Лято е и слънце грее, а ФЕВРУАРЧЕТО с глас се смее. - 14

• 22 913
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен, и ние днес излязохме да се поразходим, че не бяхме го правии това упражнение дели 8 дни  Embarassed , днес даже и сложиш и летния кош на количката, ама ми се вижда като изсулена в него миличката ми

аз днес започнах захранването, като дадох 5 к.л. оризова каша на Ганчев. На маймунката ми май и хареса, защото отваряше уста и не правеше физиономии, само дето буташе тук там с езиче, ама като не знае какво да прави така ще е май докато свикнем. Моял някоя мама която е започнала захранване с каши да ме светне какво количество дава и колко дни продължава с кашите. Може и на лични  Hug

Огнена, виждам че си тук, драсни как си ако искаш и как е хубавата Елена

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 14:22 от bob4o_f

# 631
Тъй като никой не ми отговори за бънджито  Sad предлагам следващата анкета да е свързана с това кой какво ще ползва:
бънджи, проходилка, уолкър, колани за прохождане...  Thinking който се сеща за друго да допълни  Rolling Eyes

# 632
  • Русе/Germany
Тъй като никой не ми отговори за бънджито  Sad предлагам следващата анкета да е свързана с това кой какво ще ползва:
бънджи, проходилка, уолкър, колани за прохождане...  Thinking който се сеща за друго да допълни  Rolling Eyes
Аз ще ползвам всички Mr. Green Според мен много заякват крачетата на детето с бънджито. А и не мога да си представя още дълго време да го държа а той да подскача. Ми болят ме ръцете и всяко нещо което е в помощ на майката съм ЗА Simple Smile Не мога да си измия чиниите без малкия да мрънка и да реве, ми не мога само на ръце да го държа. Може и да съм лоша майка според това което пиша, но има деца и деца. Моето е от тези които не могат сами да си играят Crossing Arms и затова ще ползвам всичко което е в моя помощ. Това баня, ядене, тоалетна е нещо непознато за мен когато малкия е буден.

# 633
Снежи подкрепям те  Peaceи аз съм на това мнение даже сега гледах бънжи в пакостника за 50 лв newsm78

# 634
Здравейте!
Няколко пъти бях призована да напиша нещичко и от уважение към тези майчета, дето ме помолиха, да напиша пък:
Елена яде пюрета зеленчукови от около седмица и ги харесва-основно ХИП и давам, домашни не правя за сега, нямам домашни зеленчуци. Минахме картоф, морков, тиква и пащърнак, като най-и хареса тиквата. Днес и дадох за пръв път сок на ХИП от ябълка, пресни не съм цедила до сега. За сега е 7.100 кг, 64 см. Кърмя я още, и аз съм без цикъл все още.
Елена обаче продължава да не спи нощем, разбирам идеално Бенджи, обаче не бих я пратила на психолог. Mr. Green Whistling Буди се на всеки час, започва след 01-02ч някъде и на всеки час до към 05ч, когато я нахранвам и заспива до към 06.30ч, когато пак се буди, вземам я при мен на спалнята,защото си е  в нейното легло до тогава и тя евентуално заспива доволна и щастлива, плътно с муцуна в мен-така поне до 09ч. Това е почти всеки ден. Денем не заспива сама-трябва да люлея кошарата или на гърда, или да лягам с нея, пак да е плътно до мен-иначе не става. Чаавето ми просто е как да кажа-хиперактивно...естествено без да влагам онова значение на думата,защото си е здрава, но просто е ужасно активна и емоционална. А като казах,че момичетата като бебета са по-ужасни за гледане от момчетата, и после чак след 3-тата годинка се вижда защо бабите казват:"ако не си гледал момченце и празленце нищо не знаеш.."..никой не ми вярваше...Нервите ми често избиват-вечер към негативното, защото ужасно ми се спи вече и често каката го отнася. Ама айде-няма да се оплаквам,че в тази тема не се обичат оплакващите се. Пък и май-само Бенджи и кой още каза,че го разбира това. За останалите-щом има нерви-значи невролог, или психолог. Rolling Eyes
За секса-не знам какво е това-не сме правили още. Не-нямам желание и не знам кога ще имам въобще, а време-никакво. А пространство където да правим нещо-също липсва. В едната стая спи каката, в другата бебето, което скръцне ли нещо се буди веднага като копой. В кухнята нещо не се виждам по масата, под масата... Mr. Green
За анкетата-малката прилича мо та мо на кака си-все едно са близначки, а каката прилича по черти на таткото,а по цветове-на мен. Сега е пак същото.
За другата анкета-нищо не мисля да ползвам-с каката не ползвах-не смятам и сега да ползвам.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 16:03 от огнена стихия

# 635
огнена стихия , радвам се че писа Hug А за секса и ние не правим Blush Никакво желание нямам. Да не говорим, че се чувствам като кит. Ама да не се оплаквам.
За срещата утре, нещо започнах да се колебая. Спомних си какво беше в градския трансорт, докато бях бременна и ми се дорева #Cussing out Ще видя дали ще могат да ме приберат поне с кола, ако не няма да идвам Sad

# 636
Здравейте! Да се включа преди да изтърва и тая тема...
В събота бяхме на консулт - 7600кг (+800) и 68см  Rolling Eyes Дали не си отглеждаме Гигантина? Simple Smile
Биха й ваксините - понесе ги по-добре от предния път, рева доста по-малко , милата ми!

Педи каза да започнем захранването като направи 6мес. и да стартираме с безглутенова каша, която да замести постепенно яденето в 17-18ч. като се почва с 2-3л. и максимума е 150гр.
Бобчо , ти май питаше за това по-горе.
Като минат 2 седмициот въвеждането на кашата, се включват плодови пюрета или сокчета. Аз обаче ще изчакам със соковете. Чак след това ще включим зеленчукови пюрета и тн. Не разбрах само като е безглутенова, трябва и да е безмлечна вероятно. А откога да включа и млечна? Ще трябва да й звъня ooooh!
Иначе засега е на кърма и вечер давам АМ, защото започна да се буди пак в 3ч. за ядене.
Това засега, отивам да се опъна докато муцунката спи, че нещо не съм в кондиция днес  Tired

# 637
Явно хубавото време ви е изкарало на разходки.
Да си похваля гарджето, че знае какво да яде - месното пюре дето му дадох малко на обяд -  яде си го с апетит, нищо не изтече от устата hahaha. Пилешко с картоф и морков на Ганчев - 1 супена лъжица сигурно му бях отгребла - изяде си я. Утре пак.
Мисля да ползвам бънджито на едни приятели и задължително проходилка след месец време. Той от сега иска повече да стои, отколкото да седи. За пружинирането няма да казвам - откъсва ръце. Корема ми може да виси, но мускули на ръцете си ще имам #Crazy.
След обяда обаче хич не спа - има няма 30-40 мин, мисля сега като го нахраня да вземе и да заспи. Поне си кротува в креватчето...

# 638
Огнена и аз се радвам, че писа  Hug Аз в тази тема обичам всички.. и "мрънкащите" и немрънкащите.. всички  Hug Hug Hug така че много ще се радвам ако се включваш по-често и особено ако споделянето ти помага да се отърсиш от напрежението... поне мъничко  Hug

# 639
Не разбрах само като е безглутенова, трябва и да е безмлечна вероятно. А откога да включа и млечна? Ще трябва да й звъня ooooh!

Аз съм взела млечна оризова на Ганчев - целта на бемлечната е - да се смесва с кърма / адаптирано мляко / за да има познат вкус на детето, но тъй като аз от миналата седмица давам АМ, затова заложих на млечните каши, като днес я разтворих във вода, но пак добавих и 10 мл от приготвеното АМ. Кашата беше вкусна за мен, докато не сложих млякото  Sick

Браво на Хубавата Елена, расте добре, сигурно и хубавее  Laughing

# 640
Ами качих снимки в албума. Peace

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 16:27 от огнена стихия

# 641
Ауууууууу много е сладка малката Еленка  Heart Eyes ама и каката е много чаровна  Party

# 642

страхотни сте  Hug
и каката и малката са бобнонки, особено снимката с очилата е  Heart Eyes

# 643
Огнена, страхотни са двете красавици, като две капки вода са! Пу, пу .... Като слънчица греят, за радост на татко и мама!

# 644
  • София
Ние все още сме тук  Sad. Постоянно изкачат някакви каръщини, м*мка му!
Ятце, моля те кажи ми къде в Монтана има детски магазин, от който мога да купя комарник за количката и прочее щуротии. Храни и памперси мисля от Кауфланд да пазарувам. Интересува ме, дали някой знае дали промоциите в Кауфланд важат за всички магазини в страната или са си индивидуално по градове?
Дано да успеем да тръгнем днес, защото вече се побърквам, а и така съм се навила, че простооо...

П.С. Само аз ли не виждам снимките на Огнена?

Общи условия

Активация на акаунт