Юлски деца-Тема 45

• 36 259
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ох, мила Грация, направо се вцепених, като те прочетох, така се надявах на добри новини (както и всички останали доколкото виждам). Каквото й да кажа все няма да е достатъчно, затова много ви  Hug Hug Hug Hug Hug със сладичката Мими. А лекарите какво казват не допускат ли възможността с възрастта и развитието на мозъка тази част от него която сега е по-малка да се доразвие, знам че при подходяща стимулация в мозъка се образуват "мостчета" които до голяма степен заместват липсващи, засегнати или увредени участъци и функции т.е мозъка има някакъв вид компенсаторен механизъм. Грация не се чувствай длъжна да ми отговоряш, пиши когато и каквото ти се иска, ако не ти се пише не пиши, просто спонтанно като ти прочетох поста в главата ми се заблъскаха разни въпроси и алтернативи.

# 226
Грация, имаш и моята положителна мисъл-подкрепа, прегръщам те.

Благодаря за поздравленията ...

# 227
  • варненка от София
Грация, труден късмет ви се е паднал от лотарията, целият ти път беше и остава борба. Аз силно вярвам в чудеса , и в това, че майките с тяхната любов могат да ги сътворят. Но дори и лошите новини да не могат да бъдат променени, знам, че ако нещо е отнето, то нещо друго е дадено в повече, всичко има своя смисъл. Много искам да гушна Мария  Hug Hug Hug

Заставам зад думите на Медулка! Рени, прочетох новината по-рано, отказах да повярвам, честно. Стана ми тъпо и болно, силно вярвам, че в този живот стават чудеса и чудото ще стане.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 228
Грация, труден късмет ви се е паднал от лотарията, целият ти път беше и остава борба. Аз силно вярвам в чудеса , и в това, че майките с тяхната любов могат да ги сътворят. Но дори и лошите новини да не могат да бъдат променени, знам, че ако нещо е отнето, то нещо друго е дадено в повече, всичко има своя смисъл. Много искам да гушна Мария  Hug Hug Hug

Поклон Медулка!

Грация   bouquet. От собствен опит казвам - от такава дупка се излиза с много надежа и положително мислене. Мария е силна, като теб. Дай и цялата си любов и нещата ще се подредят.

Прегръщам ви!

# 229
Отдавна не съм влизала, но исках да надникна точно за новини за Мими.. Sad Грацийка, и аз заставам зад прекрасните думи на Ани! Прегръщам те силно!! Вярвам, че ще намерите вашия път и ще продължавате да се чувствате щастливи, така както се появи Мими!!

Честита Втора Годинка на дечицата, които изпуснах, все специални дечица! Hug Линет, да ви е жива и здрава Бени!! Весел празник!

Драга, успех, пожелавам ти незабравима среща с малкото човече! Hug

# 230
Грация мога само да ти пратя  Hug  Hug  Hug и не се отчаиваи.

# 231
Линет, честита ти рожденичка, да имате прекрасен празник.

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕНИ, ЛИНЕТ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!

МИМЕ-ТО, на патерица, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,

Грация*, имаш и нашите прегръдки, медицината напредва всеки ден, трудно ще ви е, но  вярвам, че с вашите любов и грижи всичко ще се нареди, Мария е прекрасно, слънчево дете и заедно ще се справите.

Драга,  Hug пожелавам ти операцията да мине леко, да се възстановиш бързо, срещата с младежът ще е много вълнуваща, специални целувки за Андреа, ех, размечтах се и аз, лекинко ти завиждам за емоциите, които ти предстоят.
Благодаря за снимките, съжалявам, че не успяхме да ги хванем като се целуват, но от сега Андреа кара мъжете да падат като я видят, мисли му какво те чака Wink.

# 233
Грация, мила, много ми е мъчно за вас. Тежък жребий ти се е паднал и ще ти трябва много сила, която съм сигурна, че имаш. Важното сега е да се подкрепяте с таткото и да направите всичко възможно Мими да се чувства щастлива и спокойна, въпреки трудностите. Не знам дали мога да помогна с нещо, но винаги съм на разположение, ако е необходимо.

Линет, честит празник и да е жива и здрава Бени! Големи прегръдки от мен. bouquet

# 234
  • София
ГрацияHug
Драга, леко раждане, вярвам, че този път всичко ще е прекрасно   love001
Честито на празнуващите днес и в близките дни  Hug. Ние сме в разгара на ремонта, прахта и мръсотията у нас са в своя пик. Утре ми е изпита пред КАТ, стискайте палци  Praynig

# 235
Честит Рожден Ден на Ивайло на Стеф и на Албена на Линет!

Mime-to, имаш стиснати палци от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed -успех на изпита  Peace

# 236
  • София
Честита втора годинка на Ивайло и Албена! Да имат щастливо детство и да радват близките си!

Грация, просто не искам да повярвам... Имаш пълното право да се питаш защо точно твоето дете, но... по-добре недей. Вярвам, че ще го преодолеете заедно с много любов и надежда!

И аз бих посъветвала бременните да спрат да се катерят насам-натам. Няма нужда всичко да е стерилно, пазете бебоците и себе си.

Джил, каква марка е колелото ви? Замислям се, защото Мишока напоследък се отвори да се избутва с крака, а пък за количките за бутане ми се вижда голям. Един цял ден не слезе от този най-прост слон

и чак пишката му се беше леко зачервила, а как трополи слонът по плочките...

Драга, леко раждане и бързо да се възстановиш и да ни представиш младежа! Ще стискаме палци!

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 13:45 от Cuckoo

# 237
  • София
Zdraveite mami,
Gracia, silno te pegrashtam i viarvam,che ste preminete i prez tazi trudnost! Kuraj i viara i neka Gospod e s Vas i mnogo &i pomaga i zakrilia!
Izvinete me za latinskia, no pisha ot telefona. Nie sme na more, 6te pi6a pove4e kato se varnem.
Mime,uspex utre!

# 238
  • София
ЧЕДТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛО И АЛБЕНА! ДА СА ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА!

# 239
Честито и от мен на Бени на Линет и на Ивайло на Стеф!
У нас малко се поразвали пералнята и съм изключително изнервена, извинете ме.

Общи условия

Активация на акаунт