Въпрос за ганаш

  • 2 391
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 6 873
Извинявайте, че пускам нова тема, но имам въпрос за напрвата на ганаша и имам нужда от бърз отговор понеже сега правя рулото и нямам време да търся. Спрях се на тази рецепта: http://yoli-www.blogspot.com/2010/09/blog-post.html. Но не мога да разбера дали сметаната трябва да се кипне разбита или както си е от кутийката? Много ви моля за помощ. Предварително благодаря.  Hug

# 1
  • Мнения: 22 867
Извинявайте, че пускам нова тема, но имам въпрос за напрвата на ганаша и имам нужда от бърз отговор понеже сега правя рулото и нямам време да търся. Спрях се на тази рецепта: http://yoli-www.blogspot.com/2010/09/blog-post.html. Но не мога да разбера дали сметаната трябва да се кипне разбита или както си е от кутийката? Много ви моля за помощ. Предварително благодаря.  Hug

Michaela, Йоли го е написала:  
Цитат
За ганаша затоплете до кипване сметаната. Дръпнете я от огъня и прибавете начупения шоколад и ванилията. Разбъркайте докато получите гладък дрем. Ако обичате по-сладко ползвайте подсладена сметана или добавете малко захар на вкус.
 Течна трябва да е сметаната, не разбита. Peace

# 2
  • Мнения: 6 873
Благодаря много. Четох го няколко пъти, обаче не разбирах дали просто трябва да е купена течна заради някаква разлика със сухата и пак да я разбия.  ooooh! Никога не съм правила досега и с приятеля ми умувахме, умувахме и аз измислих само къде мога да питам.  Blush Благодаря ти много за светкавичния отговор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт