САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 68

• 64 703
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
И на мен не ми дава БД!  newsm78
Вчера и на мен не ми даваше БД с два неналични артикула,ако единия е наличен дава БД.
а мен дава бд, но не дава отстъпка Laughing

# 736
  • София
Има буквени кодове, които намалят 10 евро, без значение от сектора, дори и от албанци. Лошото е че нямат БД и минумима на поръчката е 50 евро. Crazy
Да, имам 2 такива. При всяка вълна от буквени, активират и такива, но са много редки.  Mr. Green Изгодни са за много намалени албанци, например електроуреди.  Peace

А кодовете, които активираха снощи са за -15 от 25 евро, БД и подарък, който не пише какъв е, но за сметка на това вече е изчерпан...
Тези кодове намаляват някои вече намалени(от основната цена) само от сайта. Не ловят на каталога, както и "старите" -15/25.

# 737
Може ли малко насока, какво точно намаля кода15/25???Имам предвид от кои намалени неща намаля още newsm78

# 738
  • София
Може ли малко насока, какво точно намаля кода15/25???Имам предвид от кои намалени неща намаля още newsm78
Тези кодове намаляват някои вече намалени(от основната цена) само от сайта. Не ловят на каталога, както и "старите" -15/25.
Предимно детски. Не помня точно какво беше в кошницата.

# 739
  • София
А кодовете, които активираха снощи са за -15 от 25 евро, БД и подарък, който не пише какъв е, но за сметка на това вече е изчерпан...

Еве, не видях никъде такива кодове в темичката...или основа за търсене? Поправете ме моля ви ако греша... Embarassed

# 740
Петифурче ,  W19WW, W3WWW, WWW3W, WW313, W5W5W - 15/25 от сайта

Вчера са дадени в темата.

# 741
  • Варна
На кое му казвате основа за търсене - артикули на които кода влияе или използван вече код?

Не са това кодовете. Ето един BBV5F

# 742
  • София

15/25 + БД + подарък - SS33S, S3S3S

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 16:53 от brayan__

# 743
На кое му казвате основа за търсене - артикули на които кода влияе или използван вече код?

Защо да не са тези. Аз ги пробвах , намаляват 15 евро .

# 744
  • Варна
Петифурче ,  W19WW, W3WWW, WWW3W, WW313, W5W5W - 15/25 от сайта

Аз дадох вчера тези  кодове и не знам какво не им харесвате. Намалят, имат БД, но са без подарък, който така ли иначе при другите за които Хексе говори е изчерпан.
Ето ви и от тях: SS33S, S3S3S

Stop Никой не е казвал подобно нещо. Просто говорехме за кодовете с подарък, все пак са друг вид кодове.

# 745
  • София
НОВА ТЕМА

Защо да не са тези. Аз ги пробвах , намаляват 15 евро .
Не са тези, защото снощи активираха нови кодове -15/25 евро, които дават и подарък, но не се знае какъв, а е и изчерпан. А дадените от Браян кодове са от по-старите, без подарък...

# 746
Момичета, според Вас това яке може ли да се намали изгодно и с какъв код, че отдавна му се чудя  newsm78 http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-bebe-fille.aspx … =1&pos=30_n_n

# 747
Момичета, според Вас това яке може ли да се намали изгодно и с какъв код, че отдавна му се чудя  newsm78 http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-a-capuche-bebe-fille.aspx … =1&pos=30_n_n

Опитай просто и ще разбереш кодове хиляди в темата, поне това правете, не е трудно да се опита кой код ти намалява и с колко!!!

# 748

Опитай просто и ще разбереш кодове хиляди в темата, поне това правете, не е трудно да се опита кой код ти намалява и с колко!!!
След като нямаш намерение да отговаряш  на въпроса ми недей да "остроумничиш".
Знам, че трябва да се проба и след като питам значи нещо не ми е ясно.

# 749

След като нямаш намерение да отговаряш  на въпроса ми недей да "остроумничиш".
Знам, че трябва да се проба и след като питам значи нещо не ми е ясно.
Кое не ти е ясно, попитай това , за да знаеш занапред

Общи условия

Активация на акаунт