САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 68

• 64 864
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • София
много моля за код и бд на одеалцето с жирафче искам да пусна поръчка но ненамирам,благодаря

50121 - TAPIS D'EVEIL ANIS и БД до френски адрес над 89 евро.

Няма БД под 89Е. Peace

# 196
много моля за код и бд на одеалцето с жирафче искам да пусна поръчка но ненамирам,благодаря
В момента май няма такъв  newsm78, а да поправям се за над 89 Е може

# 197
благодаря ви много. но поръчката ми е за 65 евро и не ми дава бд,ако все пак изникне нещо може ли да ми пишете на личния,че не ми остава много свободно време за пред компютъра, ще изчакам още малко.Още веднъж много благодаря

# 198
  • София
благодаря ви много. но поръчката ми е за 65 евро и не ми дава бд,ако все пак изникне нещо може ли да ми пишете на личния,че не ми остава много свободно време за пред компютъра, ще изчакам още малко.Още веднъж много благодаря

Пусни си поръчката  да не се изчерпят артикулите.
Нов код днес няма да има/ поне до 1.00 ч.наше време/. Peace

# 199
  • София
37788- при 3 - 1 безплатен ,при 6 - 2 безплатни и т.н.
Кодът е изгоден за директна доставка до БГ за хора ,които не са от София или Русе.Разходите се компенсират за сметка на разходите -превозвач+БГ Поща или Еконт.
Пробвах с 6 артикула х 3Е. Peace 20% се начисляват в/у 4 артикула от 6 в кошницата.
Допълвам......
17,95е до Франция  срещу  20,35е до България с ДЧЛ -  това е равносметката на поръчка с артикули по 3е,  6 броя.  2,4е е разликата с този нов код. Който иска да се възползва!
Аз се възползвах, въпреки че съм от София  Simple Smile Поръчах 6 нещица по 3 евро (с двата безплатни си избивам доставката) и две олекотени завивки, които може би щяха да ми таксуват като обемни пратки. Всъщност се оказа, че добре съм направила, защото поръчката ми, учудващо за мен, не е разделена и се очертава да пътува в един огромен кашон.
Тази вечер да не пуснат код за всеки втори артикул безплатен  Laughing

# 200
37788- при 3 - 1 безплатен ,при 6 - 2 безплатни и т.н.
Кодът е изгоден за директна доставка до БГ за хора ,които не са от София или Русе.Разходите се компенсират за сметка на разходите -превозвач+БГ Поща или Еконт.
Пробвах с 6 артикула х 3Е. Peace 20% се начисляват в/у 4 артикула от 6 в кошницата.
Допълвам......
17,95е до Франция  срещу  20,35е до България с ДЧЛ -  това е равносметката на поръчка с артикули по 3е,  6 броя.  2,4е е разликата с този нов код. Който иска да се възползва!
Аз се възползвах, въпреки че съм от София  Simple Smile Поръчах 6 нещица по 3 евро (с двата безплатни си избивам доставката) и две олекотени завивки, които може би щяха да ми таксуват като обемни пратки. Всъщност се оказа, че добре съм направила, защото поръчката ми, учудващо за мен, не е разделена и се очертава да пътува в един огромен кашон.
Тази вечер да не пуснат код за всеки втори артикул безплатен  Laughing

Емче, много се радвам! HugБи ли споделила кои са олекотените? Тц.....довечера предлагам да пуснат центови, от нас да мине - може и едноеврови......

# 201
Виж за всеки случай дали на втора стъпка не ти дава БД.На мен кода за часовника(мъжкия) ми даде на 43Е,пък и той е за над 89Е Simple Smile

# 202
  • София
Виж за всеки случай дали на втора стъпка не ти дава БД.На мен кода за часовника(мъжкия) ми даде на 43Е,пък и той е за над 89Е Simple Smile

Мими,ако поръчката ти е от 1 или 2 .07. имаше тогава някакъв бъг и трите кода за мъжкият часовник,дамският часовник и одеалцето даваха БД на стъпка 2 при по-малки суми. Peace

От тогава пробвам ,но нищо/поне при мен /. Peace

п.п. И аз имам поръчки от 5 и 6 .07. ,но явно ЛР не ме обича и не ми даде БД с тези кодове.

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 19:02 от tedichka07

# 203
При мен на поръчка от 6-ти кода за дамския часовник ми даде БД на 2-ра стъпка Peace

# 204
Теди вчера я пуснах поръчката с мъжкия часовник Peace

# 205
  • София
Мама Цоцоланка, ето я поръчката ми  Simple Smile Олекотените са на добра цена, защото и с код 20/33 биха се намалили толкова, но са PRIX ROUGE и няма как.
Ей това получих одеве на ел. поща и се опитвам да го разгадая  Thinking

# 206
Дано каже някой разбиращ

А от мен - 69027 - http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7e73846a4d68b44461 (ама защо пише БД, дали има до БГ?, защото аз пуснах една поръчка директна, без превозвач, и надежда за такъв код имам  Blush )

# 207
Получаваш 30/55 с БД и 10 евро от следваща поръчка за есенния каталог?! 
Добра оферета си е това, ако е това  Peace

# 208
Мама Цоцоланка, ето я поръчката ми  Simple Smile Олекотените са на добра цена, защото и с код 20/33 биха се намалили толкова, но са PRIX ROUGE и няма как.

Благодаря ти!  bouquet

# 209
Здравейте Simple Smile))
Имам проблем и моля за помощ - за първи път ще пазарувам през френски адрес, с кода за бялата чанта махнах доставката и когато стигнах до плащането с PayPal - не става. Стигам до PayPal акаунта и pay now в него, при което ме връща в ЛР и под бутона за плащане ми излиза да пробвам друг начин за плащане. Пробвам от снощи с три различни акаунта в различни часове, дори в 6,30 сутринта. С кодове за БД, без тях - нищо, не става да си платя. Преди няколко дни пробвах пак да направя поръчка до френски адрес, платих с карта не през пей пал, получих потвърдителния мейл след поръчката. Два дни след това получих нов мейл че чакат плащане при доставка ( наложен платеж ), а аз не съм задавала такъв. Сега не мога да откажа старата поръчка ( не знам как ), не мога да си платя новата. Моля за помощ   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт