90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 418
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Козлодуй
хей Нана......изглеждаш много добре!!!

# 586
Добре де, вие наистина ли вярвате, че като ядете нещо днес, то веднага ще си проличи утре ?
Може аз да съм невежа (Казвам го абсолютно сериозно! Без ирония) но ми се струва меко казано странно. Храната се преработва, минава през организма и чак тогава се натрупва, така мисля, тъй че дори да има "+" след дадена храна, това не значи, че дебелеем от нея, аз така си мисля де.

# 587
Eeeee, Нана - поздравления. Всичко това с 90-дневната ли го свали?  bouquet Ааааа- няма де се отказваме... Четем тука разни резултати, ама като си го види човек-друго си е . Разликата е невероятна. Браво newsm10

# 588
  • София
Нана като видя снимки като твоите още повече се амбицирам да издържа.По принцип не мога да пазя диети-2-3 дни се отказвам но сега а ми е 7-ми ден и съм -2кг,мисля че е добре

# 589
Браво Нана!  bouquet Роклите ти стоят прекрасно Crazy Носи си ги със здраве и много усмивки Mr. Green Ти наистина си голям стимул за хора, борещи се с килограмите! Едно голямо евала за постигнатите резултати, огромната воля и упоритост Hug

# 590
  • София
Anentze да, с 90-дневната. Три завъртания на режима - 50 кг. свалени.  Grinning

# 591
Anentze да, с 90-дневната. Три завъртания на режима - 50 кг. свалени.  Grinning

Nana, отново поздравления! Изглеждаш страхотно с новите рокли, носи ги със здраве!

Иначе, днес плодовият го изкарах на диня и две краставици!

Лека вечер момичета!

# 592
Минавам на отчет и после за малко ще изчезна в отпуска Simple Smile))

З: пъпеш
О: ориз с гъби и салата от моркови
В: салата и боб

Лека вечер момичета, ще ви търся другата седмица в новата тема Simple Smile

# 593
Да дам и аз отчет след втори воден, който беше на 07.07- насред морската ни почивка. Издържан успешно, разибра се Flutter!
За втори цикъл :
- 3 кг
- 5 см от талията
- 6 см. от ханша
*-1 от бедро и коляно
Общо до сега за 62 дни :
- 14 кг
- 16 см от талията
- 10 от ГО
- 11 от ханша
- 5 от бедро
- 3 от коляно
Доволно bowuu

Днес белтъчен:
З. Банан
О. Шопска салата
В. Печено пиле в/у сол и салатка

Хубав и слабеещ ден, дами!

# 594
  • Козлодуй
Добро утро!
Аз след вчерашното сладко изкушение, днес задържам. Което не е зле си мисля. А и както казват някои от вас........за никъде не бързаме, нали Simple Smile
Днес съм на плодове. И утре ще кажа дали съм свалила Simple Smile
Хубав ден слабеещи мацки Simple Smile

# 595
  • София
Нана страхотна си БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!

bobarchomvk, дано се справим и дано задържим после килограмите.Аз съм се надъхала доста да издържа и трите месеца пък ще видим какво ще стане.

Днес:
закуска - диня
обяд - тиквички с ориз
вечеря - зелен фасул

# 596
Добро утроооо Simple Smile
Нана наистина поздравления за голямата воля, която ти се е отплатила страхотно  Simple Smile
Искам да те попитам теб за след диета беше ти се получил някакъв голям плус и как го изчистваш. За всеки сигурно е различно , но какво ядеш на другия ден .
Лек и минусов ден на всички Simple Smile

# 597
  • София
Мда, имах един плюс от 800 грама, а на другия ден ядох на обяд чисти въглехидрати, на вечеря чисти белтъчини. На другия ден бях минус 1 кг  Mr. Green

# 598
Здравейте момичета,
Радвам се,че открих диета,по времето на която си хапвам и любими за мен неща,но и отслабвам.
А още повече се радвам,че има група,в която всички се подкрепяте. Hug
Днес ми е първият ден от началото на диетата. Simple Smile
Довечера ще се отчета с менюто.
Пожелавам успех на всички,които искат да изглеждат и да се чувстват по-добре.
 Crazy
ръст:168
тегло:99.6 кг.
цел:голяма(бавно и славно ще стигна до поне 75 кг.)

# 599
Привет момичета,
След плодовия и белтъчния -1кг, да се надявам, че след другия плодов ще махна и другия +1кг от почивката, който ми се яви.Днес варива
З-кайсии
О-ориз с домати
В-фасул
Силно впечалителни резултати Нана, дано и аз успея с две-три завъртания да постигна такива чудеса.Сега като те гледам си мисля, че и аз ще успея Simple Smile
Хубав ден и минуси на всички!

Общи условия

Активация на акаунт