Тема Незабравима 211

• 31 136
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
много силна серия , гледа се на един дъх, а в лодката - нямам думи , няма такава нежност,, еротика
Леле на татко Харун му призля , неговата принцеса с гадже  hahaha hahaha hahaha hahaha

Кесарче и на мен сцената в лодката ми е най-силна, защото излъчва толкова нежност и любов. Все една гледаш две души слети в една - магия.
Страхотна серия - страхотни актьори, невероятен финал!  Hug

# 151
АЙДЕ, МИЛИ ДАМИ И ГОСПОДА, ЧЕСТИТО И ОТ МЕН Simple Smile

Не тъжете, хубавите неща имат край, но остават красивите спомени! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 152
  • София
Толкова красива сватба не съм виждала...Гледайки ги така,се почуствах така щастлива все едно това е моята сватба....
От сърце ти пожелавам ....още по-хубава и с най-подходящия човек   bouquet Heart Eyes Grinning

# 153
А аз не видях феновете newsm78

# 154
Сега вече можем да си поплачем , изключително силна серия , безмълвна съм, страхотен актьорски състав , уникален сценарии , добри режисьори , ЕВАЛЛА

С ЕДНА ДУМА НЕЗАБРАВИМ  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves

# 155
  • София
В креватите  1countingsheep

# 156
  • Варна
това е един уникален форум , не бързайте да се сбогувате , чака ни серияла по Нова ТВ , пак ще го преживяваме, пак ще спорим  hahaha hahaha hahaha hahaha , не се отказвайте още

# 157
Сега вече можем да си поплачем , изключително силна серия , безмълвна съм, страхотен актьорски състав , уникален сценарии , добри режисьори , ЕВАЛЛА
казах преди извастно време, че почвам да харесвам сценаристите и те наистина се отзоваха и отчетоха

# 158
Най-силната и прекрасна серия...Още не мога да осъзная,че всичко е свършило... Вчера сякаш засяках филма по Нова... За мен ''Незабравима'' ще си остане наистина незабравимо изживяване...  Cry Cry Cry

# 159
  • Варна

С ЕДНА ДУМА НЕЗАБРАВИМ  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves
Така е НЕЗАБРАВИМ

# 160
Толкова красива сватба не съм виждала...Гледайки ги така,се почуствах така щастлива все едно това е моята сватба....
От сърце ти пожелавам ....още по-хубава и с най-подходящия човек   bouquet Heart Eyes Grinning
Благодаря ти,мила!  bouquet Hug

# 161
това е един уникален форум , не бързайте да се сбогувате , чака ни серияла по Нова ТВ , пак ще го преживяваме, пак ще спорим  hahaha hahaha hahaha hahaha , не се отказвайте още

Кесарче никакво отказване  Hug продължаваме да воюваме  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  Дано само нова го закупят newsm17 newsm17 newsm17

# 162
За вас не знам,ама аз няма да мога да легна тази вечер,че камоли да заспа...

# 163
Ама вие много бъзате при мен са последните реклами все още не е свършил  Joy

# 164
Много се радвам за тях обаче ми е мъчно за нас какво ще правим без този сериал. Няма повече да тръпнем в очакване на фрагмент снимки резюме серия.Не знам как ще заспя от тази красива сватба направо беше толкова хубава романтична направо ми се искаше да съм на сватбата.Сигурно и сред вас е  имало  желаещи да са на сватбата.И последно кажете ми като порасна как да си намеря такъв мъж като Харун- красив богат романтичен грижовен - С ЕДНА ДУМА МЪЖ МЕЧТА  

Общи условия

Активация на акаунт