Лято е и слънце грее, а ФЕВРУАРЧЕТО с глас се смее. - 14

• 22 904
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе/Germany
Ad-i, как стана прическата Simple Smile Дай да видим  Wink

Къде сте девойки newsm78

# 661
  • област Варна
А аз да попитам какво стана с Варненската среща?
И аз да попитам, само че тази седмица не мога. Трябва да стоя в нас и да чакам една пратка. Ама хайде за другата да уточним една дата и да се видим най-накрая. Много несериозна работа е това нашето.
Цикъл имах един. За цитонамазка моята гинеколожка ми каза да са минали поне два, ама аз ще изчакам три поне.
Секс - мъжо все се оплаква, че е изморен. Но на седмица и половина се записваме.
Проходилка имаме подарък, за сега ползваме само "пулта за управление", че представлява един самолет с ръчка и копченца и свири. Тези уолкъри са ми много примамливи, но трябва сериозно да почне да се изправя. Каишка за прохождане задължително ще ползвам, но това е вече към 9-10 месец.
На нас моркова не ни хареса (картоф с морков). Утре ще пробвам с пащърнак. Дано не я заболи корема като предния път.

# 662
За Плазмон-ките=те са доста видове.За първи път като взех и аз взех с глутен.Даже май тук писах.Е,после взех отново,без глутен,за след 4м. възраст,водят се бишкоти биберон.На Калина й слагам във вечерното мляко,вс още само по 2-издържа ми около 5-6 часа без да яде.Имай предвид че ще ти трябва по-голям биберон. Peace

# 663
Снежи, преди баня ще се тестваме  Simple Smile
Огнена Hug, пиши. Според мен всяко дете си е специално само по себе си. Брат ми е бил проклет и е виел по цял ден.Майка ми едва е смогвала, докато мен са ме зарязвали на средата на стаята с играчки и не съм гъквала. Явно малката кукла иска да се гуши в мама, предполагам скоро ще отмине  Hug
 Утре ще вали, писна мииииииииииииииииииии #2gunfire

# 664
Днес си имам едно малко мрънкалце!

Обичам ви!

Огнена, радвам се да те чуя! Hug
Девойките са прекрасни, както и ти! Heart Eyes

Лекинка!

# 665
Засрамих се и смених снимката и аз  Blush

# 666
  • Полски Тръмбеш
ееехоо
само да добавя за замръзените зеленчуци докато не съм забравила  Blush и се връщам да чета  ooooh!
аз й ги приготвям пюретата на пара  с зеленчуци и плодове от пазара  Peace но ако няма сезонно нещо бих си купила замръзени  Peace защото пък лично аз на купешките пюрета въобще им нямам доверие  Crossing Arms  кой ги знае с какви преоценени зеленчуци и плодове ги правят..  и ние си мислим, че са екологични и чисти  Thinking  баща ми е работил в консервен завод и какви са ги вършили там  #Crazy  Sick ......  а така си ги виждам, почиствам и приготвям сама и съм спокойна  Peace

# 667
Снежи, за Плазмонките-много вдове са, както е казала БонБолина. Има без глутен бишкотки и безг лутен едни  newsm78 насипни, като АМ изглеждат. Аз взех бишкотки, слагах две-три вечери и спрях, ами с тях и без тях-тъкмо бяхме почнали 5кратния режим, такаи така Бобо си се будеше  newsm78към 4ри да крещи гаааа.  newsm78Но това беше за седмица после си спи, като преди непробудно цяла нощ. Плазмонките са много сладки имай го в предвид.
ммм виж

http://papa-bebe.com/hrani_drugi.html

пак да похваля нашето чудно старозагорско магазинче  Wink

Да си похваля и аз гарджето-за първи път издържа близо 5 часа през деня без да яде-след кашата  bowuu
купих му безмлечна на Милупа-оризва и ХИПП безмлечна Елда за след 4ти месец  bowuu
Мими М с теб за Алете ли говорихме? Бобо много ги хареса  Flutter
ааа за паразитите след дълго взиране на двама млади родители-медицински лица над екскрементите на тяхното невръстно чедо решихме-е не са  hahaha По-скоро е от бананите, нали при тяхната преработка се получава нещо подобно.

хайде, че дълго стана
имам гости и съм оставила тати сам  hahaha
 Heart Eyes цунки милички от нас Боби от шушулката  Hug

# 668
Лека ви нощ от нас!  Hug

И да съм имала нещо да казвам, отдавна е изчезнало безследно от мозъка ми ...

Утре няма да идваме, дават го да вали с гръмотевици и не ми се рискува!  Peace

Чакай, че сега се сетих да кажа - на Бобо на едното оченце му излизат отгоре или отстрани по една - две пъпчици, което понякога са по - червени, понякога - не! Преди къпането го загледах и ми направи впечатление, че отдолу самото оченце е леко подутичко. Утре мисля да го водя при лекарката да каже какво да го правя ...

# 669
Пчеличке дано нищо му няма на Бобо.
Снежи аз все още си отглеждам Йода Crossing Arms  Мъжът го достраша и пак не го офъкахме малкия. После, като го видя как изглежда милото,реши че утре ще играе вече ножицата. А да видим #2gunfire
Ако искате да отложим за четвъртък, когато уж и на нашата улица слънце ще огрее

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 08:13 от Ad-i

# 670
дано не е нещо сериозно и нищичко да му няма на Бобърчето  Hug
Миленка  Hug отиди на лекар, стискам палчета и за теб

лека нощ  Hug

# 671
Добро утро,

ето, веднъж и аз да съм първа.

и кафенце за всички с пожелания за приятен ден Simple Smile

# 672
Я да изпреваря Мушмулчето с едно Добро утро  bouquet. Дано не е поредният ден със слънчева сутрин и мрачен и дъждовен ден Praynig
Мим,чакам предложението за компанийка,а и закуска някой ако даде  Blush

# 673
Аз компания няма да слагам,но една закуска мятам,колкото и нездравословна да е......

Не мога да устоя на филийки-обожавам ги!!! Да ви е сладко...  chef  bouquet

# 674
  • Полски Тръмбеш
добро утро
Веднага Ади  Heart Eyes
 Praynig болничките да оздравяват  Praynig Praynig Praynig
 Praynig дано да му няма нищо  на Бобърчето
ОГНЕНА  Hug Hug Hug благодаря ти че писа  Hug Hug Hug мн те мислехме как си и как е хубавата Елена  Hug  Пиши по-редовно  Praynig   направо ти се възхищавам на силите и търпението  Hug аз имам чувството, че няма да мога да се справя  Hug дано по-скоро премине периода и Елена стане кротичка  и послушна, за да може мама да си почине  Praynig дечицата ти са прекрасни  Heart Eyes куклички  Heart Eyes  пупупу

сутришната порцийка  Mr. Green

нз защо, но мн ми харесва "сочно" дупе и прашки  Heart Eyes мммммм  smile3508 но ММ отказва да обуе  Crossing Arms

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!

Днес съм на фризьор  newsm44 newsm44 newsm44  дано ЙО  да слуша, че ще съм с нея  Praynig 
вчерашнато ми поддръжка беше със 1 от старите ми модели и за това не съм ви се фукнала  Heart Eyes
хубав и слънчев ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт