Приятни и/или досадни аватари и подписи - 3

• 34 164
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
но и аз не виждам драма, просто някои тук са много чувствителни за всичко от различно от лигави детски снимки и подписи с лентички.

Драма няма.
Освен това, както се вижда от профила ми
съвсем не изпадам в умиление от лигави детски
снимки и подписи с лентички.
Темата е "Приятни и/или досадни аватари
и подписи".  Не разбирам защо нещо споделено
от мен доведе веднага до лични нападки.
Както казах, споделила съм лично усещане,
не ангажирам никой с него, така че, моля,
без подобни обобщения.

# 601
  • In The Middle Of Nowhere
София Л., какви лични нападки прочете в моето мнение? Аз също изказвам такова в и по темата относно конкретния подпис. Даже не знаех, че ти си го споделила. А и всъщност това, което съм коментирала за снимките и подписите не знам защо реши, че с е отнася само з а теб  Thinking.
Ако толкова съм те засегнала с моето искрено и лично мнение по темата, извинявай.

# 602
  • Варна
Ама то не се знае за каква "топка" става въпрос!  Confused Зависи от гледната точка и възрастта на разговарящите. Подписът може да се окаже с " палав" привкус.  Confused

Малко въображение...

# 603
От името на "лигавите детски снимки и подписи с лентички", слагам край на дискусията! Mr. Green Дамата не харесва подписа, споделила го е, защото тази тема е точно за това и край!  Защо е нужно да се дискутира.....На мен също не ми харесва....

# 604
  • София
Думи, изречени от детето на авторката са това. Помня от една друга тема, тя беше споделила, че всички го намират за забавно. Какво пък, всеки с неговата си лудост Laughing.

# 605
Само да кажа на съфорумката joy r, че двама страхотни мъже на аватар, и в подпис, ми идват в повече Heart Eyes

# 606
Интересен подпис, разсмя ме Peace
Сигурно е важно за потребителката Grinning

http://tick.bg-mamma.com/69177                               

# 607
  • където ми харесва
Александра, много хубав подпис Hug

# 608
Александра, много хубав подпис Hug

Ей, пак ме изпреварихте Mr. GreenНа мен и аватарът ми харесва, но едното цветно, др - черно бяло....нарушава се синхрона Confused

# 609
  • където ми харесва
Може да е търсен ефект Simple Smile На мен ми харесва Wink

# 610
  • София
Благодаря Hug.

# 611
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Само да кажа на съфорумката joy r, че двама страхотни мъже на аватар, и в подпис, ми идват в повече Heart Eyes
Страхотни, пък и недостижими, въздъххх Rolling Eyes

Един аватар, носещ много слънчево настроение http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=28943

# 612
  • София
Много ми хареса този дъждовен профил.

# 613
Заради подписите-картинки, които напоследък са огромен процент от всички подписи, си цъкнах опцията да не виждам подписите на потребителите.

Аватарът е картинка и ми е достатъчен, идеята на подписа (или съществуването му) по мое мнение е различна от това да видим още една красива картинка допълваща аватара (лично мнение естествено Simple Smile).

# 614
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък нямам нищо против картинки в подписите, стига да са в хармония с аватара Peace. Ето в момента София Лорен е повече от прекрасна Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт