Пациентки на ЦРЗ "Надежда"/Малинов - д-р Стаменов, д-р Персенска и д-р Шефкетова

• 93 740
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
hopche, не пускай нищо предварително, казвам го защото това че ще си вземеш заповедта не значи че веднага ще почнете опит, разбира се пожелавам ти го, но не си харчи парите на сляпо защото тези изследвания важат само три месеца и ако ги пуснеш сега пък се налижи по една или друга причина да започнете по късно ще трябва пак да ги пускаш и плащаш, пък са си около 150лв за двама ви.

# 631
mierin внес малко настроение в темата, че днес е напечено. От хормони ли е незнам #2gunfire Joy
Не знам, но определно започва да се търси теле под вола. Всеки си мисли, че той е най-изстрадалият, че неговият избор е най-правилният.
За жалост на човек могат да му избият нервите и не само в такива теми, но и на места, където е малко трудно да обясниш точно къде те стяга шапката в момента. Тук хората, обединени от общи неволи и надежди, са по-склонни да си простят.

# 632
Така е, трябва да прощаваме. На мен последния път ми изтрещяха пред Стаменов и наговорих малко глупости. Казах му, че съм страдаа много и, че от предишната стимулация(нееуспешна според него) съм изпаднала в голям стрес. Е  замисли се доста. Дано успеем всички и да се сещаме само за хубавите неща покрай опитите. Аз например се свързах преди години с Фондация "Искам бебе". Да ви кажа, че срещнах много страхотни хора. През март ще има празник на Фондацията и ще ви поканя да отидем заедно. Целия екип на "Надежда" ходят. Нека се подкрепяме милички.

# 633
Правилно си постъпила. По-добре да си изкажеш притесненията и раздразнението пред когото трябва и да има ответна реакция, а не после да пилиш на хора, които няма как да ти помогнат.

# 634
Мерси Страхотна, то наистина май няма смисъл да бързаме. Аз мислих че важат 6 месеца.

# 635
  • СОФИЯ
Nadejda_za_dete а така миличка, не стига, че сме в постоянен стрес няма нужда и тук да си създаваме излишен. Наденце аз не съм от Надежда ма могали да се присъединя newsm78 newsm78 newsm78
Сигмичка е много готина, но явно и на нея и идва в повече понякога. Мен лично тя толкова пъти ме е успокоявала и аз съм голям нервак  hahaha hahaha hahaha

Момичета този месец за мен е много важен, започвам процедура, дай боже  Praynig Praynig да е успешна, роди ми се племеник, брат ми ще се жени..............абе само хубави работи. Дай боже на всеки   bouquet  bouquet  bouquet

# 636
Аз въобще не съм подпалила.
Само от зарана ме хвана яд, че държавна болница вече не прави профилактични прегледи. Може да ида до Малинов, но вместо да губя време на хора в процедури ще ми взимат цитонамазка.
Иначе пожелавам на всички успешни процедури, независимо кой доктор ги извършва.

# 637
Миеринче започнаха хубавите вести за теб. И за мен започват. Дойде ми и започвам да броя дните до блокажа. Започва и надеждата. Стискам палци миеринче да си дебелееш. Чакам само хубав резултат от теб Simple Smile
sigma  Hug

# 638
При вторият ми опит старт даде д-р Персенска с определена доза.Д-р Стаменов му се видя ниска и я вдигна малко на 5 ден.На 7ден се убеди ,4е е сгрешил.Лепило сложи д-р Шефкетова.Минах през вси4ки ръце Wink
Факт са и  две прекасни бебета още:))))
Успех моми4ета:)))

# 639
Вали ,винаги когато ти видя лентичките,ми става едно хубаво,  приятно и много мечтано  Grinning
Да ви са живи и здрави ,и представям си какъв купон е у вас Hug  bouquet  bouquet

# 640
  • Sofia
Аз също съм на мнение, че всички лекари в клиниката са добри, но разбира се като всеки от нас си имат своите недостатъци и понякога грешат. Все пак са хора, не роботи. Аз имам много познати, които предпочитат да са при д-р Персенска и които вече се радват на бебета си. Някои казват, че при нея се чустват по спокойни, че тя повече обяснява, а при д-р Стаменов не се чустват комфортно и са по притеснени. Така че важно е всеки за себе си да прецени, не може да се обобщава. Аз лично предпочитам д-р Стаменов, д-р Персенска ми е малко по-груба и ме боля първия ми трансфер при нея, но е имало случаи, когато пък по време на стимулация е виджала неща, които д-р Стаменов не. А от д-р Шефкетова имам само добри впечатления и има много лека ръка. Така че няма едно мнение, важно е скоро да гушнем бебетата си Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 20:09 от max17

# 641
Трябва спокойствие и вяра в опита, иначе не виждам как ще се получи.
На мен лошо впечатление ми направи една жена в клиниката, която освен д-р Стаменов друг не искаше да я прегледа. Заинати се, скандал, мъжа ми беше толкова учуден, както и аз. За мен не е имало значение, може би затова така реагирахме като го видяхме.

# 642
На мен Шевкетова ми прави хистероскопията. Много мила и внимателна ми се стори.

# 643
Да се намърдам и аз тук   bouquet.
Пациентка съм на клиника Надежда,на 17 -ти ми предстои лапароскопия.Когато записвах час за лапароскопията жената ми даде едно листче с разни неща които ще правят-ПКК,ХИВ,рентген и други изследвания.Та въпросът ми е тези изследвания отделно ли се плащат или влизат в цената на процедурата?

# 644
На мен лошо впечатление ми направи една жена в клиниката, която освен д-р Стаменов друг не искаше да я прегледа. Заинати се, скандал.
Ако жената е била прехвърляна като опитно зайче между неспособни лекари, които един път сбъркат стимулацията, после овулацията, после забравят ембрион в катетъра - то не остава време, да направят читаво една от максимум 3 процедури. Това има здравен и финансов аспект с ограничени възможности и няма нищо чудно, че жената иска да я прегледа само доктор, на който има доверие. Със скандал въпросът не се разрешава, ами просто пациентките започват да бягат от лекари, на които не вярват. На мен не ми направи лошо впечатление, когато една жена сама написа във форума, че е чакала дълго за преглед при доктор Стаменов и иска той да я прегледа. Явно се е напатила от други и търси правилния лекар.

Общи условия

Активация на акаунт