Хвърлят есенни листа,веселите ни ТЪРГОВИЩки деца!

• 50 096
  • 375
  •   1
Отговори
# 255
  Danishka Именно, защото разбрах, че са в една група с Хриси. Ние пак започнахме с кашлиците  Tired. 2 месеца забравих какво е сопол и кашлица. Доволна ли е малката от градината? Родителска ще има ли? Да не пропусна нещо... Laughing
Ели, малката много харесва градината, аз също съм доволна. Родителска ще има в сряда /26-ти/ от 17.30ч., аз от яслата разбрах, днес вече трябваше да има закачено съобщение, но не обърнах внимание. Няма да има обща родителска, а само по групи. Цвети за сега удържа фронта, но малко ми е хремава днес, пък да видим.
Меридит, в ОДЗ-то сме  Peace
Ивчи, дай малко инфо за тази сладкарница "Албена" - имат ли сайт, мога ли някъде да видя каталог, цени, без да ходя до Шумен? А колко са скъпи тортите на Контеса - като в Неделя-та или повече?
Мацки /Меридит и Ивчи/,  newsm74, моите най-искрени поздравления. Дайте някоя торта с Мини Маус и да си реша проблема с търсенето  Hug

# 256
Леле какви красоти творите, браво на вас! Мен хич ме няма по тая част, затова само седя и се възхищавам на таланта ви.
От Златната рибка и аз съм много разочарована. Буквално ми провалиха празника за първия рожден ден на малкия, повече няма да стъпя там   Tired

# 257
Привет, момичета! Днес ходихме до Контеса, харесах и торта - 55лв за 25-30 парчета. Не питах обаче за крема и дали може да е по-малка. Ще погледна и на другите места /Неделя и Златната рибка/ и тогава ще реша окончателно. Я сега да питам друго - варианти за празнуване на детски рожден ден - дайте идеи  newsm78 Освен Златната рибка и Веселата къща, за друго не се сещам. Някакви отзиви и за двете места? Не искам нещо грандиозно - 6-7 /максимум 10 деца/ и няколко родители, но да има децата къде да играят.  Hug

# 258
Danishka, мисля че в сладкарница "Неделя" също се правят детски рождени дни. Също така -  "Чочолани", намира се до Централна поща. На първо време се сещам за тези места, утре ще питам племенниците - те ходят непрекъснато по рождени дни на съученици и приятели, и ще допълвам Simple Smile

# 259
  • на североизток
Може и в БедРок, ако времето позволява, дори на Театъра съм виждала празнуващи деца.

# 260
Благодаря, момичета! Чочолани отдавна не е до пощата /до бившия р-нт България/ - още от миналата година се точа за там, но уви. Уж се бяха преместили, но вече затворили. В Неделята бяхме миналата година /без резервации и такива неща, с няколко деца и мами отидохме да се почерпим след яслата/ - там не ми харесва това, че детския кът е в др помещение - децата са малки още /моето ще стане на 3/ и все трябва някоя мама да дежури да ги наглежда. Май на Златната рибка ще се спра - те нали предлагали като забавление и клоун, до сега не съм ходила на детски рд с клоун, мисля, че на децата ще им хареса. Имам още месец да мисля, "да ти имам проблемите" ще си кажат някои, но не искам да отлагам за последния момент, защото тогава обикновено нещата не стават по план.
 Hug

# 261
DanishkaЗлатната рибка не ставало доколкото разбрах.Гледала съм само снимки,помещението е много малко като по голям коридор,без нищо вътре..просто да скачат и да се гонят.Ако наистина е само това плюс клоун ,ще е гадно...,но ти си прецени.Доколкото разбрах торти предлагали и на бряста ,къде  е Чичо Хранко/срещу танцовият ансамбъл/,провери там как вървят цените и от къде са тортите.Аз също ще проверя и там,защото ще ми трябва за началото на другият месец.
Контесата ако не е тайна за каква торта ти искат 55лв?

Бедрок,става,но предполагам ,че ще е студено вече за навън като дойде рожденният ден.То ако е топло само гледайте,как ще ги изкарам всички деца на двора...,да бягат и пързалка има...,но се съмнявам.Миналата година точно за рожденният ден заваля дъжд...,нормално все пак "р" има в месеца... Grinning

# 262
DanishkaЗлатната рибка не ставало доколкото разбрах.Гледала съм само снимки,помещението е много малко като по голям коридор,без нищо вътре..просто да скачат и да се гонят.Ако наистина е само това плюс клоун ,ще е гадно...,но ти си прецени.Доколкото разбрах торти предлагали и на бряста ,къде  е Чичо Хранко/срещу танцовият ансамбъл/,провери там как вървят цените и от къде са тортите.Аз също ще проверя и там,защото ще ми трябва за началото на другият месец.
Контесата ако не е тайна за каква торта ти искат 55лв?

Бедрок,става,но предполагам ,че ще е студено вече за навън като дойде рожденният ден.То ако е топло само гледайте,как ще ги изкарам всички деца на двора...,да бягат и пързалка има...,но се съмнявам.Миналата година точно за рожденният ден заваля дъжд...,нормално все пак "р" има в месеца... Grinning

Меридит, ние ходихме с малката на РД в Златната рибка - децата бяха на нейните години и се забавляваха, нищо няма  в стаята, но им пуснаха музика и те си играха. Иначе е кофти, да, но това за клоуна ме заинтригува. Като взема и балони, мисля че пак няма да им е скучно. Тортата от Контеса, която ми хареса е 25-30 парчета, кръгла с картинка на Мики и Мини Маус /фенове сме им/, отгоре с фигурки на двамата герои и още някакви фигурки имаше. Не намерих никакъв сайт, за да я покажа. Не съм решила още на 100 %, никак не ми се дават 55 лв за торта, като за тая цена мога да поръчам две. Пиши като провериш за торти на това място.

# 263
Тази година ,мисля за вкъщи да и направя нещо весело....знам ли нещо от сорта...или онзи с квадратните гащи... Joy

Ние също сме фенове на мики маус,но миналата година беше такава,затова освен тортата може само бонбони мики маус  да и направя ...ще ги потърся да ти покажа... Peace

# 264
Тази година ,мисля за вкъщи да и направя нещо весело....знам ли нещо от сорта...или онзи с квадратните гащи... Joy

Ние също сме фенове на мики маус,но миналата година беше такава,затова освен тортата може само бонбони мики маус  да и направя ...ще ги потърся да ти покажа... Peace

Ехааа, каква торта  smile3501 Мацки, ако някоя от вас може да я направи, направо я поръчвам от сега  Laughing

# 265
  • на североизток
За Рибката и по-точно услугата с Клоуна, мога само хубаво да кажа. От първата минута ги грабва децата и ги занимава, забавлява, разиграва. Родителите могат да седната и да си отдъхнат Wink Измисля им най-различни игри, според възрастта. Само дето по-големите деца, които са били един-два пъти вече на такъв купон, му знаят номерата и го изпреварват малко, но все пак ги овладява и се справя Laughing Помещението е малко, но е достатъчно за 10тина деца.

# 266
  • до една звездичка
По въпроса за клоуна, само искам да вметна нещичко и аз.
Имайте предвид, че не всяко дете е очаровано от среща с него. Това, че на нас, възрастните, ни се струва чудесна идея, че има аниматор, който изглежда шарено и забавно, не означава, че и децата ще са от възторг от него.
Аз имах възможността да се уверя лично в това това лято. Дъщеря ми, която тогава беше на 4,5 години, изпадна наистина в ужас, като го видя на фирменото парти, което беше огранизирано в сладкарницата, и в продължение на 3 часа не пожела да влезе вътре. Престраши се едва когато изнесоха тортата. Накрая се осмели даже да се здрависа в него, станаха и приятели, но, наистина, за мен беше крайна изненада непресторения й страх в началото.
Така че, да имате и това предвид. Peace

# 267
  • на североизток
Да, и това го има! Като че ли за по-големи деца е по-подходящо. И моята малката се отдръпна от него( на РД на батко си) и повече не влезе в стаята. Но скоро ходихме на друг РД и вече се престраши Simple Smile
Но си мисля, че може да се говори с него, ако имате такива опасения, и да се разберете да не си облича костюма, а да си е просто човек Laughing Тогава със сигурност няма да има уплашени деца Mr. Green

# 268
Сега ме накарахте да се замисля - не знам как ще реагират децата, моето не е много контакно, особено пък с непознати  newsm78
Иначе за тортата - казаха ми, че тортите на сладкарница "Алекса" в Попово били много красиви и вкусни. Разгледах в сайта, пратих сестра ми да разучи и май на тях ще се спра. Аз съм си от поповско, ама как не съм се сетила за тях  smile3555

# 269
  • на североизток
.

Общи условия

Активация на акаунт