САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 68

• 64 922
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София

а аз като новобранец да попитам - защо като въвеждам нещо по референтен номер и не ми излиза намалено, а принципно е намалено  newsm78
Ако го въвеждаш по реф.№ от каталога, там цените са ненамалени и затова влиза с основната цена.  Peace

Сега е времето да излезе малък детски (ученически, както му казват) каталог, в който нещата ще са намалени с 30% и ние ще ги намаляваме с още 15-20 евро...юпи...  Party

Доста неща снощи се намаляваха, а днес са ги намалили в сайта и не става...

Има и още доста все още неактивирани кодове.  Crazy

И ще използвам наплива на читатели в темата да обърна вниманието ви на моя молба - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=579721.msg19435135#msg19435135
Ще се радвам, ако някой изяви желание да ми направи услуга...
благодаря много за обяснението  Peace

# 586
  • София
Който си е събирал неактивирани кодове, активираха част от тях...  Mr. Green

newsm44 newsm44 newsm44

Мда !Кодовете са с различни условия.Някои са с подаръци ,други не.
Има 20/29+ Бд Е,20/33+БД и подарък  Е ,15/30 +доставка и без подарък.

Айде да са ни честити !Успешни покупки с новите кодове !

[/quote
Теди4ка, би ли споделила кои освен с бялата чанта Praynig

Кодовете са буквени.Евка е написала вече.
Тези 20/33 с БД и подарък сакчетата са много малко.Аз имам само два,които мисля да използвам.

# 587
  • София
Имам няколко въпроса за кодчетата - намерих доста, но в повечето от тях ми дава подарък, БД и пише, че отстъпката е по-благоприятна и се прилага автоматично. Якето е намалено 25%, това значи ли, че няма да мога да намеря код 20/33  Sad

# 588
  Rolling Eyes Някой скоро да е поръчвал намалени на VERTBAUDET??? Напълнила съм кошницата,мисля да ползвам превозвач,но ме е страх да пусна поръчката,заради някои отзиви от по-рано...,че ларедутци често отказват поръчки с продукти от тази марка...

# 589
  • Пловдив
Вчера влизаха ,а днес нищо.Исках да пробвам някой неща дали се намалят ,ама...и утре е ден.Мерси
през кошницата не влизат, но влизат през менюто за избор по референтни номера  Peace

а аз като новобранец да попитам - защо като въвеждам нещо по референтен номер и не ми излиза намалено, а принципно е намалено  newsm78
Преди да попитам пробвах и от двете места-не влизат поне при мен

# 590
  • София
Вчера влизаха ,а днес нищо.Исках да пробвам някой неща дали се намалят ,ама...и утре е ден.Мерси
през кошницата не влизат, но влизат през менюто за избор по референтни номера  Peace

Влизат от кошницата, а третия артикул е свършил просто.

# 591
  • София

Влизат си перфектно от кошницата, а третия артикул е свършил просто.
ами... и при мен вече не влиза от никъде...., преди час и половина влизаше от другото меню - явно нещо променят  Peace
и не само те, ами и други неща Peace

# 592
  • Пловдив
Аз пробвам произволни ,и тези които искам да поръчам-ама ни един от никъде не влиза.Явно нещо пипат по сайта ,поне надеждата умира последна.Предполагам ни готвят СНУПИТА-ех мечти.....

# 593
# 594
  • Пловдив
Еве,ти не се броиш-явно си с връзки  Joy,ама снупита ще имам явно на лични.Ми незнам защо не става-над 50-60 пробвам-сменям акаунти ,браузери-сушааааааааааа
Само това ми изписва Nous ne trouvons aucun article avec la référence suivante. Veuillez saisir une nouvelle référence.

# 595
  • София
а при мен излиза това и не само за дадените от renydent

# 596
  • София
Ех, да бях с  връзки... Mr. Green

Но странно защо при мен става да се вкърват реф.№, а при вас не става...
Явно нещо правят по сайта. Дано има изненади! Crazy

Ще търсим такава комбинация, при която крайната сума за плащане е 0 евро

# 597
  • Варна
И при мен нещата влизат без проблем.
Искам и аз да поръчам няколко неща на вертбаудет и ще ги поръчам без подарък, че ако ми ги откажат да не плащам на превозвач само за подаръка. Rolling Eyes

# 598
  • София
Разгадах защо при вас не става да добавяте...
Когато кошницата ви е празна, тогава не ви позволява да добавяте реф№...
Аз имах неща за 50-ина евро, когато пробвах референтните на Рени.
Тоест, за да влизат нови реф№ в коша, там трябва да имате вече нещо на стойност, която да се повлиява от код.

Дано ме разбрахте..  Embarassed

# 599
  • София
имам две якета в кошницата за 67 евро и нещо, но когато влизаха от другото меню, беше празна, сега ще проверя като я изпразня какво ще стане Peace

ПП И празна, и пълна, все не става  Peace

Общи условия

Активация на акаунт