Тема Незабравима 211

• 30 934
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро !  Hug Hug Hug

Рекси , благодаря ти за преводите   bouquet    bouquet  bouquet
Поздравления за клиповете на Роси     bouquet    bouquet  bouquet, Розичка     bouquet   bouquet  bouquet  и Златна рибка     bouquet    bouquet  bouquet

Пожелавам ви прекрасен съботен ден !

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 11:13 от ivva

# 616
Писмото на Мелда

Моя Еда , сестричке моя!
Спомняш ли си , казваше ми , че за теб съм вторият ангел на света след майка ми ? И те беше моят ангел . Тази , за която казвах , че не на нея , а на мен да се случва . Моят ангел , с който пораснах , с който плаках , с който споделях тайни , мечтаех .. ти беше най – хубавият спомен на невинното ми детство . Но аз много те нараних , нали? Всеки път , когато ми прощаваше  , те наранявах още повече. Най – много от това ме боли.
Да си тръгна  - беше  единственото , което можех да направя за теб .Не заради себе си , а заради теб избягах . Сега сме далече една от друга . Липсвам ли ти ? Ти ми липсваш много ..
Продължавам да живея , но душата ми е празна . животът без теб на нищо не прилича.каквото и да правя ,не се  получава. Не слушам песните , които слушахме заедно , не правя нищо от това , което правихме заедно . когато видя цветето , което обичаше , сълзи се търкалят от очите ми , не мога да ги спра.
Казват , че голямата сестра усещала трепетите на сърцето на по – малката си сестра. Даже да не го е казвала , да не го е виждала , по – голямата сестра усещала . Аз не можах да усетя , да видя твоето сърце . Казват още , че по – голямата сестра е била винаги отворена врата за сестра си . Една врата отворена за цял живот . Аз не можах да го направя и затворих тази врата. Дали някой ден тя ще се отвори – не зная. Но ти бъди винаги щастлива , Еда . Бъди щастлива като в мечтите , които имаше като малка …  smile3518 smile3518

Голямата ти сестра , която много те обича …

Превод - Леман

# 617
  • Русе
Ивва-Леман, благодаря за превода ! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves

Признанието на Мелда най-сетне дойде! Даже и не се надявах ,че ще го направи?! newsm12

# 618
  • Русе

Харун : - Алооо? С Бг-мама ли говоря? hahaha

# 619
Добро утро и от мен! Heart Eyes

Вени, Диди, благодаря за кафето! Hug Hug Hug
Много хубави неща изгледах  love001, Пепелче, прекрасни клипчета newsm51 newsm51 newsm51, Златна рибке, чудесна идея за клипчето с песента от къна вечерта newsm51 newsm51 newsm51, Мокси, Рекси, страхотни гифчета newsm51 newsm51 newsm51
Филма приключи и ми е мъчно, но от красотата по страниците на темата ми става по-леко- благодарение на всички вас lovekiss lovekiss lovekiss
Пожелавам ви хубав съботен ден! Hug Hug Hug

# 620
За Рекси, Леман и Ивеето, с благодарност към труда и отзивчивостта им! lovekiss lovekiss lovekiss

# 621
когато Тюркян идва и я посреща Нильош

Т:Здравей , дъще !
Н:Добре дошли ! Да я взема . (чантата)
Т:Благодаря . (идва Яамур ) Ааа , красавицата ми .
Я:Бабо , добре , че дойде .Мама горе е много тъжна . Нищо не прави.
Т:Не прави ли , защо , какво се е случило ?
Я:Заради леля Мелда .
Т:Мелда ли ?

(Тюркян се качва при Еда )
Т:Какво има , дъще ?
Т:Нещо лошо ли е написала , за да те ядоса ?
Е:Не , майко , казала ми е много хубави неща , напомнила ми е щастието в детството ни.
Т:Тогава всички бяхме много щастливи . Всичко беше много хубаво , но всичко остана в спомените.
Е:Мамо , искам кака си , искам я до мен…Докато тя е толкова нещастна и самотна там , аз …
Т:Сега не може , Еда ! Не може ! Но един ден … един ден непременно това ще стане. Когато жарта в огъня изтлее и се превърне в пепел , вие двете отново ще изживеете онази сестринска обич , която никога не бихте могли да забравите . Вие не бихте могли да се откъснете една от друга  , защото вие сте сестри . Никой не би могъл да разруши обичта между вас. Хайде сега се съвземи . Днес е твоята сватба. Би ли искала да си с подути очи на нея ?
Е:Много съжалявам за кака , майко …
Т:Ела .

Превод - Леман
     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 622
  • София
Добър ден  Hug

Бурак-Ниса в градината

Бурак-Какъв е този шум,това вълнение?
Ниса-В подготовка за сватба сме.Някакъв проблем ли има?
Бурак-Принц Уилям като се ожени нямаше дори толкова фанфари. hahaha Изненанади,шкафове се въртят,момичета идват,евала
Ниса-Сметка ли ще ми държиш?Не се меси в работата ни.
Бурак-Историята на живота,приказка.Както и да е,а за мен какво?

# 623
  • Русе
Добър ден  Hug

Бурак-Ниса в градината

Бурак-Какъв е този шум,това вълнение?
Ниса-В подготовка за сватба сме.Някакъв проблем ли има?
Бурак-Принц Уилям като се ожени нямаше дори толкова фанфари. hahaha Изненанади,шкафове се въртят,момичета идват,евала
Ниса-Сметка ли ще ми държиш?Не се меси в работата ни.
Бурак-Историята на живота,приказка.Както и да е,а за мен какво?
Рекси, благодаря! Hug Hug Hug
 ooooh! ooooh! ooooh! О,Боже! Какво още иска Бурак, той ли да се жени? Вниманието към него ли да бъде? smile3555

# 624
  • Русе
Ивва - Леман,  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 625
# 626
  • Русе

"Да беше хапнала още някоя питка?!" hahaha hahaha hahaha

Божееее, колко ми липсва и г-жа Хаят, с невероятния си хумор, маниер и позитивност! newsm03

# 627
  • София

Рекси, благодаря! Hug Hug Hug
 ooooh! ooooh! ooooh! О,Боже! Какво още иска Бурак, той ли да се жени? Вниманието към него ли да бъде? smile3555
Бурак явно се чувства пренебрегнат,че те с Ъшъл като се ожениха повторно не е имало такива приготовления,но те сключиха брак тайно,кой им е виновен. Завижда постоянно на Харун,а забравя че той му спаси 2 пъти живота-веднъж от Бату,после и от Арас.дано Харун да го е натирил от фирмата,че Бурак все ядове ще му създава  #Cussing out

# 628
# 629
  • София
Ива  #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 Какъв младоженец ,Еда е голяма късметлийка  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Скоро няма да излезем от тази приказка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт