Да не би да има нови тумбачета, за които да не знам?
А вижте сега този цитат не е мой,това го е писала Диди,но само защото аз питах за Нан,според мен все още си нямаме ново тумбаче:)
Иначе моите колеги от университета половината родиха и само се дебнем кой ще е следващ, ето сега една колежка роди ,писа във фейса,друга вика ми то и аз съм в 15 седмица, изобщо надпреварват се

Аз открих един аутлет на КиК взех за 35 лв маратонки, ест. кожа на колев и колев са супер качествени и на половин цена, защото е стар модел,днес ,утре ще взема и пантофи на Ки К от там за 12 лв ,с активен въглен в стелката
незнам по колко са им иначе, но аз мин. година взех най- прости пантофи за 12 лв за ДГ, така че 12 лв за КиК е супер,ще видя и в Мола намаленията, че всичко и е малко вече
Но то сега ще има намаления за сандали и летни дрехи според мен

Два месеца пих лекарства. Женски му работи.... С мъжо се забравихме 
И друг път сме ходили септември месец на море, но винаги водата е била студена, а този път беше чудна. Поне си починах, че като знам какво ме чака на работа....от тук насам.... Инвентаризация, избори и работа едновременно..... Дано да поотслабна, че доста килца качих това лято. Та в тази връзка да ви питам. Някой правил ли е 90-дневната диета? Искам да сваля 7 кг. Разглеждах рецептите и ми се струват лесни за изпълнение и приложими и в семейството. С тоя Дюкян се съсипах да готвя 
Сестра ми искаше декември или януари да я посетим, за да се възползваме от тамошните намаления, но цените на билетите за тогава са 1000-рка.
Днес съм много горда с детето,седя геройски без да гъкне и направихме едно зъбче,има 4 кариеса
Отивам вчера да взема Дани, онова ми ти дете не може да се обуе, поглеждам сандалите - скъсани изцяло от едната страна, няма за какво да се захванат. Блузата му до гърдите мокра от лиги или сополи, не разбрах точно. То едно такова зачервено, омазано, рошаво, абе бетер циганче. Лелката започна да ми се оплаква, че тя го къпела, че сменявала напиканите дрешки, а майката само ги сушAла и отново в чантата. Всичко мръсно и опикано се слага в нея без найлонов плик, чантата направо смърди, а там уж ще слага чисти дрешки. Извади един панталон, който да му обуят евентуално при смяна, ами той целия оповръщан с люспи от домати по него. Лятото пък друга у-лка разправяше как се бил наакал в памперса и докато отишла до него, той вече бил бръкнал с ръка вътре, след което пляс- пляс по масите. Не могли да го спрат от градина, нямали право. 
.
Не съм го шляпала, за да не го стресирам.