САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 68

• 64 773
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Предполагам, че ако за дама спешно стоки кои иса да поръча, подарък не трябва да я пука.
А ако иска подарък - нека да пише - искам еди кой си подарък - дайте кода hahaha

Така не е забавно и справедливо .
Трябват само 30 мин. ,за да се намерят поне 10 тина кода. Peace
Преди малко като седнах,мога да кажа че от написаните около 30 кода ,20 са вече активирани,около 7 все още не,и другите ги дава несъществуващи...
Така ,че  празно няма Laughing,койту му трябва - все ще си нацели Peace

Понякога си е до чист късмет!
От към 13ч започнах търся кодове,успяла съм да нацеля 2 кода махащи 15Е и около 30 неактивирани още,не съм броила изтеклите и несъществуващи.
Че има такива,които само нахлуват да искат код има,но има и такива без късмет, опитващи от дълго време,без резултат Peace .

# 631
Абсолютно! От преводача е.... леле-мале, срам ме е. Извинявайте за плиткоумните въпроси Embarassed
П.П. Пуснала съм автоматичен превод, че с френския сме много на Вие и съм забравила.

# 632
  • София
Абсолютно! От преводача е.... леле-мале, срам ме е. Извинявайте за плиткоумните въпроси Embarassed
Е, случва се.  Wink Нищо не е станало чак толкова, ама на мен ми стана чудно.
От снощи въртях сума ти кодове и да не попадна на различен.  Laughing

# 633
Ellos не се ли повлияват от кодове?

# 634
Аз искам да питам дали Ви се хваща някое кодче на тези анцузи
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-molleton-enfant-fille.aspx … =1&pos=21_n_n
От новата колекция са и още нямат надписи шопинг при или при руж и т.н. А сигурно са удобни за детската.
Ако на някой му се хване нещо да ми свирка, иначе продължавам опитите  Wink
Аз налучках код -10 от намалени и той лови на всичко (и на дадения анцуг) . Работата е там, че няма БД, а също и кода действа при по-голяма сума, около 50 Е, не съм установила точно.
Кой знае, дали пък няма да изскачи някое ВК Laughing

# 635
  • плевен
http://www.laredoute.fr/vente-sous-pull.aspx?productid=324105930 … 10&prodsize=0              момичета има ли някое кодче оето може да намали това поло  bouquet

# 636
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-sous-pull.aspx?productid=324105930 … 10&prodsize=0              момичета има ли някое кодче оето може да намали това поло  bouquet
И да има, няма да е с повече от 20%...

# 637
Ей сладурки тук пак се е завихрил купон  Hug

И аз снощи си намерих едно кодче за -20, но от колко - беше късно да разбера. Кажете, моля,  правилно ли съм разбрала:

нещата трябва да са вкарани по референтни номера от ел.каталозите (които са на 1-ва страница) и какво друго ...?

# 638
  • Варна
Ей сладурки тук пак се е завихрил купон  Hug

И аз снощи си намерих едно кодче за -20 но от колко беше късно да разбера. Кажете, моля,  правилно ли съм разбрала:

нещата трябва да са вкарани по референтни номера от ел.каталозите (които са на 1-ва страница) и какво друго ...?

Кодовете действат и на неща вкарани директно от сайта, но трябва да са ненамалени. Намалените - с реф. номер.

# 639
А на чаршафите, които са "Шопинг при" действат ли? Че кучето на шефчето му изяло бельото и спи гол бедничкия Mr. Green

# 640
  • Бургас
Трябват ми хавлии, но всички са намалени и не се влияят от кодове. Нали няма от къде да се вземат референтни номера? До сега не съм попадала на ел. каталог за хавлии newsm78. Явно ще чакам друга вълна кодове, които да намалят и намалени артикули

# 641
Тедичка 07, благодаря! Hug

# 642
  • София
А на чаршафите, които са "Шопинг при" действат ли? Че кучето на шефчето му изяло бельото и спи гол бедничкия Mr. Green
Не, Shopping prix не се намаляват с тези кодове, засега. PRIX VERT се намаляват с 20%.

Трябват ми хавлии, но всички са намалени и не се влияят от кодове. Нали няма от къде да се вземат референтни номера? До сега не съм попадала на ел. каталог за хавлии newsm78. Явно ще чакам друга вълна кодове, които да намалят и намалени артикули
Даваш линк към тези хавлии, които си харесала в сайта и момичетата, които имат новия каталог за новата к-я, при желание и възможност ще напишат реф.№

# 643
Момичета, може ли база за код 20/29? Благодаря!  bouquet

# 644
Този гащиризон може ли да се намали ?
Благодаря ви !  bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-salopette-en-jean-entrej-81-cm.asp … =1&prodsize=0

Общи условия

Активация на акаунт