Пациентки на ЦРЗ "Надежда"/Малинов - д-р Стаменов, д-р Персенска и д-р Шефкетова

• 93 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • СОФИЯ
Ей мадами, не знам какъв Ви е проблема  newsm78 не съм пациенкта на тази клиника, но след като сте я избрали ще търпите и ще си траете. Знаете много добре, че там има 3-ма лекари, много се извинявам но Стаменов не е "БОГ" или "СЛЪНЦЕ" за да огрее на всякъде. В тази клиника е така, поемате лекар които е на линия/така е според мен/ или когато сте с уговорен час те приема въпросният лекар. Клиниката е с голямо име, но това, че пациентките са много е факт и това довежда според мен до голямото бързане, обслужване и приемането на лекар за който не сте се записали. Спрете се и бъдете търпеливи, много Ви уважавам и прегръщам. Успех    bouquet Hug Hug Hug

# 646
Съгласна съм, че думата "пациент" има много общо с думата "търпение", но пък не значи, че нямаш право на лично мнение. В крайна сметка това не е държавна болница с почти безплатни процедури. И вече не говоря конкретно за "Надежда", а по принцип. Някои от изследванията ми костваха цяло състояние - пари изкарани със труд и пот, за които сигурно също съм отнесла критики, защото аз също работя и нося отговорност за работата си. Съответно, мисля, че е нормално за тази цена да искам да бъда третирана като човек с достойнство, а не като безропотно добиче.

# 647
  • София
buttinsky, точно така! Mierin, то е ясно, че с думи и обяснения няма да ти променим мнението, но искрено ти пожелавам да не изпиташ на собствен гръб високия "професионализъм" на д-р Шефкетова. На мен специално ми се случи минимум 3 пъти, като почнахме с елементарната цветна снимка, на която бях изкарана едва ли не чудовище с огромна деформирана шийка на матката (а няма нищо такова, шийката си ми е наред), зарязана под рентгена с все железарии в мен, докато големия професионалист в паника викаше д-р Персенка на помощ.

# 648
  • СОФИЯ
Sharky* миличка много добре те разбирам. И сега може би за първи път и то с цел да си навлека гнева на много момичета ще си кажа мнението.
"БОГ" Стаменов /така му казват пациентки от други клиники - подигравателно/може да е много голям специалист, но имам много приятелки и познати ползвали неговите услуги и са супер недоволни, за Шефкетова да не говорим. Записала съм си час при него от миналата година, не смятам да го ползвам. Но нека лекарите от клиника Малинов да спрат да си вирят носовете и да работят и помагат на нас нуждаещите се. С две думи не съм ФЕН на клиниката Ви. Съжалявам.

# 649
  • СОФИЯ
И това е лудост, първо чакаш 1,5 да ти дойде редът. После като почнеш с прегледите и висиш с часове в клиниката, защото единият го няма, другата е заета, Шефкетова никой не я иска. Аз не знам момичета как се справяте с работата си, аз ако отсъствам така говоря когато си в процедура ами те ще ме изгонят от работа. Това на нищо не прилича.

# 650
Въпрос на личен избор Confused

# 651
  • СОФИЯ
pepapet1968 права си разбира се, аз даже в Щерев много от момичетата знаят съм сменила 2 лекарки, сега съм при 3-та и смятам, че този път направих правилният избор. Едната само викаше и крещеше за щяло и нещяло/луда  hahaha/, другата пък само се лигавеше/миличко, сладичко, сладуранка  hahaha/ и двете нищо работа не свършиха. Искам лекар, не клоуни. Така, че във всяка клиника има по някой/я друга издънка  Simple Smile Simple Smile

# 652
  • София
... Записала съм си час при него от миналата година, не смятам да го ползвам. ...
Добре е да го освободиш, има хора които чакат за да ги ползват.

# 653
  • СОФИЯ
Да Барби /чакай пак да не те прекръстя Hug/ това и смятам да направя. Но имам въпрос, може ли да го дам на една позната която настоява там да отиде на преглед ??? Аз затова още го задържам newsm78

# 654
mierin, обади се в клиниката и там попитай - ако може, ще го прехвърлят на нейно име. Така и за познатата ти ще по-сигурно - ще знае отсега, а не да разчита на този час и евентуално като дойде, да й кажат, че не може да го ползва.

# 655
  • СОФИЯ
ОК, Априлче така ще направя. Благодаря ти  Hug

# 656
  • София
mierin, обади се в клиниката и там попитай - ако може, ще го прехвърлят на нейно име. Така и за познатата ти ще по-сигурно - ще знае отсега, а не да разчита на този час и евентуално като дойде, да й кажат, че не може да го ползва.
Така няма да го прехвърлят, за да стане номера е друг....на мое място успя да влезне едно момиче от форума тук,но си има чалъм...иначе -отказват.

# 657
  • София
ами отива на място другата жена вместо миерин и това е. Какво ще направят ще я върнат ли? Сбъркали са името тези от рецепцията и готово Hug

# 658
  • София
ами отива на място другата жена вместо миерин и това е. Какво ще направят ще я върнат ли? Сбъркали са името тези от рецепцията и готово Hug
ЦЦЦЦ и така не става...е ..не пречи да се пробва....те имат имената, координатите,личните данни....не става дума само за едно име.

# 659
  • София
Сбъркали са името тези от рецепцията и готово Hug
На чужд гръб е много лесно  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт