворени и вратите на всички стаи,само в нашата стая не съм отворила прозореца че малкия е близо до него и пак много малко се раздвижва въздуха  ooooh!

# 631
Привет! Hug
Днес се запознахме и с Хейли,  Hug

Моят също киселее, не му понася жегата на горкото. Tired Отворени прозорци и това е. Rolling Eyes
Заспа нормално, но се буди къде на всеки час, на 30 минути. Зъби нямаме, пфу! Close

Хайли, дано да не ви става практика да заспивате така! В отчетната априлска 2008, имаше една мама която по едно време само в столчето за кола заспиваше малкия и пишеше как се случва да обикалят квартала на няколко пъти, че да заспива в трудни моменти. Абе терикатчета малки! Laughing Crazy Моят пък на ръце заспива само, 1:1 като каката ни като беше бебе. Whistling

# 632
Следя ви, ама ме мързи да пиша. Бяхме на море, върнахме се, скоро пак, живот и здраве. Утре Пчеличкова е на консултация, ще докладвам.

# 633
  • Сливен
честити месечинки на КОНСТАНТИН  на лурдес и НЕДЕЛИН на Blurmoi,да са ви живи и здрави юнаците
честити месечинки и на Питър Матю ,и на Георги на мама Fenchurch

# 634
Ох, Лурдес, забравих  да се похваля! Hug Косьо е просто прекрасен! Heart Eyes И Лидето е страхотна!
А за приспиването - направо ме успокои Laughing . То, не че има лошо, и на мен ми беше добре, обаче въпросът е принципен! А и днес ината на малкия ми идва вповече. Освен това започва здраво да си показва характера... и не знам как ще се разберем. Да видим неговата опашка или моите рога ще надделеят... Whistling Горкоро раче (тати) , дано не избяга Crazy
В този ред на мисли:
Почерпете се за рождения ден на мъжа ми Heart Eyes

Лурдес, Блурмой, честити месечинковци!!! Да са ви живички и здравички! Много радости и усмивки!

Честита месечинка и на Петър Матю!

# 635
  • Сливен
красе честит ти рожденик ,да ти е жив и здрав,много да се слушате,да ти е опора и бряг , и никога да не забравя защо те обича

# 636
Красе,честит рожден ден на мъжа ти!
Честити месечинки!
Мариамс ,
Питър Матю ,и на Георги на мама Fenchurch
тези от къде ги извади ,никакъв спомен нямам за такъв ник  newsm78
Честити зъбчета на който има!Ние нямаме!

Попарата вече я хапва моята ,слагам 1 лъжица каша на милупа и чудно я хапва!

# 637
Добро утро!
 Честити месечинки на Константин и Неделин!
Хейли, да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша Mr. Green newsm59

И тук беше страшна жега и през деня, и през нощта...Врати, прозорци, всичко е отворено и пак ...Учудващо пък тази вечер Йоанка спа добре, само с 2 събуждания в 1 и в 4, в 6.30 я накърмих пак и още спинка. Аз пък станах да правя палачинки  food002, че мъжът ми е отпускар, да си го поглезя и него Party

При нас нищо ново няма, чакам с нетърпение да идва събота, че да потегляме за морето, дано там се разхладим малко.

Нямаме нови зъбчета, стоим си на 3 за щастие Joy, вече пълзи малко по-стабилно, щъка навсякъде с проходилката, но ме притеснява, че все на пръсти стъпва и някак ги извива навътре, а височината на проходилката е такава, че може и на цяло стъпало да стъпи, но повечето време е на пръсти. Има ли и други така newsm78?

# 638
Честити месечинки на Константин и Неделин! Да радват мама и тате!  Gift
Краси, честит рожден ден на твоята половинка! nbirthday Пожелавам ти винаги да те подкрепя и обича и да отгледате с много любов прекрасното ви детенце! Между другото и Ник си показва рогцата, ако му взема, нещо което иска, разбирай телефона ми, дистанционното, лаптопа и направо полудява.
Марви, ааа, няма никаква грешка, децата приличат много на теб и наистина изглеждаш страхотно свежа Heart Eyes
Ще се опитам после да допиша от работа, че закъснявам, както винаги...

# 639
  • Стара Загора
Честити месечинки!!!
Хейли, честит ти рожденик! Да те обича и да ти угажда много!   Two Hearts

MartakEly, Веско по същия начин стъпва!Даже като го държа да ходи на ръце пак така стъпва newsm78 Мисля, че с времето ще започне да стъпва нормално, ама ако някой е по-наясно да пише Peace

Заралийки, я ми кажете кога излизате, че преди време бях питала и писахте, че излизате след обяд.Аз излизам сутрин и до обяд се прибираме та няма ли някой като мен???

# 640
Здравейте Wink Жегата е ужаснааааа. И ние все още нямаме климатик,тъй като чакаме да дойдат и да го оправят и много се изнервям,защото това се случва от 2 месеца. Вкъщи температурата стига до 33 градусаа #Cussing out . Хейли,моята бебка постоянно си заспива,когато иска. Честито на новоизлезлите зъбки и на месечковците! Днес отивам да записвам малката на кухня.
И последно,вчера на консултацията ни изкараха 7.300( 400гр.) и на височина сме си същите 66см.
Мами затворени ли са фонтанелките на бебешорите ви?
Хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 09:27 от kat88

# 641
Влизам със страхотни новини, Ади (чакаше октомвриичета с нас) е станала мама на момченце -Александър   bouquet. Много се радвам за нея, да са живи и здрави и много щастливи  Hug.

Момичета, благодаря ви за милите думи за моето сладурче  Hug!

Хейли, миличка, напълно те разбирам. Ев доста често не може да заспива и правим такива разходки и то към 00-01ч. Има ли други таласъмчета, които заспиват към 23-01ч? Ев си е така от началото, рядко успявам да я приспя преди 23ч.

# 642
  • София
Честито на мъжа ти, Краси   bouquet

Момичета, по съвет на Тони (мерсииииии!!!) вчера дадох на Мая чай с лъжичка и направо се съсипа да пие, 200мл шипков чай с 1к.л. захар й беше вечерята снощи, абсолютно нищичко друго не пожела да хапне. Иначе на обяд беше хапнала 1/2 зеленчуково пюре, следобяд - другата половинка и с тоя чай просто бях убедена, че ще врещи цяла нощ - ама нямаше такова нещо.

Ние сега сме на вълна отбиване и пак ще ви досадя с молби за съвети   Praynig Категорично отказва да суче вече, категорично! Затова ви моля за помощ, момичета - какво да си правя гърдите? Направо откачам от болка, не мога да се наведа, не мога да легна ... Толкова рязко се отби, че не им даде шанс да се приспособят. Как сте се справили с това? Да цедя ли, да не цедя ли, направо не знам  newsm78

Иначе през нощта много кофти беше като се събуди, понеже не щя да суче, не иска шише, не иска биберон, вдигнахме я и й дадохме пак чай с лъжичка, сменихме памперса и я сложихме да си легне да заспива, та си порева известно време в креватчето. Дано сега като се отби, да започне да се буди по-рядко.

Искам да попитам мамите, които дават кисело мляко вместо АМ - колко мляко трябва да поема бебето? Като приключихме с кърмата и като не иска да пие АМ никакъв, минавам на кисело мляко и искам горе-долу да се ориентирам. Тя в момента яде веднъж на ден кисело мляко с бисквити - около 200мл; следобяд хапва десерт с прясно мляко - също около 200мл (крем или грис или мляко с ориз). Аз мисля, че е достатъчно?

Краси, Ани, Мая ми правеше тези номера с незаспиването вечер, бяхме откачили с баща й, ляга-става, от 8:30 до към 10 все някакви ревове, киселици, мрънкане ... Снощи за сефте пуснахме климатика на 25 градуса и като легна това дете в 8:30 и не гъкна  Shocked На два пъти ходихме да я наглеждаме да не й е станало нещо, а тя спиии, спиии, като пич. Явно жегата не им понася, ако имате някакъв шанс за климатик, вземете, че лоша работа  Tired

Също така мисля, че вече прави някакъв преход към само един сън по обед, иначе като спи по два пъти и вечер съня бяга. Много са ми трудни тези преходи, да се надяваме, че този бързо ще мине.

Ох, опнах и аз чаршафа, но много шантав период ни е с Мая и много чуденки имам.

# 643
  • Стара Загора
Честито на Ади Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

За фонтанелката - на Веско не е затворена още.

# 644
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бърди, за спирането на кърмата - цедиш по малко до облекчаване, само толкова, слагаш компреси от надупчени с вилица зелеви листа и можеш да пиеш лецитин по 1200мг (мисля, че беше) 3 пъти на ден, ако имаш запушвания. За няколко дни кърмата би трябвало да намалее и да спре, само знай, че е нормално доста време след като спре да имаш капчици, стига да не ти предизвикват дискомфорт не е проблем.  Peace

Честити месечинки на Косьо  на Лурдес и Неделин на Blurmoi!
Честити месечинки и на Питър Матю ,и на Георги на мама Fenchurch !

Честито на Ади!

Честит рожден ден на  мъжа на Хейли!

Мерси за пожеланията за нашата месечинка, добре, че сте вие да се сетите!  ooooh!

Орхид, моето диваненце заспива към 23.30, на мен така ми е удобно!  Grinning

Еми не мога да пиша повече защото ме напада зъл звяр изпод масата!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт