Седем часа разлика - новият български сериал по БТВ

• 55 280
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Дали Стоева ще премине в другия отбор? Малко странно, но пък е засегната сериозно от мутрафоните.

# 676
  • Нюрнберг, под високото небе!
Благодаря! Лека вечер на всички!

# 677
Ааа направо онемях Shocked,тази жена си изигра перфектно ролята,когато разбра за дъщеря й последствията!  bouquetА иначе май ще има нещо м/у Иван и Таня.... newsm78

# 678
Преди няколко дни коментирах, че сякаш тези сцени и изобщо действието в Америка с тоя Хоремаг и българските шлагери отразява по-скоро една реалност от миналото, някъде в началото на 90те години. Сега е малко по-различно и мисля, че не се връзва съвсем.
Е, поне стана нещо интересно, сега ще ми е любопитно какво ще се случи другата седмица.

# 679
Е как не се намери един да изиграе поне половин сцена като хората  ooooh!
Сценарият - тъп, бавен, като водевил от преди 30 години. Сцените в НЙ - абсолютно тъпи и безидейни.

Като гледам рекламата за следващия епизод - ако Стоева мине на страната на "добрите" заради случката - мнооого прозрачно и наивно. Ужас  ooooh! Да ми псукат СД, че тия го направиха да изглежда като оскаров филм.

Извинявам се че съм толкова рязка, но наистина очаквах много повече. Единственото което ми харесва в сериала са снимките от птичи поглед на София - правят я да изглежда красива.

# 680
Дали Стоева ще премине в другия отбор? Малко странно, но пък е засегната сериозно от мутрафоните.
Ако Стоева мине в другия лагер действително ще стане интересно защото знае много неща , и е навътре в нещата. Но пък скочи ли срещу мутрите завлича и себе си.

# 681
  • 221B Baker Street
е,добре беше края на серията  Peace
Ваня е страхотна актриса,признавам я  Peace
дали наистина е бил синът на Милото?
и като гледах сега трейлъра на следващата серия,май ще му се случи случка и на него - бащата дали може да прежали единствения си син заради икономическите си интереси  Thinking

# 682
Сега се стих - любовника на съдийката не е ли Георги Стойков? Направо едва го познах - какъв красавец беше навремето - ей годинките на никой не прощават

# 683
и аз си искам "Стъклен дом"  Cry

# 684
Най-после нещо се случи. Силен финал направиха. Сцената с маските, сцената, където Таня намери Мая и Тео и сцената в болницата бяха наистина страшни и силни.
И това е всичко хубаво, което мога да кажа. Много бавно като цяло ми вървят самите сцени и диалози, доскучава ми на моменти,  което за пръв път ми се случва на български сериал. Не знам защо така се получава наистина. Все се надявам, че  по-нататък ще стане идеен и динамичен сериалът.. Все пак финалът днес беше добър.
А, забравих да кажа, че се радвам за по-голямото присъствие на Тони Минасян в днешните епизоди. Simple Smile) Много чаровен

Edit: И аз искам да почва Стъклен дом. : )

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 22:09 от Артемида_

# 685
 В интерес на истината Сцените в Ню Йорк теглят филма надолу. Сцените в София са доста по интересни  заформя се тук там интрига. Обаче тъкмо ти стане интересно и дадат Америка, а там досега не видях нищо  интересно. Незнам кога и каква връзка ще направят сценаристите между двата града но засега  без Ню Йорк ще бъде по интересно

# 686
дали наистина е бил синът на Милото?
най-вероятно да е той!

Но мен ме подразни ужасния диалект на актрисата, играеща Мая! Тая жена кастинг минала ли е, или с връзки са я пробутали? Ми тя "мякя" като селянка от Добрич или Смядово, някъде там. Коя е "актриста"?

# 687
На мен сцените в Ню Йорк са ми скучни, но в БГ беше интересно и чак ми стана мъчно когато разиграха разговора с лекаря.Не е лош сериала и ще продължа да го гледа, при все, че др. телевизии въртят в неделя едни и същи филми.

# 688
да пускат Стъклен дом, че повече няма да се прежалвам с тая боза  Twisted Evil

# 689
Сега се стих - любовника на съдийката не е ли Георги Стойков? Направо едва го познах - какъв красавец беше навремето - ей годинките на никой не прощават
Той е , да.Наистина годинките не прощават . Peace

Общи условия

Активация на акаунт