Тема Незабравима 211

• 31 123
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Поздрав с невероятен пърформанс на Росисан.

Неверояна емоция е събрана в песен, превод и картина. Страхотен поток на преживяното и желанието. bowuu
Рекси, този танц е страхотен. Добре,че танцьорите са неуморни. Любовта им дава крила и сили за танци от зори до здрач. Party

# 526
Мързел

Тръстика до пояс ме чака
Мачете надолу виси
Обгрижване яко си сака,
а мене ме просто мързи

# 527
Добро утро,добър ден  Hug

Насладете се на прекрасния ден,уви малко мрачен,но във вихъра на танца newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 Вече втори ден не слизам от дансинга  hahaha hahaha hahaha

Стой си там, че довечера мисля да те поканя...Сега отивам да взема някой урок по танци, че да не се изложа...

# 528
Здравейте, компания Незабравима

Рибке, благодаря ти мила за прекрасния клип. Ти си богиня с огромно златно сърце. След тази песен
пожелавам на всички лек и успешен ден.

# 529
БайГън,  Hug.Мързелът обича лошото време. Музата ти също.hahaha
След чудната сватба ми идва отръки просто да си седя и ....мечтая. Grinning
А относно танците Да не идва краят на света?
Диалозите в 90 еп.  бяха много закачливи и приятни. Blush
Жалко, че от 82 до 88 епизод, имаше малко такива. Но на сбогуване сценаристите си отпуснаха душите. hahaha

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 11:32 от Златна рибка

# 530
# 531
Здравейте , компания !  Hug Hug Hug

Благодаря на Рекси    bouquet  bouquet  bouquet за преводите и гифчетата , и на Златна рибка    bouquet  bouquet  bouquet  за чудесния клип и качените субтитри.

Поздравления за стиховете на Дани    bouquet , Зизу    bouquet,  Кесара     bouquet и Бганьо    smile3501 smile3501 smile3501 , и за клипчетата на Розичка   bouquet и Розовка   bouquet

Хубав следобед !

# 532
  • София
 #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu

# 533
  • София
Mutluluk  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 534

Привет и от мен на компанията Незабравима! Hug
Поздравления за всички,които продължават да творят и да ни радват и след края на филма!
Сигурна съм,че още дълго ще се носим във вихъра на танца!
 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Желая хубав следобед ! Hug

# 535
Здравейте! Hug Hug Hug

златна рибке,прекрасно клипче! newsm51 newsm51 newsm51

bganio,кесара,страхотни стихотворения! smile3501 smile3501 smile3501

# 536
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Откровения на Еда- зад кадър... Crossing Arms

Колко сълзи аз изплаках
очите мажех с мехлем
клепачите ми уморено тракат
писна ми от сценариста - серсем.

Не можеше ли аз да съм щастлива?
оставиха щастието ми за финал...
Защо все се карах със сестра си горделива...
за финала съм изморена кат парцал.

Харун, тормозиха го два сезона
накрая вече му излезна тик
Побелял е вече...развалиха му фасона
и това не беше режисьорси трик.

Изморена съм...искам да не плача
Ще ида в Лондон с Харун
искам да излезна от "зоната на здрача"
да се отърва от сценариста- бастун.

Лондон...там ще си починем ние двама...
ще научиме английския от раз
Ще се отърсиме от тази драма
разбира се...ако не срещнеме Арас.

Ами с аблата какво се случи...
къде се дяна таз жена?
Дано в живота да сполучи
да се отърве от тази вина.

Ха, сега...Здравейте Незабравими. Hug Hug Hug

# 537
Мързел

Тръстика до пояс ме чака
Мачете надолу виси
Обгрижване яко си сака,
а мене ме просто мързи

Какво съвпадение!!! И мен много ме мързи.
Предлагам да направим събиране на подписи за продължаване на сериала поне още три сезона докато изгледат и внуците.

# 538
  • София
Днес групите във фейса са засипани от мнения,които ме направиха  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

Харун е съсипал,погубил и отнел  Sick  живота на Едже и Мелда.Мелда е единствената жена която го обича  Shocked  и има права над него,след като й е предложил брак.Нямя нищо логично и мъжкарско в постъпките му,как може да се поддава на фалшивите си чувства към Еда.Как могат двамата да правят сватба,като са разбили живота на всички около тях,Мелда заради тях забегнала,изгубила си бебето и т.н.Еда и Харун нямали право на това,дори и това дете не трябвало да го има  Sick грехота е  ooooh! П.С-надявам  се,никога да не срещате такъв мъж  Sick

Аз пожелавам на всяка дама да има до себе си мъж като Харун,готов да всичко за любимата жена,но не чак толкова ревнив  Mr. Green

# 539
Здравей , Зизу! HugПоздравления за стихчето, както и за стиховете на Кесара и Бганьо! smile3501 smile3501 smile3501Ще ме уморите от смях  newsm62 newsm62  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт