Юлски деца-Тема 45

• 36 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Честит Рожден Ден на Андрея! С пожелания да бъде жива, здрава и най-послушната и грижовна кака на света!

А аз днес ставам на цели 33 години-ето една скромна почерпка от мен:

# 481
Ооо честито на Андреа! Да е много послушна и здравичка и много весели игри и пожелавам!

Чочи честито и на тебе! Да си жива и здрава и много щастлива!

Аз онзи ден се мернах в желаните от мен ясли, оказа се че преди нас има още 42 деца в списъка, а ще приемат 20. Като знам как има много вече които тръгнаха на други ясли все си мисля, че имаме някакъв шанс  newsm78 Освен ако не тръгнат да се местят в тези ясли, че уж били много желани не знам може ли така или ме гони параноя?

# 482
Честит рожден ден на спциалната малката кака Андреа! Да е много здрава, засмяна, да се грижи много за братчето си и да помага много на мама!

Чочи, да си жива и здрава, много късмет и любов.

Ето да ни видите и нас от вчерашното парти. http://julskimami.snimka.bg/children/dechicata-ni-na-2g.600498.24422320

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 11:04 от Jillian

# 483
Да почерпя за нашето голямо бебе, още ме блъскат хормоните и само ми се навлажняват очите като я гледам. Кога беше малка мишка като Ники, кога стана на две годинки Heart Eyes.

Мерси за пожеланията рано, рано Hug. Много се радвам, че се запознах с вас всичките Hug.

Чочи, честит рожден ден, да си обичана майка и жена, да си направите чудесен двоен празник днес.
Честита втора годинка и на астралното ни близначе Мариян, елексир, къде се загуби бе жена.

Джил, страхотна е, колко е пораснала и какви букли, едвам я познах Heart Eyes.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 12:14 от Julsko bebe

# 484
Честит рожден ден на сладураната Андреа! Да расте здрава, усмихната и с братчето си много да слушат мама! Драга, весел празник!

Чочи, честит празник и на теб! Много слънчеви дни ти пожелавам и красиви моменти с двете ви дечица!

# 485
Честит рожден ден на Андреа, Драга! Да ви е жива и здрава, умичка и игрива!   bouquet

Чочи, честит рожден ден и на теб, мила!   bouquet

Джил, много е хубава Инето  Heart Eyes! Вече прилича на малка госпожица, не на бебе  Simple Smile

# 486
  • София
Драга, честито на порасналата госпожица Андреа, да ви е жива, здрава и щастлива и добра кака.
Аз пък си спомням миналия й РД в парка, нали тогава дойдох за пръв път на среща - май точно тогава Андреа проходи с една количка за кукли и возеше в нея София на Миме-то.  bouquet В този ред на мисли - пазиш ли още оригиналните снимки, които направи тогава?

Чочи, честит рожден ден и на теб, bigdance2 усмихнати и щастливи дни със семейството ти пожелавам!

Весело и напоително изкарване и на двете мацки!!  Тъкмо не е много горещо - само време за купон

# 487
  • Кърджали
Драга, твоята юлска госпожица порастнала вече. Да е жива и здрава, добра кака и много много щастлива!
Чочи, честит рожден ден.
Започна купуването на подаръци за дребната. Взехме и тротинетка... по - различна от тази, която мислех в началото

Музикална е, със светлини, та ще има да ми надува главата. покара я малко пред магазина, добре се справяше... Има време да се усъвършенства.Това ще и е подаръка от едната и леля.
ОТ другата си леля получи едно бебе с гърне. ИСках да и взема такова за да видим дали аджеба докато изпишкваме бебето ще се излъже и тя да свърши нещо. Нещо много скъпа ми дойде, но пък леля и я взеха. Кати сега е влюбена в новото си бебе, чак не можела да обядва, за да може да се порадва повече на придобивката си . Детска му работа  Laughing Иначе веднега седна на гърнето...само че на това на бебето  Mr. Green
Още пазаруване на подаръци ни чака, от баба и и дядо и, и от вуйчо и. Нещо не ми хрумват идеи обаче. Жалко че не се знае кога ще си идват изобщо, иначе бих ги накара от Германия да си донесат подаръците...

# 488
  • София
Драга, честит рожден ден на твоето пораснало момиче! Все така усмихната и жизнерадостна да е кака Андреа!

Чочи, честит рожден ден и на теб! Да си здрава, щастлива и усмихната!

# 489
Да честитя и тук на прекрасната малка кака Андрея!!!
Нека расте усмихната, добричка и да бъде мамина отмяна!!!

Чочи, честит празник и на теб!!! Любов, късмет и много щастливи мигове!!!

Девойки, имам една молба, явно при преинсталирането съм си затрила паролите, а естествено не ги помня наизуст - може ли някой да ми прати на ЛС паролата на албумчето ни във снимка БГ и ако добавите, къде трябва да се качат снимки за колажа .... ако не е късно ще съм ви много задължена  Hug

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 22:51 от Lennyh

# 490
Честито на двете рожденички! Андреа да обича много новото братче и да не се тормози от ревност!

Чочи, и аз влязох в Христовата възраст тая година. Дано от сега да почва нов,по-щастлив етап от живота ни. Да сте здрави всички вкъщи, много да се обичате и да ви върви във всичко!

Забравила съм паролата. Някой да ми я прати, моляяяяя!  Cry

# 491
  • варненка от София
Въх, ще се изложа бе, да пропусна сладкото пухче Андреа. Жива и здрава да е, да радва мама и тате, да е една добра кака. Много радост и усмивки й пожелавам! Драгуно, да си жива и здрава и ти и мнооого здрави нерви ти пожелавам. С две бебета си е мъка.

Чочи, честито и на теб, много здраве, късмет и успехи!

И то вече дойде мигът да ви почерпя за нашата пораснала кака Стефи. Това е моят подарък за нея:

Uploaded with ImageShack.us

# 492
  • Кърджали
Марулка, душа нямаш, защо не си ми по - наблизо... Да ти е жива и здрава Стефи!

# 493
Честито на късметлийчето Стефи! Хей, с такава майка-сладкарка, каката си живее в приказките! Пожелавам й животът й да е щастлива приказка без край! Simple Smile

Благодаря на Аманитка и Ивинка за паролата. Тя е същата, но нещо сайтът май не е у ред.  newsm78

# 494
Добро утро!
Благодаря на всички за хубавите и мили пожелания!  Hug

marulka_s, ти нямаш сърце, но пък си адски уникална майсторка  Hug! Да ти е жива и здрава Стефи! Безгрижно детство и много късмет в живота й желая!

Общи условия

Активация на акаунт