САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 68

• 64 778
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз искам да питам дали Ви се хваща някое кодче на тези анцузи
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-molleton-enfant-fille.aspx … =1&pos=21_n_n
От новата колекция са и още нямат надписи шопинг при или при руж и т.н. А сигурно са удобни за детската.
Ако на някой му се хване нещо да ми свирка, иначе продължавам опитите  Wink
Рони, не става. Имат знака на новоте - а и цените, завършващи на .99 не се намаляват по принцип.

моля ви ако някой има код може ли да ми го даде наистина ми е спешно

За двата часа, в които чакаш код наготово, можеше да се налучкала поне 10 кода...
Не го приемай като заяждане!  Peace  Щом някои можем, значи всички могат да си намерят сами код.
Аз лично нямам  намерение за пореден път да се превръщам в дойна крава.

пп И аз искам екипа на елос, ама на никой не му се откъсна от сърцето...

# 616
  • София
моля ви ако някой има код може ли да ми го даде наистина ми е спешно

кода ясно си личи в моята поръчка, която обсъждах тук - подарявам ти го, ако някой не го е взел вече - намалява 20 евро, но не знам от колко  Peace

ПП Ако беше чела, щеше да видиш, че кода си личи  Peace

# 617
Може и аз нещо не разбирам, ама нали има код 20/29?
За какво дама търся код 20/33????
Повече не намали. newsm78

# 618
  • София
Може и аз нещо не разбирам, ама нали има код 20/29?
За какво дама търся код 20/33????
Повече не намали. newsm78

За разнообразие в подаръците,че аман от пармета и бели чанти. Peace

# 619
Предполагам, че ако за дама спешно стоки кои иса да поръча, подарък не трябва да я пука.
А ако иска подарък - нека да пише - искам еди кой си подарък - дайте кода hahaha

# 620
  • София
Ох, Вишенка, то нашето си е болест направо.  hahaha
Аз доскоро се лекувах, поръчвам не заради намалението, а в повечето случаи заради подаръка, особено като е нов и неизвестен досега... Mr. Green
Е, нямам всички подаръци от сайта. Даже съм доста скромна откъм поръчки, но пиша това за да споделя, че с кодовете от ЛР не просто пазаруваме, това си е емоция, тръпка, особено като активират нова вълна от буквени кодове... И сега тръпна да разбера останалите с какви условия и подаръци ще са...
И друго, кодовете за -15 евро са от 25, не от 29, грешката е моя... Confused

# 621
  • София
Ще се обявя за карък,нацелвам все кодове който са неактивирани или изтекли ooooh!.

Нещо ми се върти,че имаше букви,които не се изполват при кодовете,или бъркам!? Ако има такива,може ли да ги напишете пак.

# 622
  • София
Предполагам, че ако за дама спешно стоки кои иса да поръча, подарък не трябва да я пука.
А ако иска подарък - нека да пише - искам еди кой си подарък - дайте кода hahaha

Така не е забавно и справедливо .
Трябват само 30 мин. ,за да се намерят поне 10 тина кода. Peace

# 623
Белите чанти най-накрая им свършиха  Mr. Green След като подарих една дузина и продадох няколко ми останаха още 6  Mr. Green
И аз искам снупита 20/29 + подарък и намалящи всичко  Flutter

# 624
Нацелих код, който го дава подарък "PINK FAIRY CLO"? Имате ли идея кой е той?

# 625
  • София
Нацелих код, който го дава подарък "PINK FAIRY CLO"? Имате ли идея кой е той?

Няколко страници назад писах какво предполагам . Peace

# 626
Да, видях го, но реших, че "PINK FAIRY CLO" и "ROSE FEE CLOCHETTE" може да са различни неща. Явно като започнат да пристигат поръчките с тези кодове ще стане ясно Simple Smile

# 627
Преди малко като седнах,мога да кажа че от написаните около 30 кода ,20 са вече активирани,около 7 все още не,и другите ги дава несъществуващи...
Така ,че  празно няма Laughing,койту му трябва - все ще си нацели Peace

# 628
  • Варна
Да, видях го, но реших, че "PINK FAIRY CLO" и "ROSE FEE CLOCHETTE" може да са различни неща. Явно като започнат да пристигат поръчките с тези кодове ще стане ясно Simple Smile

Твоето е на английски. Да не би браузъра ти да го превежда от френски на английски?  newsm78

# 629
  • София
Да не би , когато ти е изписвало "ПИНК" да си била с преводача?  newsm78
Това се сещам, че доста време си играх с кодовете и не нацелих различно от 2-та подаръка...

Общи условия

Активация на акаунт