От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 46 788
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
  • София
здравейте момичета,
имам следния проблем.Днес мъжът ми отиде до офиса на Пети солей да вземе пратката ми,но там не е имало никой а и телефонът,който имам от техния мейл не отговаря.Някой имал ли е подобен проблем?
В мейла пише,че в понеделник работят от 9 до 11.Той беше там в 10?
Моля Ви за съвет Hug
звънни на телефона пак и им прати мейл  Peace

между другото ние като ходихме за пратките се наложи да поизчакаме и да звъннем два пъти  Peace

# 346
Еми има вариант да не се разхождате в жегата еконт куриер доставя до дома.Всяка екстра си има цена Simple Smile

# 347
Августа,много са ти я забавили.

Кави цифри изписвате на колисимото ли,че го следите,там пише 13 символа ,пък при мен са 14 и нищо не излиза.
http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?language=fr_FR

diala,какъв им е тел номер,че и на мен ми няма пакета ,а трябваше да е тук в понеделник,но си пиша с тях само на скайпа.Мерси!

# 348
Дзвер много ти благодаря за бързия отговор.Сега им писах и на скайпа,телефонът пак не отговаря newsm78 Ако имаш тел. би ли ми го дала,защото нещо този,който аз имам може би не е правилният.А и страницата им във фейсбук не ми се зарежда...
Колкото до Еконт-не виждам защо трябва да плащам за тях при положение,че мъжът ми работи на 2 мин. от офиса на Пети солей.

# 349
Естествено че който има възможност да вземе от офис на превозвач няма смисъл от поща,куриер.Но всеки трябва да си прецени,според това което му предлагат,кое му е най удобно и изгодно.От 5 години ползвам ел. банкиране еднократно съм платила 10лв.Не е толкова скъпо а е адски удобно.Е банката ми взима по 1лв на превод,така че преценяйте.

# 350
Момичета за три пакети, които пристигат в един курс, превозвача ще ми ги пусне като една пратка или поотделно. Но са  около 12 кг трите-  с Еконт-пощенски ме притеснява да не надвишат допустимите им размери. Да пиша ли на превозвача, какво да правя-посъветвайте ме вие как процедирате. Thinking Peace

# 351
Реших да видя накъде по френските пътища ми е пратка, и в Колисимо ми излезе ето това -

En raison des interdictions de circuler faites aux Poids Lourds pendant la pйriode estivale 2011,
· les colis dйposйs vendredi dernier seront livrйs ce mardi.
· les colis dйposйs samedi dernier seront livrйs ce mercredi.
Merci de votre comprйhension

Чичко Гугъл преводач -

Поради ограниченията за шофиране на тежкотоварни автомобили, направени през лятото на 2011 г.,
· Парцелите изпратено миналия петък ще бъдат доставени във вторник.
· Парцелите публикувани в събота ще бъдат доставени в сряда.
Благодарим ви за разбирането

Имайте едно наум.....

# 352
Момичета, имам проблем с Пти солей- в събота получих мейл, че пратките ми от Редут са предадени на Еконт и днес мога да си ги взема. Да, ама не! Обадих се в офиса, към който бяха насочени, оказа се, че там не са получавани, след което служителят провери във всички офиси в града и се разбра, че няма пратки на мое име. Моля ако някой разполага с телефон на Пти Солей да ми го изпрати като ЛС. Благодаря!

# 353
Благодаря на всички мили момичета, които ми писаха! Току-що разговарях с Ина, която заяви, че всички пратки са пуснати с Еконт още в събота и е възможно да ги получим утре, защото...нали били почивни дни... Да, ама Еконт са много стриктни в това отношение, ползвам пощенските и куриерските им услуги от доста време и знам, че пратка, пусната в събота, в понеделник е при получателя. Посъветва ме да напиша мейл с името, за да поискам номера на пратката си- това го бях направила още преди да се свържа с нея, благодарение на вас. Момичето не може да даде конкретен отговор, но поне тези от вас, които си получават пратките от София, ще могат да си ги вземат днес. Още веднъж ви благодаря за отзивчивостта! Hug

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 14:13 от айви

# 354
  • София
Реших да видя накъде по френските пътища ми е пратка, и в Колисимо ми излезе ето това -

En raison des interdictions de circuler faites aux Poids Lourds pendant la pйriode estivale 2011,
· les colis dйposйs vendredi dernier seront livrйs ce mardi.
· les colis dйposйs samedi dernier seront livrйs ce mercredi.
Merci de votre comprйhension

Чичко Гугъл преводач -

Поради ограниченията за шофиране на тежкотоварни автомобили, направени през лятото на 2011 г.,
· Парцелите изпратено миналия петък ще бъдат доставени във вторник.
· Парцелите публикувани в събота ще бъдат доставени в сряда.
Благодарим ви за разбирането

Имайте едно наум.....

Момичета и при мен изписва същото, но аз вчера писах на Пти Солейл по скайп и те ми отговориха,че пратката ми е пристигнала на адреса, обаче ще пътува с курса в сряда.
Поръчката ми е от вечерта на 29.06 и от 05.07 стои на едно и също в колисимо:). Така че имайте го предвид. Доста се позабавиха нещата,а мейл нямах никакъв и те ми казаха,че нямали време да пуснат мейли на всички:)

# 355
  • Plovdiv
Благодаря на всички мили момичета, които ми писаха! Току-що разговарях с Ина, която заяви, че всички пратки са пуснати с Еконт още в събота и е възможно да ги получим утре, защото...нали били почивни дни... Да, ама Еконт са много стриктни в това отношение, ползвам пощенските и куриерските им услуги от доста време и знам, че пратка, пусната в събота, в понеделник е при получателя. Посъветва ме да напиша мейл с името, за да поискам номера на пратката си- това го бях направила още преди да се свържа с нея, благодарение на вас. Момичето не може да даде конкретен отговор, но поне тези от вас, които си получават пратките от София, ще могат да си ги вземат днес. Още веднъж ви благодаря за отзивчивостта! Hug

И при мен така - получих мейл ,че може да си я взема днес,но я няма Sad.Сега какво-всеки ден трябва да проверяваме дошлали е  или не?

# 356
  • Бургас
Записах се с поръчка с превозвач СД, досега използвах ПС, от които още не съм получила нищо, но ми пратиха мейл, че ще пътуват вс.пратки с курса на 12/13. Надявам се да ги получа скоро. Успех на всички!

# 357
  • Варна
Еконт нали изпращат смс!? Няма нужда да се проверява ежедневно. А че и те имат проблеми имат ... първия път получих смс, отидох в офиса им, казвам си името - ми няма нищо за вас. Аз шах за 2 секунди, после казвам женското име от адреса във Франция... ааа, да, имало пакет.
Пък това наложен платеж да получиш навреме е късмет, по няколко дни ги мотаят.

# 358
  • Plovdiv
Не знаех за смс-а.Между другото и аз се зачудих дали не е с името от адреса във Франция? newsm78 Ще изчакаме значи

# 359

И при мен така - получих мейл ,че може да си я взема днес,но я няма Sad.Сега какво-всеки ден трябва да проверяваме дошлали е  или не?

И аз съм с получен мейл за изпратен пакет с Еконт...
От ПС ми отговориха преди малко, че в събота са пуснали 150 пратки с Еконт, но днес са разбрали, че не всички са обработени тогава, защото Еконт не са успели...чакаме утрешния ден Simple SmileИ да... СМС винаги получавам Peace нали за това се посочва тел. номер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт