Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 18

• 83 277
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Анни от статията в  пост 431 преведох само основното.

Пише ,че Берг била с черна дълга рокля  с деколте, Халит с черна риза.
Прическата и грима на Берг били ествествени.
Била обута със сандалки.
Изглеждали  в много добро настроение , шегували са се с репортерите.
Берг казала на младоженците да не се притесняват,да не се грижат  за нищо , да отиват да се забавляват,защото когато свърши няма да си спомнят нищо.
На сватбата прожектирали кратко филмче за  младоженците , за което Халит се пошегувал с думите :''Заснели  кошмарен филм''.
Попитали ги вярно ли е ,че са изпратили съобщение на  Ъшън Караджа свързано с новия и албум /за песента ''Аз не съм ли човек'' , която е на бащата на Халит и той държи правата над нея/. Берг им казала : ''Ааа, вие откъде знаете за това ?''.
После споделила  ,че много харесали албума и и изпратили гласово съобщение.

песента изпята от Ъшън Караджа
http://www.youtube.com/watch?v=yq-qJ1pES6Y
 В друга статия пишеше ,че Ъшън Караджа е поискала от Халит разрешение да изпълни песента и да я включи в албума си.
Той и казва :''Ако не ти , кой друг ще я изпълнява''
След това тя му звъни за да го пита как намира изпълнението. Той и казва ,че в момента заедно с Бергюзар са в колата и слушат нейното изпълнение и я  пеят .После и пращат запис /явно гласово съобщение с тяхното изпълнение/ - аз така го разбрах.

# 436
... няма нищо обезпокоително в статията. ....

Затова мили дами , не се въодушевявайте напразно  Naughty .....че и малко се поизлагате , ама нейсе  hahaha bowuu ..... Laughing

Господин Михайлов, по добре да сме ние тези, които се излагаме, а не вие  hahaha Joy

# 437
Севи, страхотна си  Hug Много ти благодаря за превода   bouquet

# 438
От видеото на Анни

Как беше сватбата ?
Халит---Хубава беше,много са сладки и симпатични,много хубави. Видяхме си приятелите. И ние станахме свидетели на един от най-важните дни в техния живот.

Спомнихте ли си за вашата сватба ?

Халит---Спомнихме си  , даже вътре говорихме за това с приятелите ни.

Берг---Тъй като младоженците постоянно идваха и ни питаха , добре ли сме , забавляваме ли се,наред ли е всичко ,  аз им казах :’’Отивайте и се забавлявайте,не се грижете за нищо ,защото когато свърши нищо няма да си спомняте, затова се наслаждавайте  на сватбата си’’

Преди това Небахат Чехре казва
--- Много мили/сладки / колеги , с които сме  работили заедно , щастието се чете в очите им.

Препоръчахте ли нещо на двойката/дадохте ли им съвет/ ?

Небахат---Защо аз да ги съветвам ? При мен много добре ли е вървяло , че да им препоръчам нещо?

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 17:05 от sevi_nil

# 439
 Севи, newsm51  love001

# 440
... няма нищо обезпокоително в статията. ....

Затова мили дами , не се въодушевявайте напразно  Naughty .....че и малко се поизлагате , ама нейсе  hahaha bowuu ..... Laughing

Господин Михайлов, по добре да сме ние тези, които се излагаме, а не вие  hahaha Joy

bouquet

Абе кофти е и за двете страни ( за фенките и за самия Халитко ) - за мене си е комедия отвсякъде  Laughing ....И по тоя повод един стар виц - малко е "мръсен " ,но ти  имаш чувство за хумор ,за разлика от две-три дружинни ръководителки тука ( мои " любимки " заради които се вясвам редовно   hahaha bowuu ...) :

- Водите ли полов живот ?
-Не , докторе - никога не си позволявам ! ....Само веднъж отидох на пикник , клекнах до един храст да се облекча и  без да искам загубих девственността си ......
-Е , добре ! Кажете на храста ,че сте бременна във Втория Месец !

# 441
  • София
Доста късно, но да благодаря на целия екип за невероятните преводи на последните серии! Hug И да благодаря на всеки един, който сега допринася с преводи на статии и новини покрай актьорите от сериала - няма да изреждам поименно, за да не пропусна някого, а не искам да става това. Flutter Hug Hug Hug

# 442

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 18:03 от simo66

# 443
Simo66, thank you for this picture  Hug  bouquet

И един клип за Мерием с музика на Таркан  Peace

Не зная за какво се пее в песента, но музиката е жива и закачлива като Мерием
  Laughing

# 444
Като гледам, гледам снимката, която сложи Симона....си мисля, че и Халит набляга на мед с пистачио  newsm78 hahaha  Blush

# 445
И от същата сватба е и снимката на Небахат с Берен Саат (друга моя любима артистка)

Ето и цялата галерия със снимки от сватбата

http://galeri.haberturk.com/magazin/galeri/408190-burcu-kara-ile … ulsoy-evlendi/1/1

# 446
Доста късно, но да благодаря на целия екип за невероятните преводи на последните серии! Hug И да благодаря на всеки един, който сега допринася с преводи на статии и новини покрай актьорите от сериала - няма да изреждам поименно, за да не пропусна някого, а не искам да става това. Flutter Hug Hug Hug

Тинче, радвам се да те видя тук  Hug Специално за теб са тези две снимки  Peace

# 447
# 448
Преди бях слагала тези снимки, но с едно лого през тях. Сега ги намерих без него и ги слагам пак, защото ми харесват  Peace

# 449

Една вечерна доза Халит (изключвам  Михайлов И.А. - не може да ни разбере... Sad)

Общи условия

Активация на акаунт