От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 46 788
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Другите превозвачи ще имат ли такава ваканция  newsm78

Не знам, за Франсето до сега не съм чела за ваканция, но ако искаш пиши им и ги питай...

# 286
Веднага излязоха всички с назидателен тон! Аз също ползвам този посредник, въпреки че някои от преждеписещите защитници до скоро  ги оплюваха доста пламенно в този форум. Доволна съм от русенци. И все пак това със списък с имена ........ Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 21:58 от sesses

# 287
Да изкажа и аз моето мнение.На 6.07 получих мейл от Франсето.бг ,че имам получени две пратки на техния адрес с колис номер и т.н. сега се оказва  по този списък и даже ги попитах,че аз нямам пратки в този камион.

# 288
Айде стига глупости заради списъка просто е идеално,приемете го като социална мрежа Simple Smileи във фейса,висят толкова много имена.

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 21:56 от diala

# 289
И в фейса вися, само с тази разлика, че там ти решаваш - пишеш своето името или не (пишеш някой никнейм) - а тука никой не ви пита. Peace

# 290
Веднага излязоха всички с назидателен тон! Аз също ползвам този посредник, въпреки че някои от преждеписещите защитници до скоро  ги оплюваха доста пламенно в този форум. Доволна съм от русенци. И все пак това със списък с имена ........ Rolling Eyes
Май мен визираш под "преждепишещите защитници"??? newsm78 И сега ли трябва да ги оплювам? Ами като няма за какво? Или просто така, профилактично? Не мислиш ли че съм обективна - в случая няма нищо за плюене, нито за защита! Темата е съвсем друга, никой никого не пита от кой посредник е доволен, просто претенциите и капризите на клиентите и на двете фирми започнаха да стават  много повече от колкото е необходимо! Peace

# 291
  • Пловдив
Че никой не знае кое има на кой ник отговаря, а и това са само двете имена и нищо друго, нито ЕГН , нито град, нищо. То сигурно и в Жълти страници ви има, барабар с телефон....

# 292
Наистина не искам да се заяждам, разберете! Просто на някои хора името и фамилията са много "говорящи".  Аз лично разпознах мои познати. Не искам да знаят другите кога и колко пазарувам. Както и да е. Спирам и се извинявам ако съм засегнала някой!

# 293
  • Варна
Да изкажа и аз моето мнение.На 6.07 получих мейл от Франсето.бг ,че имам получени две пратки на техния адрес с колис номер и т.н. сега се оказва  по този списък и даже ги попитах,че аз нямам пратки в този камион.

ако правилно съм те разбрала-този списък на сайта не е с тези поръчки които ще тръгнат кам бг, а получените на фр.адрес.Тоест от предните дни-преди публикуването в сайта просто ще си тръгнат-за тях трябва да имаш мейл.

за описа на имената-и на мен не ми е приятно-името ми е уникално Simple Smile
предпочитам да нямам мейл , но не и да ми пишат имената .. Thinking

# 294
Извинявам се че вмесвам се - не ползвам "семейна фирма с списъци",но
Аз кога искам ми в фейса намеря само познати хора ще напиша нещо като Вася Пупкин, и изобщо това ще бъде моето решение правя ли фейса или не. мерси на превозач че правят на нас фейса, но никой не ги молил Laughing те вземах на себе си отговорност само за превоз на покупки ние Laughing
Мен трудно обърка в списък - аз съм с руско име.
А може аз (евентуално) не искам комшиете ми зная от къде аз поръчам или крием се от роднина hahaha hahaha hahaha
Това е техено решение, и аз не събирам се повече вмесвам се Peace

Просто ако има недоволни- те трябва да учитва това
Останах само още напиша кво в пратка, и ако някой поръчал "миксер" - ще изгори Joy Joy Joy

# 295
  • Пловдив
А пратките, които са пристигнали на 08.07 на френския адрес на превозвача, дали ще дойдат с този курс?  newsm78

# 296

ако правилно съм те разбрала-този списък на сайта не е с тези поръчки които ще тръгнат кам бг, а получените на фр.адрес.Тоест от предните дни-преди публикуването в сайта просто ще си тръгнат-за тях трябва да имаш мейл.

за описа на имената-и на мен не ми е приятно-името ми е уникално Simple Smile
предпочитам да нямам мейл , но не и да ми пишат имената .. Thinking
Ами така пише,че това са поръчки получени в Франция на  7и 8.07 не тези които ще тръгнат.Мен лично не ме бърка даже сега си намерих една пратка за която нямах никаква информация.И даже е много удобно намираш си името и пратката. Peace

# 297
  • МИНДЕРА
Някой да има инфо за следващ курс на Смарт...погледнах в сайта не видях... Whistling

# 298
  • София
Че никой не знае кое има на кой ник отговаря, а и това са само двете имена и нищо друго, нито ЕГН , нито град, нищо. То сигурно и в Жълти страници ви има, барабар с телефон....

newsm10

Аз също не виждам защо е тази олелия.

Англ. превозвач също ми изписва името и какво от това?

Хората от Франсето  се стараят да бъдем информирани ,а ние пак недоволни/ не визирам себе си,а няколко клиенти/. Peace

# 299
Аз не виждам нищо лошо от това да има "олелия". Така фирмите се ориентират какви са претенциите на клиентите и се стараят да "угодят" за да няма отлив и да привличат нови такива. В това няма нищо лошо. Мен лично ме радва факта, че българите стават по-взискателни, писнало ми е да сме овци и да не си търсим правата  Peace Щом някой не желае да му има името в публичен списък, значи е нарушено негово право. И стига сте давали примери с английски превозвачи. Аз не ги ползвам вече именно по тази причина - липсата на каквато и да е грижа за клиента. С други думи - форумът е за това - да изказваме мнения и впечатления. И те могат само да бъдат от полза, както за бъдещите и настоящи клиенти, така и за самите фирми.

Общи условия

Активация на акаунт