Лято е и слънце грее, а ФЕВРУАРЧЕТО с глас се смее. - 14

• 22 886
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честито на всички именници!
Честито на месецинките днес!
Честит рожден ден на Анджи   bouquet

За храненията - 8.00; 12.00; 16.00; 19.30-20.00 през нощта се буди един или два пъти всеки път е различно

Днес май също няма да излизаме, все едно идва Коледа такова е гадно времето. Чухте ли че по върховете вчера е валял сняг  newsm12 а днес е Петровден, трябваше да е лято май?

# 76
Честито на всички именици   bouquet  Анджи,   newsm59
Албена също се храни 5 пъти на ден в 06,в 09.30,в 12 плодово пюре,в 13 мляко,в 15.30 сокче,в 16.30 мляко и последно след банята в 20 часа мляко.От няколко дена ми прави впечетление,че не иска да се храни на три часа и половина,а на четри,та малко ни се омеша режима.
От другия месец започвам постепено да измествам обедното мляко с картофено пюре.Не ми се мисли как ще стане.  newsm78 Аз давам само хипски пюрета,а картофа е голяма гадост,но педи ме посъветва да го мешам с адапте.Дано нямам проблеми!  Praynig Албена до сега плюска всички пюрета,ма аз давам само плодови,а те са доста сладки.
Днес времето е много гадно,явно ще се мъчиме в къщи!Добре че вчера се видяхме за малко с Пчеличката,та пораздвижих малко дъртите кокаляци!
Ами това е от мен!Спокоен и усмихнат ден от Албена и мен!

# 77
Кате, каква разходка? Имам чувството, че навън е 10 градуса!  ooooh!

Обличам го хубава, слагам дъждобрана и тръгваме. даже и среща си чукнахме, ще го запознавам с астралния му близнак.
Той вкъщи не се трае, вечно мрънка а на вън гледа, гледа и заспива  Heart Eyes

# 78
  • Полски Тръмбеш
ХЕЛОУУУ  Mr. Green днес аз съм меродийката  Crazy

Чушката можело и печена  Peace , но в какъвто и вариянт да е трябва да се махали семките и люспата  Peace
направих й картоф + чушка ее няма такава радост  чак припяваше накрая

Стани,  Hug Hug Hug благодаря ти мила  Heart Eyes   bouquet

и сегаааа  Mr. Green най-накрая желаната емотикона!!! + компанийката за обяд  Mr. Green

думите са излишни  Joy

# 79
  • Полски Тръмбеш
СОРИ ЗА СПАМА, НО МИ ИЗЧЕЗНАЛИ ЕМОТИКОНИТЕ  Crossing Arms КЪДЕ БЪРКАМ  Rolling Eyes

# 80
  • София, България
 Здравейте, мами и малки бонбончета!

Малко набързо ще пиша, че ми се развали лаптопа и пиша от настолния компютър, а той хич не ми е удобен   Crossing Arms

В София днес времето наистина си е доста хладничко, термометърът на терасата ми показва 16 градуса  #Crazy Ще си седим в къщи и днес, а утре консултация и ваксинки. Реших да сложа и Ротарикс, че нали се очертава да ходим при татито в Азербайджан, та да се застраховам поне срещу ротавирусите. Там е доста чисто и подредено по парковете, направо мечта за всяка майка и дете, но знам ли. Не ми се ходи по тамошните болници, че изглеждат по-мизерни и от нашите  Sick
 Някой слагал ли е Ротарикс, дали да очаквам някакви странични реакции newsm78 newsm78

За захранването и аз почнах някак си, ама май по никаква схема не се водя. Почнах с тиква, картоф, морков, пащърнак. Вчера дадох ябълка следобед, а днес наобяд ще направя картоф с тиквичка. Сега чета, че Мим го е пробутала с чушка, ще взема да пробвам. Дано го яде, че тоя картоф с нищо и по никакъв начин не го иска, голямо плюене ooooh! ooooh!

Мисля да заместя хранене като навърши 6 месеца. До тогава ще давам по-малко и ще дояжда с мляко  Naughty
Храненията са 6, като първото е в 6,30-  7, последното в 22-22.30.

Елена, кошарата ни, както е написала Gatofilia, е Casual. Удобна и стабилна е, и най-важното е в неутрален цвят- сиво и зелено. Купих я от Пакостник с матрака.

И накрая да честите всички именници, рожденния ден на Анджи и месечинките на сладките ни бебоци  bouquet

# 81
Само нашите хранения ли са 7, че даже понякога и 8  Confused
А като гледам сме и едни от най-големичките в темата.
6;9;12(зел. пюре около 30-40гр. + сукане);15;18;21-22.00; 02-03; Tired Tired Tired

или 7;10;13(зел.пюре +сукане);16;19;22;03 и обръщаме пак в 06

# 82
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
ЧЕСТИТИ ИМЕНИЦИ И РОЖДЕНИЦИ!!!

Не изброявам поименно, за да не пропусна някой.
Питах ви за часовете, защото ние сме н 5 хранения през 4 часа: 7.00-11.00-15.00 (пюре)-19.00(каша)-23.00-23.30. Гледам че повечето последното хранене е в 8-9 часа. После в колко е следващото? Иначе Мъро си заспива към 8-8,30 и всъщност следващото му хранене е в спящо положение. Според мен са още малки за 4 хранения.

# 83
Привет! Ужасно време еййй  #Cussing out
Честит празник на всички рожденици, именици и малки месечинковци!

Бебешорски яде 5 пъти на ден и супер рядко по 6 пъти, когато преминава през скок на разтежа..Храни се в 7 , 11, 3, 7 и след това заспива, защото през деня не спи, ама хич и през нощта като се размърда му давам и малко формула, точно защото ми се струва че са много малки да хапват по 4 пъти на ден. То аз мога да ям по повече пъти  Rolling Eyes
Тинитам- да не те разочаровам , но приемът на Ротарикс трябва да започне най-късно до 14 седмици и 6 дни, така че май сте закъснели....А за това , че ще ходите в страна с по-голям риск- ами не се тревожи! И още нещо се сетих- не знам кога ще тръгвате , но приемите са 2 или три и е повече от желателно те да са на един вид ваксина , а не може да си сигурна там какви ще има. Аз реших , че вирусът не е толкова страшен и няма нужда от още една ваксина. Дано да го изкараме лекичко и то след време..
Отивам да тъпея  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 12:57 от lena1

# 84
И ние сме с 8 хранения, понякога 9. Давам му каша на обяд или бананова или оризова. Вечер понякога като изгладнее много му разреждам една лъжичка каша с повече вода и в биберон. С пюретата още не сме почнали, защото е на антибиотик, хвана ни всички някакъв гаден вирус. Уж на кърма са защитени от вируси и имало антитела... ама май не е съвсем баш така  Thinking Знам, че нови храни се дават само при напълно здраво бебе. Педи каза, че не е така, но не и вярвам Simple Smile

# 85
Здравейтееее,
Ние отсъствахме малко и докато наваксам бая имам да чета.

ЧЕСТИТИ ИМЕННИЦИ!
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИЦИ !
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ !

Извинявам се , че не е поименно , ама да не пропусна и аз някой

Момичета , в събота съм на моминско парти на приятелка от детството.Взела съм  картичка и искам да измисля някакво весело  пожелание или нещо такова, но хич не ме бива в римите.Всичко , което роди плоския ми мозък ми се струва банално  newsm78 .Някой ако има някаква идея МНОГО МОЛЯ ДА СПОДЕЛИ  Heart Eyes Особено тези, които ни измислят такива страхотни заглавия, е и другите разбира се де.Приемам предложения всякакви.

# 86
  • София
Здравейте мами.
Честито на всички именници също така и на малкия Пепи на Мимоза.
maria_mмалкия е на следния режим но с 6 хранения 7,10,14,17,19,22.30-23 къпане   и заспиване ,но все още е на кърма .Снощи какъв номер ми спретна заспа в 19 и се събуди сам в 22 изкъпахме го нахранен и легна да спи и заспа , влизам аз по едно време в спалня и какво да видя
и така до 12 чеса си говори дори и на загасена лампа ,накрая почна да мрънка и аз го приспах.

# 87
Честито на месечинките днес !
Честит рожден ден на Анджи   bouquet

Какво лято то направо си е есен  Shocked Нямаше да излизаме днес , но се налага , че счетоводителя объркал някви документи и сега трябва да ходя да се разправям  #Cussing out

Бенджолина И нашите хранения са 7 , а сме по големи ..... еми като е гладна и давам . Вечер последно яде в 12 и после в 5-6 ( това от 2-3 дена)  Praynig
Вчера дадох тиква с пилешко месо за пръв път , хареса и  Simple Smile И сега почвам да ги редувам през ден зеленчук - месо. Жълтък няма да давам лятото , чак септември...
Глутена  -другата седмица сме на консултация и ще ми кажат.
nadejdata Вики яде тази каша от една седмица обожава я и не я запича - може би заради крушата newsm78. Нищо и няма на стомаха!

Какво стана с номинациите?

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 13:19 от primavera85

# 88
  • София
Здравейте! !естито на всички празнуващи днес. Бъдете живи и здрави и много щастливи!
Моят мъж също е именник днес
Вчера нали си мислех, че проблема с буденето на моя синковец е възможно да е от пюретата - да го мъчи например корем. Еми явно не е там проблема. Направи ми същия номер като предната вечер дори в същите часове. 12 часа и после в 3 часа. Много гадно, защото мрънка и не спира да се върти и се изнервя, следователно и аз се изнервям и става мазало. На всичкото отгоре тъкмо заспахме и в 5 часа идва бус да взима стоката на съседите (работят на пазара) та тоя бус така бръмчи, че направо ми пили нервите, а и е толкова шумно, че все дно е при мене в стаята. Блъскат вратите, шофера седи на педала на газта и само ръчка, ей полудях. Тамън станах и викам ще се карам те тръгнаха, ама ще им кажа аз. И това е всеки ден - няма празник, няма делник в 5 часа е страшно. И сега са ни затворени прозорците, а като е отворено няма да ви казвам какво  става. Цялата къща ставаме на крак от раз. Утре ще има скендъл вече! #2gunfire
Та така с нашето спане!
Мисля да хопдя до Кауфланд да видя как са цените на памперсите. Миналата събота и неделя бяха кашон 120 бр. за 32 лева, ама аз нямах пари да взема и много ме е яд. Някой дали е в час с намаленията да ми каже дали сега са по-евтини?

# 89
Да ни е жив и здрав най-малкия именник в темичката - сладкия бонбон Пепи!!! Да радва много мама и тати   bouquet
newsm59 на Анджи bouquet Здраве и много щастие ти пожелавам bouquet
Да са живи и здрави мъжлетата на Мим, Гатофилиа и Хей я, и таткото на Хепи   bouquet
Честитит месечинки на месечинковците   bouquet

Снежи  Hug ама замина ли вече таткото  spoko Сигурно липсва и на малкия сладурко и затова е неспокоен вечер  Hug
Само нашия режим ли е "както дойде"  Shocked особено тия дни, както сме главно по вкъщи, се кърмим през час за успокоение ....
иииииии няма да се оплаквате от децата  Naughty моя мъник може да бие всички по лошотия
- не може да заспива сам, а само в моите ръце, докато подскачам като шматка;
- мрънкоти по цял ден ако не ми е в ръцете;
- изобщо не признава количката, малкото пъти, когато съм го лъгала, са били изключения;
- на път докато заспи, проглушава ушите и на мен и на таткото, че в столчето му е скучно;
- играчка повече от 3 мин не му е интересна и постоянно ги сменям, докато съвсем не се изнерви и не поиска пак да го дондуркам в ръцете си;
- въпреки постоянното кърмене и течащите ми гърди, не наддава добре и това ме притеснява;
- заспива най-рано в полунощ, та дори и по-късно, въпреки всичките схеми за приспиване, къпане и кърмене вечер преди сън, които изпробвах;
Въпреки това съм настроена философски и само си повтарям, че ще дойде момент, когато няма да иска да го държа за ръка или пък ще се срамува да го целувам, така че сега си го термелечкам на воля и само се моля да е здравичък, всичко друго си идва на мястото  Hug

Хайди стига толкова, че пак досадих с дълъг пост  Mr. Green
Цунки   love001

Общи условия

Активация на акаунт