.Драга, много се радвам, че си доволна
. Дано успяваш да си почиваш повечко сега, че да се възстановиш по-бързо
.Оля, тези подаръци са страхотни, аз трябва за Мими да взема някаква стабилна количка, че да се подпира. Тези проходилки са й малки и се навежда много. Аз също имах 2 рокли за РД, но така и не празнувахме и още не ги е обличала, май ще заминат подарък за племенницата ми в България.
Джил, разбирам нуждата ти от почивка. Аз дори и за час да се измъкна го оценявам. След 2 месеца ще дойде пак свекървата и тогава мислим да излезем с мъжа ми на заведение или кино, ако не сме се избили дотогава, де.
Александра, дано не се наранява повече Кати.
Радина, оздравя ли Елин? Този вирус доста ни държа. От 2 дни вече е добре, дано и при вас е минало.
Днес се срещнахме с невролога. Каза, че проблема се е получил още при формирането на мозъка в началото на бременността (6-8 седмица), но как и защо не се знае. Колкото по-рано се открие и се започне работата, толкова по-добре. При нас малко късно се откри, но дано все пак се повлияе. Този проблем не се влошава, не води до парализа или припадъци. Ще постига нещата с много усилия, но веднъж като се научи да ходи сама, ще може да го прави, няма да забравя как. С координацията ще имаме проблеми, ще има забавяния, но се надявам да ги преодоляваме. предписа ни още терапии, а кога ще имам време не знам, яслата й се отразява добре и искам там да ходим. Плуването също е добра идея.
Чакам свекърва ми да дойде и да помага с домакинстването, че закъсвам. Наистина имам нужда от помощ, дано издържа физически и психически, изобщо не се чувствам толкова силна, но усмивката на Мими ми дава криле...

И аз тацзи година ще правя торта-първата детска, а общо третата в живота ми. Дано да става за нещо. 

точно тогава преливам от умиление и обич.
Онзи ден пазарувах за две мацки и направо не можах да си тръгна от магазина. То не бяха рокли, джуфки и панделки.

.
Знам, че това ще стане все някога, както и това, че не иска да седне на гърне!