Позапустя темата напоследък
.Ронка, радвам се, че сте си изкарали супер в БГ.
При нас нищо ново. За почивните дни бяхме малко на море. Не мога да се похваля с кой знае колко хубава почивка - Вяра беше много крива през цялото време и накрая се прибрах по-изморена, отколкото бях преди "почивката", но .... задраве да е.
За пореден път се разочаровах от много неща, но...няма да се оплаквам, че ако започна, не мога да спра
.Тук има малко снимки, на който му се гледа: http://pepolina.multiply.com/photos/album/37#photo=1
Аз все още не съм излизала в отпуск, но май ми е крайно време. Чета за някакви изпити на работа, иначе ежедневните задачи там си вървят, прибирам се страшно изнервена и малкото го отнася много често
Та, така...
Надявам се всички да са здрави, другото ще се нареди!
.Мноооого чистене.Не беше само коридора,а и кухнята.Преди това банята,преди това хола,детската и спалнята.5години ремонти.Тежките работи,разбира се,ги изнасяха самите работници.Старите разбити плочки ги слагаха в чували и ги снасяха с асансьора до долу и съответно товареха в техния микробус и от там-на специално място се изхвърлят.Съседите се притесниха,че ще се развали асансьора и го спряха
,та хората стълба по стълба се мъчеха надолу да слизат.Доколкото си спомням им платихме на чувал+превоза.Иначе трябва да поръчаш специален контейнер,има си изисквания за строителния боклук.Иначе всичко друго аз чистех като луда.Много се радвам,че свършихме с всякакви видове ремонти,защото щях да полудея по едно време.Толкова прахоляк имаше навсякъде,че мислех,че никога няма да мога да го изчистя.Плюс бардака навсякъде и мебелите един върху друг-направо имах чувството,че никога няма да свърши тоя безкраен ремонт...
.

/ На него хич не му се ходи, особено и без Яна, дано поне да няма истерии.
Голям папагал е, всичко копира от брат си, а понякога имам чувството, че говори повече и от него. В някои думички дори чувам и "Р". Знае песни, броилки, абе въобще друго си е да си има по - голям брат. 
Но като се прибрахме точно за седмица влезе в релси.