Нямам още бебе ,но си имам тебе 2!

• 17 661
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Остай тва ще ходят по Ханцунг  Mr. Green Туй е дълга тема, но в момента е на заден план...

Нали разказвах, че ще имаме търговска конференция....
Нашета офис мениджърка всичко беше уредила, днес отидохме да видим само финално менюто и да зърнем за всеки случай стаите....
 От вън хотела изглежда по-зле от затвор, лудница, болница,. общежитие...
Вътре на рецепцията е лъскаво.
Ресторанта тоже Mr. Green
Идва една тьотка и казва, че е много заета и няма време да ни обърне внимание и ни фърля 2 листа ивика избирайте си меню. Тогава започнах да нервнича на български...дойде и почна да говори не спирно, в един момент се оказа, че на тази дата има сватба и ние трябва да сме в друг ресторант, който я ни събере, я не.....
Както и да е, който и от двата ресторанта да вземем работи до 11ч....после може да си платим по 200лв на час...ама дали и ди джея влиза в тия пари не е ясно....
Искахме да видим стаите, не можело по това време..утрИ....
Да питаме дали може да си внесем алкохол...утрИ...
В крайна сметка отидохме да видим конферентната зала....няма вентилация (а ще сме 100човека...)

И така всичко беше ОК иначе, НИКАКВИ проблеми нямаше.........Хотела шикарен, ресторанта бомба, менюто от 3 трябваше да изберем едно....

# 721
Ох, Лолке, аз съм казвала, че си имам Идин клиент убавец от Молдова и Идин Ут Украйна майна. Като ми дойдат тука луда ставам. УжасТ, ама гУлям ужасТ са тези там...Селения, соцреализъм, тъпотия, идиотизъм, не знам как още да го нарека....
Хората не разсъждават бе. Нямам думи за това, което си разказала....смях се  Laughing На теб сигурно не ти е много до смях, но за да не си хабиш нервичките, просто ги приеми, че са ей такива главорези там.
Сетих се за една случка: обажда ми се въпросния украинец и ми казва: моля те да провериш за един митнически режим във вашия интернет, че тук в нашия нищо не намирам  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Онемях...и после осъзнах колко е прост човека, нищо че е успял и има бизнес и пари, само не знам как го е направил Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 00:02 от zuzi_79

# 722
Чек ти разкажа за щристката по гуменки...
Момичето не взема малко пари, отделно работи и като адвокат на частна практика.
Има собствен апартамен в който жвее с приятел (не са гаджете, просто той е квартирант). Той не плаща наем, просто пазарува и си делят сметките. Само за уточнение, ние с мъжо най-голямата сметка зимата която сме платили за ток, парно, вода, СОТ, ТВ, интернет и на портиерката е 160лв, туй януари, когато имаше дни с -20градуса, а аз не работих и седях по цял ден у нас.
Тъй, девойката НИКОГА не идва на обяд с нас. Или си носи сандвич, или си купува някакви крекери или снакс, които не са по скъпи от 1лв.
Градският транспорт тук е от 20 до 40ст. Да кажем ако се налага да пътуваш с метро и автобус в двете посоки да ти стане максимум 2лв на ден.
Същата тая един път излезна с нас на кръчма и искаше да си поръча от обедното меню.....
Не пие, не пуши....
И има точно 2 чифта дтнки, едните от които са скъсани и шити, а другите са модел от ученическите ми години (с едно бяло като овапцано на гъза).
Има гуменки, които са разлепени и сандали, слава Богу, вторите са здрави.
Тениските не съм ги броила, ама едва ли са повече от 3...
Родителите й са работещи лекари. Туй го казвам в смисъл, че няма стари болни родители, на които да помага...
И таз същата 25 годишна девойка, вероятно си шие парите в дюшека, защото винаги иска да й даваме на ръка парите, а не по картата и никога нищо не си купува....

Излъгах, на рожденният си ден купи стабилна почерпка, а ние пък и дадохме пари в плик да си купи подарък и тя нищо не си купи....

Не ме разбирай погрешно, не съм от тия дет правят чужди сметки, ама щом може момиче на квартира с 2 пъти по-малка заплата да идва нормално облечена на работа и да обядва......

Оплаках се!

# 723
Лолинко, изобщо не те разбирам погрешно, тъпани има и в БГ и в Украйна и на майна си Райна, както се казва  Mr. Green
Тя тази жена за какво живее бе? Аз на 32 съм хамава като 15 годишен пубертет с 3 пъпки на квадратен милиметър. А на 25 бях още по-зле  hahaha Честно! Дивак съм си аз  Laughing Животът ни е даден да си го живеем на макс и няма време за пропиляване.

Ей такива персони като твоята юристка хич не ги долюбвам, но пък без тях няма да ни е сладък живота...Замисли се, ако ги няма кой ще обсъждаме после?  Joy

Аз спирам да философствам и отивам да поспинкам някой друг час, че имах кофти ден днес и съм много изморена  Tired

Хайде, Лол, лека нощ! До утре, в следващия епизод на Отчаяни съпруги!  hahaha hahaha hahaha

# 724
Лека, Зу!
Аз мътя из темите за българските емигранти  Mr. Green

# 725
Добро утро момичета! Май аз съм най-раннобудната днес Wink
Петък е и ми е последният работен ден  Flutter
После 2 седмици отпуск  newsm44

Желая Ви прекрасен, слънчев и ползотворен ден и ужасно добро настроение  smile3525

# 726
  • Sofia
Добро утрус и от менс Simple Smile Ето и закуската

anngelina супер ще ти е петъка, като знаеш какво те чака после Simple Smile. Къде ще е почивката?
Пиле честит телефон, никога да н ети се чупи   bouquet
Момичета снощи бях на зъбаррррррр. 2 часа един кариес парвихме, та упийките боляха, та ми се разчекна плювалника, та кво ли не беше. Но яво май ми е сменил упийките от тея ни ми е смешно а и още ме боли Sad вижти мъ ква съм убава

# 727
опааа, ето ме, днес се очертава един дъъъъъълъг и скучен ден.  Tired
Зузке, мари, какви са тия митнически режими, ти какво работиш, дан' са окажИм кИлеШки, а? Laughing

# 728

Хубав петък!

# 729
опааа, ето ме, днес се очертава един дъъъъъълъг и скучен ден.  Tired
Зузке, мари, какви са тия митнически режими, ти какво работиш, дан' са окажИм кИлеШки, а? Laughing

Ооооо, мацки, гутен морген!!! Първо по Ино кафе да праснем, че еднот ми око спи, а другото сълзи, т.е. плаче, че не може и то да си поспи, а трябва да работи.

Снарки, аз съм мениджър външнотърговска дейност.

Ти к'ви ги вършиш?

Бибчо, стига с тези зъбарски истории вече! Гадна работа! Иначе за снимката, каквото застанало - такова излязло  hahaha

Близнацо, Мраве, Жоржи, Галка и всички, коитто пропускам, липсвате, момичета! Хайде, чакаме ви!

Бубу, стискам палци, не съм те забравила!

smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558 smile3558

Ло, радвам се да те "видя" и на трезво...т.е. сабахлян пУ рУсатЪ! Mr. Green

# 730
  • гр.София
Здравейте мили...и честит петък на всичко които празнуват този ден,,,,аз не защото събота и неделя се съм си на работа!

Понеже аз сега ставам.... си пийвам

После ме чака  newsm28 wash hang 1ironing newsm71 1dishes  chef

Днес целия ден ще бъде една забава за мен , но това е да си жена  Crossing Arms
Въпреки че имам много задължения,днес съм обещала,че ще пиша редовно....надявам се да ни е хубав петъка Simple Smile   Heart Eyes

П.с. Аз вчера май се похвалих с новия ми телефон ама и снимка да ви покажа

Hug Hug Hug Hug

Обичам ВИ!

# 731
Мацки  surpriseuu а добър ден Grinning

Много малко сте писали вчера бе...мен ме хвана липсата, последни приготовления за сватбата...

Много съм изморена днес Tiredи така ми се спи Rolling Eyes че се сетих за учителя ми по история, който твърдеше следното за жените:

"Жените са като червеното вино- трябва винаги да са в хоризонтално положение и добре затапени". Ех, че разбирам колко е бил праввввв Mr. Green

Четаф, че Близначето е станала финансистка (колежка) Grinning Близначе, а честито! Големи професионални успехи ти желая  bouquet

# 732
Уф, НадеЖке, и ти ли си финансистка? И аз си имам една магистратурка Международни финанси  Laughing Много мозък тука, мноУ нещУ! Та като казах мозък, ти да не си изгуби ония поетичния нЕкъде?

Пипчо, хубав ти е телефона! Ама се чудя с крилцата дЪл шИ моИш да ги натискаш тез копчаля? Ско нИ станИ с крила, давай с човката, душа!  hahaha

Близнацата е добре да ни навести да направи нова темичка, че тази приключва  Laughing

Eееее, Галке, аДи идвай и ти тука!

# 733
  • гр.София
Пипчо, хубав ти е телефона! Ама се чудя с крилцата дЪл шИ моИш да ги натискаш тез копчаля? Ско нИ станИ с крила, давай с човката, душа!  hahaha

Засега се справям отлично Simple Smile

# 734
Честито на Близнето. Hug
ПиУе, готски е телефона, със здраве да си ползваш. Hug
Зузке, аз съм митнически брокер. Tired
Леле, момичета, дайте акъл как да утрепя времето до 18.00 часа. Praynig Crazy

Общи условия

Активация на акаунт