Нямам още бебе ,но си имам тебе 2!

• 17 735
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
аааааааааа на МРАВКАТА не и е чиста работата ...туй не може да е Мъжа и....-той трябва да е някой мравун...пък тоз е щурец май...взела е да се фърля на батковци...ама да не омеши гените...бих показала нагледно на картинка ко можи ДА СЪ ПОЛУЧИ АМА ...има късмет че не мога в моментЪ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ЗУЗЕ виках виках -свърши ми кокошия глас.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 76
Ако я хванИ мъжа й - Ферди мравката, можИ ей туй да сА получи  hahaha hahaha hahaha

Еми не иска да се качи картинката ми  Sad Ще кажа каква беше - мравка на шиш и чаша бира до нея  Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 14:23 от zuzi_79

# 77
  • Северозапада
Малеее, ама тя виж я какви работи прави наш'та убавица

Мравке, кой тоз убавец? И що ти чука на вратата?

Въййййй,Зуз, къде ма снима? Ако ме хванат, ще ми оскубят мравешките рогца  Joy Joy Joy. Ма ний затуй се пазим, да не излезе някой мравкалец   hahaha

# 78
Всичко виждам аз. Ши ми сА Убичати тайно вий, а?  hahaha

# 79
Пиле, виждам те  smile3534

Аз ви казах, всичко виждам  hahaha

# 80
Мравке, душа, виж какво намерих  Joy

Близнацо, къде си, мари?

# 81
Мравке, душа, виж какво намерих  Joy

Близнацо, къде си, мари?
и къде аджеба го събра туй малко мравещко телче тоз трети коремен дял.....????? че и същински корем имала....ми тя таз мравка само корем бе..... hahaha hahaha hahaha hahaha
ПИЛЕТО  и то само префръкна тука и ...къде отиде..
аз чета лекциите...сега съм на пенсиите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 82
Че и какво жило има, а? Няма да се закачам повече с нея  ooooh!

Мравке, къде изпълзя пак? Ила тукЪЪЪ!!! Mr. Green

# 83
скача по темите и тя като мен....
тя нашта мравка добричка и не жили...пък и то едно жило като го гледам...ниню.. hahaha

# 84
  • Северозапада
Мравке, душа, виж какво намерих  Joy

Близнацо, къде си, мари?
и къде аджеба го събра туй малко мравещко телче тоз трети коремен дял.....????? че и същински корем имала....ми тя таз мравка само корем бе..... hahaha hahaha hahaha hahaha
ПИЛЕТО  и то само префръкна тука и ...къде отиде..
аз чета лекциите...сега съм на пенсиите hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Вижте какъв тънък кръст имам и то не само един, а 3 между коремите  hahaha, ама тоя трети корем цял задник  ooooh!  Joy
Близначе, ти съвсем се чалнеш от толкова учене   Stuck Out Tongue Closed Eyes. От 3 месеца не се спря тая жена  Mr. Green

Аз ще се пробвам един чийзкейк да спретна, за първи път ми е и кой знае какво ще се получи. А и пуснах едно туб-о-фло в канала и малко ми остава да се гътна от миризмата

# 85
И аз скачам по темите, ама май ще скоча малко до магазина, че пуста пукница, къде ми дойде на ума да правя бисквитена торта сега, ама не с нишесте, ами със заквасена сметана и кисело мляко. От бързите, лесните и вкусните. Свинчуга съм  Rolling Eyes

Та кО викаш за пенсиите?  hahaha

# 86
ЗУЗИ искам рецептата после!!!!айде бягай...пък за пенсиите не питай...ний до там няма да стигнем...само Ш и работим! Mr. Green
МРАВКЕ и вий ли като хората отпушватИ с ту бо фло мравешкия канал? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenей Ши си идеш от едната миризма мравкун такъв...
аз уча от средата на април... Shockedи още и още ги препрочитам...и мнооу ще ме е яд да ме скъсат..ама аз знам че ще го взема! bowuu

# 87
ЗУЗИ искам рецептата после!!!!айде бягай...пък за пенсиите не питай...ний до там няма да стигнем...само Ш и работим! Mr. Green
МРАВКЕ и вий ли като хората отпушватИ с ту бо фло мравешкия канал? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenей Ши си идеш от едната миризма мравкун такъв...
аз уча от средата на април... Shockedи още и още ги препрочитам...и мнооу ще ме е яд да ме скъсат..ама аз знам че ще го взема! bowuu

Пращам рИцептата на лични! Да са напукЪтиии и виЙ!

За пенсиите аз от любопитство само...знам, че ние ще сме от работните бабки

Мравке, пази се, бе душа! Туй тубофло, гранула по гранула ли гУ носи до канала, на гръб  Shocked hahaha hahaha hahaha

# 88

Пращам рИцептата на лични! Да са напукЪтиии и виЙ!

За пенсиите аз от любопитство само...знам, че ние ще сме от работните бабки

Мравке, пази се, бе душа! Туй тубофло, гранула по гранула ли гУ носи до канала, на гръб  Shocked hahaha hahaha hahaha
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3532 -[smilie=smile3532.gif] smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
ЗУЗЕ евала.....как го измисли..

# 89
ами цапна мА таз мисъл по главата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бизначе, ник'во късане, душа! Чакам тука шестица да ми донесеш от изпита! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт