Нямам още бебе ,но си имам тебе 2!

• 17 825
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, девойки! Нямам време да ви чета, че утре ми е държавни, та искам да ви помоля за едни големи палчета, че нещо почвам да се изнервям  Grinning

# 706
  • Северозапада
Оооооооо имаме си още една студентка
Бубу  fingerscrossed

# 707
Ще ги стискаме много силно и бързо да долетиш утре с блага вест!
То май днес всички са мнооого заети... или е затишие пред буря ?!?!
А, дано  Wink
Оставям ви за сега и хубава вечер!

# 708
Bubu, имаш и моите палци, да го вземеш със замах!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Продължавам да работя... Имам вече гърбица като на Мравката камилата...

# 709
ИИиииииихххххууууууууу!!! Аз се прибрах от работа, след цялата лудница днес  Laughing Ама се наработих за 2 седмици напред..ще го преживея  Mr. Green

Нямахме ток до сега и поради тази готина причина сега ще ставам да готвя...ще правя кИфтета от тиквички.  smile3516 НИ мИ сА мърда, не Ина, ами 3 камилски гърбици имам от днес...

Мраве, гледам скучала си си днес тук, сори бубо!

Бубу, стис, стис!!! Чакам те с good news!!! Praynig Praynig Praynig

Хопе - Тропе, внимавай с гърбицИтИИИ, чИ виж кО стаА (Туй е камила, акУ нИ сИ личи случайнУ)

Айде, после ще скоча пак, да разчупим малко лафа, че изоставаме.

Близнацо, и ти да си тука, поне за малко, нищо, че мъжо ти се прибира!

# 710
  • гр.София
Момичетааааааааа как сте ми миличките ми  Hug Hug Hug

Да ви се похваля,че днес си купих нов телефон,не е точно този който исках,но понеже финансите не ми позволяват си взех подобен(но не чак така хубав) Въпреки това съм много радостна за новата си придобивка Simple Smile

И най-накрая,утре ще почивам един ден...и съм решила цял ден да си седя пред компа и да си цикла и да не ходя никъде!!

# 711
Зузке, Мравче Laughing Joy

То пилиту да унимава де са катерчи, чи да не стане
 Joy

Въх, НАДЕЖДО, шИ тА убия! Чак сега го видях това с пилЯАта  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 712
Момичетааааааааа как сте ми миличките ми  Hug Hug Hug

Да ви се похваля,че днес си купих нов телефон,не е точно този който исках,но понеже финансите не ми позволяват си взех подобен(но не чак така хубав) Въпреки това съм много радостна за новата си придобивка Simple Smile

И най-накрая,утре ще почивам един ден...и съм решила цял ден да си седя пред компа и да си цикла и да не ходя никъде!!

Ееее, честито за телефона, Пиленце!!! Със здравенце да си го ползваш и само хубави думички от таз човчица да излизат  Mr. Green

Утре ще те прослушаме като хората най - накрая значи!!! Честит ти и почивен ден!!!   bouquet

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 21:20 от zuzi_79

# 713
  • гр.София
Момичетааааааааа как сте ми миличките ми  Hug Hug Hug

Ееее, честито за телефона, Пиленце!!! Със здравенце да си го ползваш и само хубави думички от таз човчица да излизат  Mr. Green

Утре ще те прослушаме като хората най - накрая значи!!! Честит ти и почивен ден!!!   bouquet

А мерси  Grinning Grinning Grinning

# 714
Абе, ПиУе, къде са се скрили нашите кокони  Rolling Eyes Ни Близнаци, ни Лолита, ни дяволи. Днес и Ния не ми се е мяркала newsm78

# 715
  • гр.София
Зузи не знам

Но теб ще те поздравя с едно парче дето мене ме кефи!
НАдявам се да слушаш такава музика,иначе поздрава се обезсмисля!

# 716
Ще бъда честна, Пленце - не слушам такава музика, но пък оценявам жеста ти!!! Благодаря, миличка!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 717
Айде, екипирала съм се, взела съм си всичките простотиии съм готова за лафене....

Дзаааааааак...

само дето май съм сама пак  smile3516

П.С. ВижтИ Мравката от къде наднича пак. Ей, опасна твар бе  Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 23:09 от zuzi_79

# 718
Лолита е вече тук. По грива от гъз. #Cussing out
Мой ли да има толкова малоумници в тас Украйна и повечето да са в нашият офис...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 719
Лолита е вече тук. По грива от гъз. #Cussing out
Мой ли да има толкова малоумници в тас Украйна и повечето да са в нашият офис...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Daaaaaaaaaa, можееееее!!!! А ти защо така се питаш?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт