САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 68

• 64 902
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
имам две якета в кошницата за 67 евро и нещо, но когато влизаха от другото меню, беше празна, сега ще проверя като я изпразня какво ще стане Peace

ПП И празна, и пълна, все не става  Peace

Пробвай сега.Мисля ,че се оправиха нещата.Поне при мен. Peace

# 601
спешно ми трябва 1 код буквен 20/33- благодаря ви

# 602
  • София
имам две якета в кошницата за 67 евро и нещо, но когато влизаха от другото меню, беше празна, сега ще проверя като я изпразня какво ще стане Peace

ПП И празна, и пълна, все не става  Peace

Пробвай сега.Мисля ,че се оправиха нещата.Поне при мен. Peace
стана, благодаря ти

сега отново да питам - то аз все си питам, нищо че явно въпросите ми са тъпи и никой не ми отговаря, ама да питам - какво значи 20,00€ REPARTI? също имам и 15,00€ REPARTI

# 603
  • София

сега отново да питам - то аз все си питам, нищо че явно въпросите ми са тъпи и никой не ми отговаря, ама да питам - какво значи 20,00€ REPARTI? също имам и 15,00€ REPARTI

REPARTI=REPARTION, демек подготвя се да ти намали 15 или 20 евро, според условията на кода.
Това е индикатор, че кодът се е задействал и ще намали от артикула/ите, срещу кой/ито го има този надпис

# 604
  • София
благодаря ти, Ева, а защо тогава намалява 6 евро:
http://media.snimka.bg/9163/024581842.jpg?r=0
редактирам се - сигурно трябва да добавя още нещо  newsm78

мдаааааа, като добавя още нещо, намалението пада на 4 евро и се появяват 3 евро на втория артикул.... вече спокойно мога да заявя, че абсолютно нищо не разбирам....

# 605
  • София
Ако имаш други артикули, които подлежат на намаление, и съответно с/у тях изписва същия надпис, то намалението се разпределя между тези артикули.
От снимката не можах да разбира дали имаш други артикули...  Peace

Кода не си скрила, да не те изпревари някой.  Wink

# 606
  • София
на снимката имам други артикули, но тях не ги намалява, само първото яке с 6 и нещо евро  newsm78

# 607
ще ми услужи ли някой с 1 кодче буквено

# 608
  • София
ураааааааааааааа - открих Америка на Българската карта - като изтрих всичко останало, ми намали якето с 20 евро... благодаря, Ева

сега остава само да реша, дали да го взема за 24 евро или да чакам да го намалят, ама има време (надявам се)

# 609
  • София
Ако имаш други артикули, които подлежат на намаление, и съответно с/у тях изписва същия надпис, то намалението се разпределя между тези артикули.
От снимката не можах да разбира дали имаш други артикули...  Peace

Кода не си скрила, да не те изпревари някой.  Wink
благодаря ти, и аз стигнах до това, ама мноооого трудно.

За кода - който си го хареса да го взима, имам още 3 с подарък и 1 без, та се чудя с подарък или без да поръчвам   bouquet  bouquet  bouquet

# 610
  • София
ураааааааааааааа - открих Америка на Българската карта - като изтрих всичко останало, ми намали якето с 20 евро... благодаря, Ева

сега остава само да реша, дали да го взема за 24 евро или да чакам да го намалят, ама има време (надявам се)
Моят съвет е да изчакаш да го намалят.  Peace
Много са си 25 евро за яке, дори и хубаво да е.  Wink

# 611
С подарък естествено. А тоя дето изписва кой беше точно  newsm78

# 612
  • София

Моят съвет е да изчакаш да го намалят.  Peace
Много са си 25 евро за яке, дори и хубаво да е.  Wink
благодаря, ще изчакам, и без това синчето по-рано от октомври няма да го носи, важното е, че разбрах, как става  Hug

# 613
Аз искам да питам дали Ви се хваща някое кодче на тези анцузи
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-molleton-enfant-fille.aspx … =1&pos=21_n_n
От новата колекция са и още нямат надписи шопинг при или при руж и т.н. А сигурно са удобни за детската.
Ако на някой му се хване нещо да ми свирка, иначе продължавам опитите  Wink

# 614
моля ви ако някой има код може ли да ми го даде наистина ми е спешно

Общи условия

Активация на акаунт