Лято е и слънце грее, а ФЕВРУАРЧЕТО с глас се смее. - 14

• 22 891
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Диетата ми отиде да не казвам къде! Седнала съм си с едно бурканче течен шоколад и си кусам!  Embarassed

Ние на Малчо му казваме Бобо, Бобърче, Бобче, Джудженце, Свинчок, Прасчо, ама все някога се надявам да си научи името!  Mr. Green

Преди малко му погледнах в устата и там, където ще има зъбки е станало едно прозрачно такова странно на венеца, точно на мястото на двата предни долни. Пипах с пръст, ама нищо не различавам. Дали не са тръгнали?

Хей я, аз още удържам фронта да не запаля, но с цената на какво само аз си знам! /това беше по повод течния шоколад/

# 106
Децата ще получат раздвоение на личността от толкова много обръщения през този период  hahaha.Ние сме на: Лина,Шуши,Слънчице,Бонбонче  bowuu

# 107
Здравейте,
Ние бяхме навън, не е чак толкова студено.
Преди да излезем, отивам аз в кухнята да си направя кафе, оставила съм Лорис на дивана с биберона в уста и по едно време чувам страшен рев. Първото което си помислих е че е паднал от дивана ooooh! Отивам, а той си заврял бибата на пряко в устата и ни на вътре, ни навън и стои с отворена уста и реве. Извадих я, ама си се беше заклещила, не много но... голям рев падна. След 5 мин вече беше забравил и се смееше Mr. Green
А за имената- аз гледам да му казвам Лорис, е чат пат му викам бебешор, на мама лошотията (когато е лош) Mr. Green, Миши-миши (от мишле) Joy Ох, дано да си научи името Laughing
Има ли още някой, който да не се обръща newsm78 Лорис няма никакво желание, даже и като му бутам дупето ме гледа и се смее. Иначе пък има голямо желание да седи и се набира много.

# 108
  • София
Evridika Вико не се обръща ама и аз не му давам зор че после аз ще видя , ще се обърне не се притеснявай .
Ох и аз едвам от държам фронта с цигарите , но мисля че ще успея . Миналата седмица мажат ми тъка ме ядоса че запалих една дръпнах два пъти  и после пребледнях като платно , да не говорим че ходих да се цедя и после да хвърлям.

# 109
Оранжево морето, оранжево небето ... оранжев е света ...
Това си тананикам докато гледам оранжевите бузи на малчо  Laughing с тоз морков  ooooh!
Не можа да си изяде определената порция зеленчуково пюре, та се чудя дали да не го пробвам и по-късно с още 2-3 хапки  newsm78 то идеята за сега е да свиква с различните вкусове  Thinking
Вчера прескочихме пюрето, че сутринта се изака в страшно тъмно-зелен цвят и се шашнах, но днес вече всичко е ОК. Отдавам го на ваксините и Панадола, който дадох предния ден  Naughty

Евридика и ние не сме от обръщащите се, а пък не му тежи дупата, да кажеш  Joy

Кой каза цигари  Whistling чак ми прималява като се сетя  Embarassed страстна пушачка съм, от тези дето изпитват огромно удоволствие от сутрешното кафе с цигара  Party когато забременях много се притеснявах как ще издържам без този ритуал... устисквам фронта, но преустановиме ли кърменето - почвам пак  Blush чак сънувам понякога, че пуша  Rolling Eyes знам, че е ужасен навик и осъзнавам, че е много глупаво след една година въздържание да ги почвам пак, но  ooooh! и аз незнам защо  Embarassed

# 110
Здравейте мацки.
Честит рожден ден на Анджи ,на всички именници и месечинковци  bouquet.Невеее  Hug
Зелда,малкия е голям сладур. Heart Eyes
Малчо вече се обръщаме на име,ама и нашите са няколко-Габо,Гарбарони-макарони(любимото ми),Гацо Бацо и т.н.
Аз вече не броя по колко пъти се храним,но са доста.
Тези бънджита от кога могат да се ползват? newsm78
И да ви почерпя и аз,моето братле и дядо ми ,имат имен ден.

# 111
  • София
Дейзим и аз съм от страстните пушачи, но происто ми е грехота толкова време да удържа и да се разпуша пак! Понякога обачеее полудявам. И аз сънувам, че пуша  ooooh!

Аз на мойто дреб му викам Бонбончо, Бебо, Бжъ-Бжъ, Лигоцед (сега е актуално), Чочи, Жужи и други ми ти простотии, само по име не му викам Blush.

# 112
  • Mostly in my mind
Пчеличке, много съм доволна от дреешките. пак ще повторя със сайта. РАзмерът е точен, направо й заспаха, и самите те са здравички, не някакви парцаливи. ето снимки
http://www.picvalley.net/u/2770/1327378964152425585713093508442q … sVwlVmZ1crw4L.JPG
http://www.picvalley.net/u/2576/180422983719638073881309350854il … KZkVmnmWrC0PW.JPG
http://www.picvalley.net/u/1834/3624682489420916871309350862Y5x2 … DJXmW1VL9xb9O.JPG

# 113
Някой слагал ли е Ротарикс, дали да очаквам някакви странични реакции newsm78 newsm78

Аз! Наистина препоръчват курсът да приключи преди 24 седмица, не защото нещо става с флората в коремчето, а защото вирусът(заболяването) е най-опасно в малката бебешка възраст до 2 години и се цели възможно най-ранна защита от вируса. Също така преболедуването не осигурява имунитет, та така...
Аз я сложих във втори и в трети месец.

за кошарата за игра - ние имахме кошара за игра, не е хич лошо, ама на мен ми заема много място и честно казано мисля този път да не взимам. Искам да уточня, че тя е различна от преносимите кошарки за спане. Разликата е основно в дъното и - много по-стабилно е, но и много по-твърдо. Нашата специално беше ъглова, та частично се решаваше проблема с многото място. Истината е, че накарая се беше превърнала в огромен кош за играчки, които тъпчехме в нея, а децата си вадеха извън кошарата играчки, с които да си играят.

amidala13 и аз днеска дадох цяло бурканче пюре за обяд и точно исках да ви питам 190гр не е ли много newsm78, ама малката щеше да изяде и още, ако и бях дала.

за имената - аз много харесвам кратките имена, за да не им измислят хора разни модификации, така че ние си караме просто с  Лора (от сутрин до вечер) Laughing

и понеже не ми отразихте питането за маслото, пак ще си повторя въпроса - защо да не слагаме в пюрето и после в попарата. И пак с молба да не ме линчувате за питането Blush

# 114
Лолитка,много са готини!Със здраве да си ги носите!
Евридика,и ние нямаме никакво желание за обръщане!
Този след обяд (15.00) изядохме цяло бурканче с пл. пюре  feeding,акахме подобаващо и сега си пеем! Heart Eyes

# 115
Здравейте мацки.
Честит рожден ден на Анджи ,на всички именници и месечинковци  bouquet.Невеее  Hug
Зелда,малкия е голям сладур. Heart Eyes
Малчо вече се обръщаме на име,ама и нашите са няколко-Габо,Гарбарони-макарони(любимото ми),Гацо Бацо и т.н.
Аз вече не броя по колко пъти се храним,но са доста.
Тези бънджита от кога могат да се ползват? newsm78
И да ви почерпя и аз,моето братле и дядо ми ,имат имен ден.

За бънджитата-всяка майка си преценя и решава кога е дошло време бебе да скача.
Бях писала преди, аз Карина я слагам вече повече от седмица в него.Много му се кефи и поскача в него.Първият  път се чудеше за какво става дума де.
Сега всеки ден почти по веднъж на ден за 10- 13 макс минути-детето си показва.
Разбира се каката ме беше страх толкова рано и я сложих някъде след 5 навършени месеца. Laughing
Но съм на мнение, че от всички удоволствия от които се възползва Кари( а те не са много) бънджито най-много и харесва.
За имената- казваме и Кари, КАрина, мнго рядко нещо друго.

# 116
Дейзи и на мен ми се пуши ,та две не виждам.Даже съм ви признавала, че си припалвам чат -пат.Гледам да не е непосредствено преди кърмене. Не ме убивайте с камъни само  Embarassed Напълно съм убедена, че спра ли да кърмя ще ги почна с всичка сила.С каката беше същото положението.Не мога да си го обясня - имам воля и то голяма , ама за цигарите хич - много е тъпо
И ние на малката шушонка какво ли не и викаме - джуждженце, джуджи и всякакви производни и умалителни, мишленце, дудндичка, всички животински наименовавия, абе всякакави измишльотини

Да ви се оплача няколко вечери се опитвам да я дохранвам, че ми се струва, че не и стига и затова се буди през нощта, но не иска АМ, дърпа, се реве и не ще.Днес пробвах през деня и изпи към 80 мл само и заспа, а аз изцедих и със зор събрах 50 мл с помпата от едната гърда.Дали по толкова само яде  newsm78 - а уж качва. В голяма чуденка съм 

# 117
Лолитке, разкошни са! Викаш, че е безплатна доставката, а?
Да взема и аз да поръчам, ама си ме е шубе ...  newsm78

Ей, стига с тея "Да не ме линчувате!", ние да не сме Януарки!
Между другото Бонболина ни е издала, че им се смеем от балкона!  Mr. Green А те си викат, че влизаме, за да получим някой полезен съвет!  hahaha

Креми, аз не че много разбирам, ама може би не е проблем да сложиш истинско масло. В България, обаче кое е истинско не се знае ... newsm78

# 118
Кремена хич не ми ясно и на мен защо не може пюретата с масло  newsm78 обикновенно всичко се обяснява с "нежните бебешки стомахчета", пък и днес с какво ли не са бъкани продуктите в магазина  Naughty ако е домашно може би не е толкова опасно, стига да е малко количество, докато свикне бебока  Naughty аз докато напиша и Пчеличката ти е отговорила същото  Hug
За кошарките за игра нямам наблюдения и не мога да се изкажа  Naughty

А бе къде е Булка Марулка  newsm78

Болничките да пишат как са  Naughty

# 119
  • Sofia
Колко много празнуващи има днес!
Честито на всички!!!

Кремена Мама, аз хич не мога да отговоря, защото не знам, но и на мен ще ми е интересно да чуя. Майка ми все ми повтаря как като започна да захранвам, трябва да слагам и масълце, че и захар Sad

За имената при нас е същата работа. Минахме през всички животинки, но името й така и не го казваме. Няма как да не си го научи в един момент  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт