Нямам още бебе ,но си имам тебе 2!

• 17 737
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
аааааааа ЗУЗЕ ма тя рецепТъ Тъ МНООООООО лесна....идеално...и без готвене -мерсаж ЗУЗ!!!!! newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525Дано и да Съ ЯДЕ В КРАЙНА СМЕТКА Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

зузе 6-ЦА ЩЕ ти донеса!!!!нали тряяяя са напукамИ... newsm48-то иначИ им са губи смисъла на 4-те години и на дипломата барабар.. Mr. Green

# 91
аааааааа ЗУЗЕ ма тя рецепТъ Тъ МНООООООО лесна....идеално...и без готвене -мерсаж ЗУЗ!!!!! newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525Дано и да Съ ЯДЕ В КРАЙНА СМЕТКА Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Яде сА, ами! Става вкусна, особено лятото е много готино, защото е студена и леко сметанова. АкУ н'ти хареса, ще ти направя цяла тава и ще ти я донеса в Троян  hahaha hahaha hahaha

Аз отивам да купя сметана и подпуквам, после пак ш съ пръкна тука.  Mr. Green

# 92
искам снимка после....щот ти може и да мЪ лъжиш...и примерно да отидеш на гости на комшията...с тая сметана си ми лееко подозрителна.. newsm53 smile3506

# 93
  • Северозапада
Мравке, пази се, бе душа! Туй тубофло, гранула по гранула ли гУ носи до канала, на гръб  Shocked hahaha hahaha hahaha

На мен за мравешкия канал и една гранула ми е достатъчна  smile3534

# 94
искам снимка после....щот ти може и да мЪ лъжиш...и примерно да отидеш на гости на комшията...с тая сметана си ми лееко подозрителна.. newsm53 smile3506

Ей сЯ мА излови с тоз комшия!  hahaha hahaha hahaha

Ама като се замисля аз нИ съм тавъв дУбитък  newsm12

Ай да нИ разсъжвама многУ, че то Идин акъл за кое по-напред  Crazy

Аз се развявах до сега из Кауфланд, че и китки си харесах да сменя 2 саксии от моите, че много ме изнервят вече на балкона. Станаха едни пръти по 1 метър и на където се обърна все цвИтя виждам. Ама ще им видя сметката утре, че днес не можах нищо да харесам.

Мравке, да нИ тЪ забравя и тебе - с тез гранули някой дископатия ши дУкараш, душа! Купи си ръчна количка, поне и ти да си отдъхнИш и да ни тъ мисля  Joy

# 95
  • гр.София
Еееее да се закана днеска сериозно да вляза и то да няма никой  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Цел ден не мога да се доредя от мъжо да ви пиша!
Тамън седнах по едно време и той взе , че ме изгони !
Сега спи,а то няма никой тука!

smile3516

# 96
Пиле, аз викам да вляза да тА навестя, че да не си сърдита после на мъжо  hahaha

Къде се изгуби, злато ти? Тука питаме по цял ден за тебе, тук Пиле, там Пиле, няма братче.

Аз съм запретнала ръкавите да готвя, ама пак навестявам.

И да се похваля накрая: за първи път се радвам, че ми дойде М току-що...37 дни след кюретажа  Shocked Олекна ми!  newsm44 newsm44 newsm44

Айде да почерпя по повода пУ Идин кУсмополитън

# 97
Близнацооо, проспа си младостта, ма жена! Ей, от кое време спи, та не помръдва  tongue tongue tongue

От мен чашите и леда, а съдържанието - от някой желаещ  Wink

# 98
  • Северозапада
Кажете, моля ви се, как да не поканя СкакаУеца като Ферди трябваше да се е прибрал преди 3 часа да ми помогне да изчистим, а още го няма  smile3515. Като ще взема точилката и ша го причакам зад вратата  fight
Освен да жулна едно от тез дето Зузи ги предлага

# 99
Кажете, моля ви се, как да не поканя СкакаУеца като Ферди трябваше да се е прибрал преди 3 часа да ми помогне да изчистим, а още го няма  smile3515. Като ще взема точилката и ша го причакам зад вратата  fight

Жулни, жулни, да събереш силички, че после скочи до гората и един хубав прът си харесай, че като видиш мъжо, бухай дето свариш  smile3532 smile3532 smile3532

Шегичка бе! Такива са заплеси мъжете, не се ядосвай, Мравчице! Само ме е яд, дето гранулите сама те остави да влачиш, ама шИ му простя, ади  Mr. Green

# 100
ето Мъ еи меееееееееен...
МРавке цапни позволено ти е...щом така постъпва твоята мравча половинка.. Mr. Green
ЗУЗИ честита ти леля.....днес за нея приказвахме...наздраве!!!!
ПИЛЕТУ а ся къде си пак???? Shocked
да сложа една кльопачка викам..

# 101
  • Северозапада
Кажете, моля ви се, как да не поканя СкакаУеца като Ферди трябваше да се е прибрал преди 3 часа да ми помогне да изчистим, а още го няма  smile3515. Като ще взема точилката и ша го причакам зад вратата  fight

Жулни, жулни, да събереш силички, че после скочи до гората и един хубав прът си харесай, че като видиш мъжо, бухай дето свариш  smile3532 smile3532 smile3532

Шегичка бе! Такива са заплеси мъжете, не се ядосвай, Мравчице! Само ме е яд, дето гранулите сама те остави да влачиш, ама шИ му простя, ади  Mr. Green

Аааааааааа, той за гранулите помогна и после хвана гората
И, Зу, честита ти леля и следващия месец да сте на линия

# 102
днеска бях на плаж...ей тъй между ученето отскачах...заже ЗУЗИ не ме усети Mr. Green

# 103
Развълнувах се..аууу  newsm03

Таз седмица сме на мартенско меню май, ония ден правих кИфтета с доматен сос, днес мА накараха с бял сос да правя  hahaha hahaha hahaha Утре може и някой мороникакъв да ми измислят, ама карай...ш дам рИцептътъ

# 104
а на комшийката децата направили днес белЯЯЯЯЯЯ Mr. Green Mr. Green Mr. Green- ЗА ПЛАЗМИЧКАТА НАЙ-СЕ ЖАЛВАТ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт