Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 835
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, милички!
Позапустя темата напоследък  Sad.

Ронка, радвам се, че сте си изкарали супер в БГ.

При нас нищо ново. За почивните дни бяхме малко на море. Не мога да се похваля с кой знае колко хубава почивка - Вяра беше много крива през цялото време и накрая се прибрах по-изморена, отколкото бях преди "почивката", но .... задраве да е.
За пореден път се разочаровах от много неща, но...няма да се оплаквам, че ако започна, не мога да спра  Wink.
Тук има малко снимки, на който му се гледа: http://pepolina.multiply.com/photos/album/37#photo=1

Аз все още не съм излизала в отпуск, но май ми е крайно време. Чета за някакви изпити на работа, иначе ежедневните задачи там си вървят, прибирам се страшно изнервена и малкото го отнася много често  Confused Embarassed.

Та, така...
Надявам се всички да са здрави, другото ще се нареди!

# 391
 Здравейте и от мен!

Влизам набързо да се отчета, че вече за трайно сме си в Софето. Ще ви прочитам после, че около мен се е заформила някаква кочинка....

Hug Hug Hug

# 392
Здравейте,аз сега имам 5мин да ви драсна.
У баба сме,вкъщи е ужасна мръсотия.Къртим банята,направо покрай мен не се седи.Толкова съм изнервена.Разправям се с майстори и материали...и с деца разбира се.Добре че баба помага и татко също с децата че ще лудна.

Диди ти скоро преживя същото с коридорът мисля.Кажи как се справи с толкова много мръсотия.  Sick

# 393
  • София
Аз се справих с чистене Grinning.Мноооого чистене.Не беше само коридора,а и кухнята.Преди това банята,преди това хола,детската и спалнята.5години ремонти.Тежките работи,разбира се,ги изнасяха самите работници.Старите разбити плочки ги слагаха в чували и ги снасяха с асансьора до долу и съответно товареха в техния микробус и от там-на специално място се изхвърлят.Съседите се притесниха,че ще се развали асансьора и го спряха Close,та хората стълба по стълба се мъчеха надолу да слизат.Доколкото си спомням им платихме на чувал+превоза.Иначе трябва да поръчаш специален контейнер,има си изисквания за строителния боклук.Иначе всичко друго аз чистех като луда.Много се радвам,че свършихме с всякакви видове ремонти,защото щях да полудея по едно време.Толкова прахоляк имаше навсякъде,че мислех,че никога няма да мога да го изчистя.Плюс бардака навсякъде и мебелите един върху друг-направо имах чувството,че никога няма да свърши тоя безкраен ремонт...
С една дума-УСПЕХ Grinning!Мисли колко хубаво ще стане и излизай повече навън с децата Peace.

pepi:) -Вяра е тооолкова красива!Много хубави снимки,не личи да си изнервена Peace.

# 394
Нан как си Thinking newsm78

При нас нищо ново,ходим на танци,на 15-ти живот и  здраве на ДГ тръгваме:) Ще трябва да почвам да пазарувам,нищо няма,дрехи,обувки,бельо,чорапи,пижами, всичко и е малко вече, и доизносва.... искам да си имаме намаления като при Ронка,и да има човек възможност да си купи за догодина ,то в моловете трябва да се види може и да има newsm78

Нещо
Юбилейната тема не ни върви, не ни се излиза от нея хихих

Хайде всички на отчет преди училище  bowuu

# 395
  • София
Влади тръгва на 1октомври на много хубава частна градина при семейна приятелка,така че ще съм по-спокойна.И базата е хубава,и много хубаво ги занимават.Сравнително близко е,но не може без кола да се отиде,та сигурно аз току-що взела книжка ще трябва да го водя.Ще видим как ще стане.
Отделно ми предложи работа в новооткрита ясла,но аз все още го обмислям,защото не съм сигурна,че искам да работя това...ще видим.

Ели-нали имате "Джъмбо" в Пловдив?Аз от там купувам бельо,долници и блузки по-обикновени и евтини Peace.

# 396
  • някъде
 Hug
ехо, как са бремените ни и как са бебешоците ни Hug

Ние днес имаме годишнина /6-та/ от сватбата Heart Eyes
 beer  cook

Дидито каква работа ти предлагат? Аз съжалявам, че не учих за детска учителка Rolling Eyes
Пепи, Вяра е разкошнааа  Flutter

# 397
Hug
ехо, как са бремените ни и как са бебешоците ни Hug

Ние днес имаме годишнина /6-та/ от сватбата Heart Eyes
 beer  cook

Дидито каква работа ти предлагат? Аз съжалявам, че не учих за детска учителка Rolling Eyes
Пепи, Вяра е разкошнааа  Flutter

Диди не е късно да учиш,щом искаш,има задочно ,минава бързо времето ,ето аз завършвам тази година Mr. Green

Честита годишнина,желая ви щастие и любов, щастливи мигове заедно и доверие и взаимност.....Wink 

Дидито защо не пробваш ,може да ти хареса,децата зареждат с енергия чувстваш се млад дори и изморен.....

# 398
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:03 от ☼Apple☼

# 399
Деси и аз правя като теб с дрешките и обувките  Wink На разпродажби предпочитам да пазарувам.

А за мръсотията-много е наистина.Прахоляк,мазилки.Като отида,та чак косата ми става бяла.Ако има къде да отседнете за 2 седмици ще е добре.Не става за живеене.  Sick

# 400
Помня и аз каква мръсотия и прахоляк беше покрай нашия ремонт. Още не сме се дообзавели съвсем, а май е време за нов. Laughing Но мераци за това никой няма.

Най - после оправих багажа и подредих къщата. След малко отиваме при племенничката, във вторник нощта летят за УК. Днес и утре ще се виждаме и после Бог знае кога. Мислим да ги навестим ноември месец, намерихме изгодни билети. Ще е без децата обаче поне първия път, за да поразгледаме на спокойствие Лондон.

Ронка, много съжалявам, че те изпуснах в София. Исках много да ви видя, но.... следващия път.
Как са дечицата, как им се отрази пътуването и въобще екскурзията? Hug

Нан, радвам се, че си 2 в 1 и  че всичко върви нормално при теб.

Цитат на: ЕЛИ
ехо, как са бремените ни

Да не би да има нови тумбачета, за които да не знам?

Пиги, как е мъжо, оправи ли се? Щом чак на покрива се е качил, предполагам няма и помен от болежките.

Диди, и аз да ти пожелая мнооого любов, разбирателство и семейно щастие!  bouquet

Пепи, големи красоти сте снимали, а Вяра е голяма сладуранка!

Аз съм такъв унес, мислех да пускам Дани на градина от понеделник и вчера зацепих, че трябват бележки, здравно- профилактични карти и т.н. Та в понеделник с това ще се занимавам при личната пък ЖЗ след вторника ще открием учебната година. Дани ще е със същите дечица, но с други учителки, което много ме радва./да не викам дявола Whistling/ На него хич не му се ходи, особено и без Яна, дано поне да няма истерии.

След 15-ти пък ще взимам другата племенница от у-ще, нали е първолак, докато бабата и дядото се върнат от Рила. Ще я гледам за 3 часа дневно, след което някаква учителка ще я подготвя с домашните, докато техните се върнат от работа.

Да ви похваля Кикича, от един месец освен, че е без памперс, но и докато спи, рядко се изпуска. Нощем дори ме буди за пиш, нищо, че му слагам памперс. Simple Smile Голям папагал е, всичко копира от брат си, а понякога имам чувството, че говори повече и от него. В някои думички дори чувам и "Р". Знае песни, броилки, абе въобще друго си е да си има по - голям брат.
Айде, до скоро....

Последна редакция: нд, 11 сеп 2011, 16:37 от Nanny

# 401
  • През девет земи в десета
..

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:02 от ☼Apple☼

# 402
Привет майчета

Леле сигурно не съм писала от 3-4 месеца, от време на време влизам и чета по малко, но съм много неинформирана за всичко около вас.   Embarassed
Освен Надето, кое е другото коремче, за което съм пропуснала да прочета...  Hug
Браво на тръгналите дечица на градинка, след дългата ваканция. Криси също е на градина от четвъртък, той тръгна без проблем, но не иска и дума да става за спане. Добр, че госпожите са готини и обещаха да не спи, а да се занимават с него докато другите спят. Подготвили са му някаква специална програма за предучилищна и ще се занимават с него.Wink
При мен нищо ново многооо работа и пак работа. Ако имаме свободно време бягаме на някъде и така и не остава време за форум, но се надявам вече нещата да се променят.
Целувки на всички. Дечицата са ни станалаи страххотни големи вече и още по сладки.. Hug

# 403
 Да драсна 5 реда преди да будя децата за градина.

Нанни, децата доста се измориха от пътя, но всичко останало беше добре...винаги може и по-добре де, но да не ставаме нагли. Mr. Green
В София отидохме инцидентно, решено в последния момент, та нормално да не се засечем като не е планирано. Иначе Бат' Боже е страхотен домакин! Посрещна ни чудесно, абе перфектен. Добре си го дисциплинирала! Wink
Момичета да ви похваля мъжо на Нанито ни. Виждала съм подредени мъже, ама това си е направо чудо! Чисто, подредено, уютно, всичко под конец. Дай Боже всеки му такъв мъж, ама на...аз не съм случила чак толкова. Все трябва да мрънкам, да говоря, да нареждам. Joy

Пепи, много хубави снимки видях!

Диди, честита годишнина! Живи, здрави и да се радвате и на една малка госпжица като му дойде времето! Hug

Деси, явно децата са в такъв период. И Ема постоянно изисква внимание, не е особено досадна, аз може би я режа на моменти, но не издържам Embarassed Иначе в Бг беше станала една отворена, граничещо с нагла което ме вбесява в децата. Мисля, че всичко си има граници, както и отношението на децата към околните, еле па към по-възрастните. Тя ми казваше как да се държа с нея и как не... и т.н. ooooh! Но като се прибрахме точно за седмица влезе в релси. Wink

Хайде ставам, че ще закъснеем. Хубав ден на всички Heart Eyes

# 404
Ronka, стига бе, сега няма да мога и да си помрънкам. Joy
Незнам ти къде видЕ подредено и чисто...може би без половината багаж и дечурлигата е било горе-долу такова, ама като се върнах какво чистене му хвърлих/ме/.
Целувки на дечицата и да покажеш снимки от БГ. Hug

Отиваме на пазар, че Янето ще ни идва на гости. Поръча си крем карамел, утре през нощта заминават. Tired

Общи условия

Активация на акаунт