предлагам следващата анкета да е свързана с това кой какво ще ползва:
който се сеща за друго да допълни
Не мога да си измия чиниите без малкия да мрънка и да реве, ми не мога само на ръце да го държа. Може и да съм лоша майка според това което пиша, но има деца и деца. Моето е от тези които не могат сами да си играят
и затова ще ползвам всичко което е в моя помощ. Това баня, ядене, тоалетна е нещо непознато за мен когато малкия е буден.
Буди се на всеки час, започва след 01-02ч някъде и на всеки час до към 05ч, когато я нахранвам и заспива до към 06.30ч, когато пак се буди, вземам я при мен на спалнята,защото си е в нейното легло до тогава и тя евентуално заспива доволна и щастлива, плътно с муцуна в мен-така поне до 09ч. Това е почти всеки ден. Денем не заспива сама-трябва да люлея кошарата или на гърда, или да лягам с нея, пак да е плътно до мен-иначе не става. Чаавето ми просто е как да кажа-хиперактивно...естествено без да влагам онова значение на думата,защото си е здрава, но просто е ужасно активна и емоционална. А като казах,че момичетата като бебета са по-ужасни за гледане от момчетата, и после чак след 3-тата годинка се вижда защо бабите казват:"ако не си гледал момченце и празленце нищо не знаеш.."..никой не ми вярваше...Нервите ми често избиват-вечер към негативното, защото ужасно ми се спи вече и често каката го отнася. Ама айде-няма да се оплаквам,че в тази тема не се обичат оплакващите се. Пък и май-само Бенджи и кой още каза,че го разбира това. За останалите-щом има нерви-значи невролог, или психолог.
А за секса и ние не правим
Никакво желание нямам. Да не говорим, че се чувствам като кит. Ама да не се оплаквам.
Ще видя дали ще могат да ме приберат поне с кола, ако не няма да идвам

. Пилешко с картоф и морков на Ганчев - 1 супена лъжица сигурно му бях отгребла - изяде си я. Утре пак.
.

. Постоянно изкачат някакви каръщини, м*мка му!Препоръчани теми