Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 583
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНЕТО И ЕМА!

ИВЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ!   bouquet

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ! Hug

Дани не ме оставя да поспя, ей! Crossing Arms Хем снощи сме се прибрали с него в 1:30ч. Сега поспа около час и дойде да ми каже, че се е наспал. А Яна и Калин още хъркат.
Да ви разправям вчера с едното от кучетата на Р.Д. какво преживяхме. Отиваме, него го няма и всички го търсят. Включихме се и ние и един час куче търсим. Накрая идват още едни гости и го виждат в колата. А те докато разтоварвали той се шмугнал вътре. Това добре, но горкият куч, откарал там 4 часа няма да ви казвам на какъв пек. В колата сигурно е било над 50 градуса. Намираме го обезводнен с кръв в ушите, умрял от жажда и едва дишащ. Оправи се де, ссп малко повръщане, охлаждане и т.н.
После си тръгваме, моя мъж пък взел, че си дал ключовете от нас и всичките пари на сестра ми в чантата, а те си тръгнаха преди нас. Та и майка събудихме посред нощите да ни отключва. Laughing Нея ще я пуснат отпуска сестра ми като замине, та ще имам помощ, въпреки че аз вече започнах да посвиквам с 3. Днес след разходка дори ги изкъпах един след друг , че се бяха овъртяли в един пясъчник.... ooooh!

Ели, амбицира ме с тия торти. Ама в тея на Йоткер няма ли включени блатове, че си купувала допълнително? Не съм ги срещала досега, трябва да се поровя в магазините.

# 136
  • София
 Hug
Днес е хубав ден, не съм празнувала от 5 години този ден, а сега ми е толкова мило  Hug

# 137
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на двете принцеси Яна и Ема! Да имат много безгрижно детство!

Честит рожден ден и на теб, Ивка! Много здраве, щастие и прекрасно настроение!

# 138
  • Варна
Честит Рожден ден на принцеса Ема.Да е здрава и щастлива. Да е на мама отмяната Heart Eyes Hug

Честит Рожден ден на принцеса Яна.Много здраве и късмет. Heart Eyes Hug

Ивче и на теб мила,Честит Рожден ден!Много обичана бъди!

# 139
  • някъде
 Честит рожден ден на:
Георги
Кристиян

Цветелина
Габриела
Ели

Тодор
Максим

Ема
Яна

Бъдете живи и здрави и да имате прекрасно детство! Hug  bouquet

Ивка, честит рожденден и на теб! Много щастие. любов и усмивки ти желая! Hug  bouquet

# 140
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:10 от ☼Apple☼

# 141
Честит Рожден ден на Алекс на Д И Д И!
Здраве, късмет и повече да слуша мама и тати!

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 08:11 от eti_31

# 142
честит рожден ден на чаровен Алекс! Да е здрав, щастлив и прилично палав! Диди, весел празник. Вярвам, че ще е такъв щом сте всички заедно! Heart Eyes

ММММммм да се похваля колко е хубаво да си си сам, да си ходиш гол из къщи и като заспи детето  вечерта е дълга Joy Mr. Green  

Наистина няма по-хубаво нещо от това. Ако ще и в 3 квадратни метра да живееш, но да си сам цар и господар. Хайде сега като нощта е тооолкова дълга, след като заспи малката, да видим какви ще ги свършите?! Wink

Снощи ходихме в един град с голям замък, на  100 км. от тук. За да гледаме зарята по случй  националния празник на Франсетата. Е, няма друга така, вервайте ми. 30 минутно шоу, ракети изстрелвани от замъка, който е в най-високата част на града. Интерпретация сякаш гори... Абе нещо уникално беше. А аз си мислех, че тази, която гледаме тук в Тулуза е хубава. За съжаление нямаме снимки от самата заря, защото аз държах Кристиан, а Калин -Ема, но има една=о късо клипче. Като го кача ще ви го покажа.

И аз днес ще правя тортичка за утре, ще си направя оризовата салата. Довечера отиваме да напазаруваме меса за скрата и разни ядки. Утре от сутринта сме в къщата да подготвим празника на детето. Взех едни малки фигурки, за да украся тортата-животинки естествено.

# 143
Честит рожден ден на Алекс!Много щастие му желаем и да е здрав най- вече:)  bouquet

Нанни, то в кутията е всичко има три вида кутии за торти на Йоткер,вътре има смес за блат,смес за крем и смес за глазура всичко е описано с какво се смесва и бърка:) сега наистина ще трябва някакви фигурки да намеря но в магазините няма, ooooh! със сметана само- незнам дали ще се задържи върху тортата тази сметана  Thinking newsm78

Ивка защо не си го празнувала 5 години?  newsm78

Ронка, не ме бъзикай деееее, и без това всички това викат- тази къща трябва да се пълни   Crossing Arms
Ама ние викаме малко да си починем още,от 3 дни все едно сме на почивка  Heart Eyes Mr. Green Party Crazy

Днес напазарихме пиенето остава яденето и да идва утре,а каква пейка е сковал вчера тати няма да повярвате, аз седя и я гледам и не вярвам,чудна,ще я лакираме и ще си я ползвам за кафе с масичката  Flutter

# 144
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС   Hug

# 145
Честит рожден на Алекс! Да бъде щастлив и усмихнат!
Дидка, весел празник!   bouquet

Доживях до отпуската  Crazy Днес ми е последен ден и две седмици ще почивам  Party

Може да нямам възможност да ви следя, за това искам да ви пожелая приятни юлски дни и весели рождени дни на всички, които ще празнуват!  Hug

# 146
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:07 от ☼Apple☼

# 147
  • някъде
Благодаря момичета! Hug
Да ми е живо и здраво момчето и да има незабравимо детство! Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Празника мина добре- играха с братовчедите си и се радваха на тортата /полу мое производство Laughing- тоест цялата украса е мое дело Flutter
На градината видял татко си като отишъл да му занесе тортата и ревнал да си го взима, но все пак си имам снимки и от там Peace
Сутринта с колегите се почерпихме с кафенце, сокче и тортичка и така....добре мина деня Peace

# 148
Честита пета годинка на Юлито ! Желая и много здраве, весел празник днес и много незабравими и сбъднати мечти!

# 149
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЮЛКА СЛАДКА  Hug
Ели, да ти е живо и здраво голямото момиче  Hug Да изкарате прекрасен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт