Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 610
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Диди, къде ходите на лекар За бенките, че и ние се каним, ама в най скро време трябва да отидем.

Ронка, турците се прибраха първата вълна, дано не ги заварите по път  Praynig
 Hug Hug Hug

# 241
Ох Ронка и ние се наканихме да ходим на море по никое време, уж Юли, пък дъждовно и хладно и викаш идва насам

# 242
  • somewhere over the rainbow
Аз пък лепнах някакъв вирус /баш сега/ #Cussing out Тази нощ вдигнах висока Т. и резултата е налице - зацапване. Ходих на док, изписа утрогестан. Много е кофти, че по принцип не си свалям Т. и я оставям като основно средство за борба с вируса. Но сега трябва да я свалям с Парацетамол и така вирусът си вилнее на воля. Омагьосан кръг #Cussing out Не знам какво да правя, доколко мога да си позволя да оставям Т.? Иначе вариантът е Оспамокс, но ми се ще да мина без него ... знам ли...
Какво ще кажете?

# 243
Нан, ще те бия къде го хвана тоз вирус,защо Оспамокс? Аз пих с Юлка Оспамок ако се налага пии той е най лек ако може да е лек антибиотик де.....пий чай от листа от малина за Т  #Crazy осциококцинум ???  Thinking

# 244
  • София
Нанче, пробвай да сваляш с бабини илачи тази Т. Компреси с оцет, хладка вода, Ели ти е казала за малините. Не оставяй Т дълго сега! Ако е вирус с Аб няма да мине. Дано се подобриш скоро  Praynig
Ели, тук на морето времето е хубаво, тръгвайте   Peace

# 245
Тръгвайте ама сме в дилема ,резервирали сме на св Влас апартамент за 70 лв на ден и за храна ние трябва да мисли, и като го смятам идва все едно да идем на Олл някъде и направих запитване за КК гранд хотел Варна има оферти хотел без име на 70 лв на човек олл всичко и чадър на плажа и шезлонг,и храна и за детето има занимания и се чудииим къде къде  ooooh! на Влас няма да е почивка ще режем домати и  сирене,в апартамента ще ходим по ресторанти и пак толкова ще ги дадем ooooh! аман вече и на почивка да не идеш Rolling Eyes Rolling Eyes ако ще да вали по цял ден само да не се занимавам с яденето Crossing Arms

Нан как си ?

Ивка вие къде сте? То хубаво хубаво ама тук гърми и не вярвам да е хубаво #Crazy

# 246
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:06 от ☼Apple☼

# 247
Нан, бързо се оправяй. Много неприятно, пфууу, пусти вируси. Не знам какво да те посъветвам да пиеш.

Ели, не съм синя птичка/синоптик/, но винаги времето тук се пренася към Бг. А дали ще стигне и до морето...Божа работа, идея нямам. Тук втора седмица вали, трещи, мрачно и стууууд-15-17 градуса. Писна ми. Дано в Бг се задържи по-малко това време. Тук го дават края на седмицата жега, за какво ли ми е, като си тръгвам... Joy

И аз може би бих избрала Ол инклузив, ако не е голяма разлика в цените. Сядаш като бял човек, хапваш, пийваш, не мислиш за нищо. Пълен релакс. Въпреки, че аз си спомням почивките с родителите ми на бунгала, еххх...много хубаво време беше.

# 248
  • някъде
НАН дано всичко е наред Praynig
Аз съм пила оспамокс в началото на бременността, но се борех 2 седмици с една качлица и настинка и затова се стигна до приема на антибиотик!
Пиги би ли погледнала по-старият ми пост- писала съм за едни изследвания на Алекс Praynig
Дидито и на Алекс са му излезнали много нови бенчици по тялото- едни са по-големи, други са точици Rolling Eyes
На какъв лекар се ходи и правят ли се някакви изследвания newsm78
Ние от понеделник сме в един хотел с външни басейни, дали ще се оправи времето Thinking

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 20:42 от Д и д и

# 249
  • София
Ели-ние се възползвахме от такава оферта"Но нейм"ол-инклузив за 88лв. на човек,за децата безплатно в местността "Елените".Ол-инклузива включва не само храната в самия хотел,но и в 4 разнообразни ресторанта на плажната ивица-кеф ти рибен ресторант,кеф ти чеверме или бургери.Включва още 4 нощни бара и един дневен,един воден бар,сладкарница+най-важното-аква-парк.Затворен комплекс е с 4 хотела и няколко вили.Кофтито е ,че не можеш да избираш къде да си отседнал-ден преди това ти казват къде са ти избрали място,много е странно,но поне виждам,че всички хотели са прекрасни.
Четох и отзиви-било само за семейства с деца,не видях лоши коментари.Ние резервирахме за края на август.
http://www.nasamnatam.com/pochivka/No_Nejm_Vakancionno_Selishte_ … lenite-42348.html

Диди
-за бенките се ходи на кожен или дерматолог.Но най-добре на онкодерматолог или кожен лекар,работещ в онкологията-те най-си разбират.Утре ще ходим до Онкологичната болница в "Дървеница" и ще ви кажа как е минало.При вас,обаче,не знам дали има такива отделения.Заведи малкия на кожен и го мажи с 50фактор обилно,най-добре по-малко на слънце Peace.
Не се прави изследване-лекаря гледа бенката с един инструмент и казва дали вижда опастност.В никакъв случай не трябва да се разрешава да се взима част от бенката за изследване.Най-добре съмнителните бенки да се отстраняват оперативно/разбирай да я изрежат под местна упойка,казват че е безболезнено/и след това да я изпратят за изследване.После чакаш резултат и така.

НАН-дано вече си по-добре,спадна ли Т?

Ронка-за колко време идвате и къде ще отседнете,освен във Враца ще ходите ли другаде?

# 250
..

# 251
  • Варна
Момичета не се притеснявайте, времето е прекрасно и е точно за плаж, поне тук във Варна. Има големи вълни, но пък е много забавно за децата.
Нан имам бегли спомени че не е добре Т да се качва над 38 гр., но пък можеш да си пиеш спокойно парацетамол.

# 252
  • София
Честит рожден ден на Валерия, да е много здрава, много щастлива и много успешна млада дама   bouquet
Пиги, спретнала си тортичка за чудо и приказ пак  Peace
Нан, как си  Hug
На морето времето още е ок  Peace
Ели, ако ще се храните по заведения няма значение дали сте в апартамент или хотел, но ако ще правиш салати и манджи, няма да си починеш, идете на all inclusive.
Ние сме на all, но и двамата с мъж ми май предпочитаме, да ходим по различни заведения. Като си на all има наистина всичко и по много, но е малко като в столова  Whistling

# 253
  • somewhere over the rainbow
Честит рожден ден на Валерия! Да е жива и здрава, хубава и все така да радва мама и татко! Grinning Деси,   bouquet

Ние се храним по заведения /аз вкъщи не готвя, камоли там Whistling/, та определено ол инклузив не ни е изгоден. Давам пример - яли и пили сме изключително по заведения и повече от 60 лв. на ден не сме харчили. A не сме се ограничавали. Нощувката в Поморие беше 8лв /квартира/ и 15лв. сносни хотелчета. Както и да го смятам, все е наполовина на ол-а.

Моята кашлица се задълбочи, правих всевъзможни бабини рецепти - нищо не подейства. И си почнах добрия стар Оспамокс. Още след първото хапче съм по-добре - кашлям вече само по веднъж в минута Simple Smile Не мога да приказвам, защото всяка моя дума излиза като лай. С П. си говорим по скайпа Laughing Т. вдигам все по-рядко и я свалям с Парацетамол. Моля се само бебенцето да издържи  на всички тези напъни.

# 254
..

Общи условия

Активация на акаунт