Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 822
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Мразя 16.09. Днес моето голямо момче пак си дойде разплакано аман  #Cussing out. Но имаме напредък поне се е защитил и е успял да отвърни на ударите на  мръсното му л.....но . После обаче понеже не обича да се бие и да удря изпаднал в нервна криза и започнал да плаче и да вика. И когато се прибра от вратата започна да плаче. Аз бях с мръсни ръце ,извиках баща му и той го прегърна и го накарахме да се успокои и да ни разкаже ,а той плачеше и каза ,че не знае ,защо плаче. Идваше ми и на мен да плача с него ,но се сдържах и когато каза ,че е отвърнал на ударите му казахме браво. Представяте ли си ,че никога не съм си мислила ,че някога ще го карам да удря друго дете, че в момента в него се развива агресия ,защото е явно че му писна. Все се успокояваме и си казваме ,че е последна година и трябва да стискаме зъби ,но какво ли ни очаква в новото училище.  Rolling Eyes Сега се успокоява със зайчето . Оф много е трудно да гледате как ви страда детето заради другите. Валери вчера ми заяви ,че не иска да ходи на училище ,защото не иска да го бият като батко му  Cry. Милото беше свидел на всичко през годините, виждал е всякакви караници ,виждал е състоянието на батко му.  Оф стига съм ви пълнила главите с моите проблеми .
Рони не знам какво да те посъветвам ,спомням си комшийчето в Карлово когато бяхме деца все се криеше и акаше в саксията и баба му що бой му хвърли ,но без резултат. Ти поне го виждаш и можеш да реагираш да изчистиш и измиеш малкия разбойник  Wink
Бета не съм започнала със сексуалното възпитание ,защото ние си имаме батко ,който 100% ще го обучи  Laughing
Eli83 аз успях да те прочета преди да редактираш  Wink Имаше една възрастна баба ,която вече не м/у живите .Та тя ми казваше "никога не трябва мъжът ти да те вижда ,рошава ,раздърпана и не поне леко гримирана, защото извън къщи ще види много " Не ,че аз го правя , но има нещо вярно в това и  никога не натяквай на мъжът си какво и да е относно това за ,което писа. Защото той в този момент може и да не си помисли ,с времето твоето натякване може да се превърне в негова фикс идея. Поне така аз мисля.
хайде лека и мека .Отпускарския сезон свърши всички на отчет  Wink Лети ,Миме ,НАН, ДИДИ,didito. не ме карайте всичките да ви изброявам много ми липсвате всички  Hug

# 421
  • София
Иси, много ми е мъчно за Марти, всеки път като пишеш и направо ми идва, да дойда да се разправям аз с тези момчета, честно  Tired

Ние днес сме на работа, Цеци също, но с тати  Peace

# 422
Иси радвам се че си го прочела ,аз от вас не се притеснявам а от  други,нета е свободен  за всички.... права си за всичко тоест бабата Flutter Wink това и се опитвам да правя Crossing Arms

Това с детето е гадно,докога  ще търпите,не можеше ли да се премести някъде newsm78

Рони според мен няма да го стреснеш като се изака на килима и го шляпнеш или му се скараш,или му връчиш един парцал да бърше Mr. Green и натякваш че е лошо,мирише и че вие не ходите там,  знам ли,такива неща не са ми се случвали Heart Eyes

Честит празник,Вяра ,Надежда , Любов,София,на всички им пожелавам здраве, щастие и Любов.

# 423
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАНЧЕТО   bouquet

# 424
  • През девет земи в десета
.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 19:01 от ☼Apple☼

# 425
Честит празник на сладка Вяра и на НАН!
http://ww.vbox7.com/play:1dd106aa
 Деси не ме притеснява за преместването в друго училище, но училищата които са ни в близост са бъкани с цигани та от трън на глог. В кварталите има училища ,които стават ,но са ми далече.
Ще стиснем зъби последна година тук. Днес тръгна по спокоен след като му дадохме кураж. Той е много особен след като удари човек той започва да плаче вместо него ,защото му е жал. веднъж показваше на Валери каратиски стойки и го удари без да иска и няма да ви казвам ,че цяла вечер стоя под бюрото си не можехме да го измъкнем. Трябва да се опере най-после за да може и в по горните класове да не го тъпчат.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 14:09 от isikam

# 426
Сладурки как сте?
Изи толкова ме е яд като чета, че има такива деца  това ми е най-големия кошмар. Милият важното е че вече е успял да се преодолее и да отвърне. За съжалени закона на джунглата вилнее с пълна сила в този "цивилизован" свят.  Hug
За първи път чета, че Пиги наказва, не разбивай мита за спокойната Пиг  Wink Hug
Ели   не позволявай на мозъка да те подведе, зная колко е коварен влиза мухата и после .... става срашно. Надявам се всичко да е само в ума ти, а не истина. Силни прегръдки и само положителни мисли ти изпращам.  Hug

# 427
  • София
 Hug
На Цеци му се белят пръстчетата на ръцете. Не много, както напр. при скарлатината, но се белят. Имате ли идея от какво може да е?
Дали да не давам вече допълнително витамини?

# 428
Hug
На Цеци му се белят пръстчетата на ръцете. Не много, както напр. при скарлатината, но се белят. Имате ли идея от какво може да е?
на нас на крачетата  Rolling Eyes

# 429
Дани,и аз се надявам,щото моя мозък кви филми измисля не е истина ,:) Онази вечер мъжа беше на лаптопа като писа  Rolling Eyes  Аз проблем с него нямам освен че ме бъзика и ми се смее на акъла но ме е яд на такива фусти аман
 А само за този месец 4- ЧЕТИРИ   Shocked приятелски двойки с деца се разделиха какво става незнам
 И като гледам какво става около мен ми  гадна работа

Ивка и нашите се белеха като се къпе и се набъбват и после белят,спрях да я кисна дълго, само душ си взима, не като преди всяка вечер в коритото, и почнах да ги мажа ,пробвай с крем здраве този новия по лекия:)

Нан защо не пише при нас newsm78  беше казала че ще почива вече ,може да е в нова отчетна Simple Smile

# 430
  • somewhere over the rainbow
Aaa, в никакви нови отчетни не ми се пише Naughty Толкова ме мързиии ... само спя и ям ooooh!
Иначе сме добре.

# 431
Eli, всеки заслужава да бъде щастлив, не си го причинявай!

Едно свежарско поздравче специално за твоята усмивка:

Иси,  Hug Hug Hug

Ивка, Вит. А, Е? Докато бременеех ми се лющеше корема. С малко прием на витаминки всичко се оправи.

Нан, "само спя и ям"  - добре си се ориентирала. Laughing

# 432
Да се отчета, че да не ме подбере Иската  Crazy
И при нас нищо ново, само това, че си въртим един вирус у нас. Първо беше Венци, след това зарази Гоги и накрая аз....Вчера беше голям екшън на работа - с повръщате, температура и разстройство hahaha Ама оцелях, днес само ми се гади.
Почнах новата диета, но ме гони голям глад  Sad
Гоги е в ново училище и учителите са се заели с трудната задача да им вземат ума в началото hahaha Никак не е очарован, но мисля че ще се справи.
Венцито е на 23-ти на футболен турнир. Дано времето да е хубаво, че ако вали няма да е приятно.
Иска-радвам се, че Марти се е справил с това дете. И дано нямате повече проблеми с него.

# 433
  • София
И аз съм на диета, неусетно, за 1 година качих 7-8 кг, тежат ми, пречат ми. Дано успея да ги смъкна. Днес съм трети ден на кисело мляко. Не съм гладна.
Ще му давам витамини на Цеци, заради беленето на пръстчетата. Аз започнах от една седмица да му давам и Ескимо кидс.
Много се надявам, да сме здравички  Praynig

Ети, как оцеля бе жена, с повръщане и разстройство на работа, боже  Hug

# 434
  • София
И аз на отчет.Влади трети ден е на нова градина,много е щастлив.От първия ден ходи с голямо желание,веднага се е сприятелил с децата,слуша,яде-учителките са очаровани от него.Вчера даже имаше театър и той участваше,та беше много доволен.Дано и занапред няма проблеми.
Днес,обаче,от сутринта крясъци и истерии заради изследванията.Толкова се стресира от такива неща,че дори се страхуваше от стерилните контейнерчета Crazy.Не искаше да пишка вътре,не позволяваше да му пипна дупето за изследванията за глисти.Да не говорим в лабораторията за взимане на кръв какво чудо беше!Щяха да ни гонят по едно време,такава борба беше,такива крясъци,тръшкане и хапане-абе кошмар!С триста зора му взеха малко кръв,дано не се налага пак скоро.
Лошото е,че на връщане минах от там да платя и лаборантката ми каза,че има албумин в урината и дали има бъбречно заболяване Confused.Казах и,че е здрав и няма оплаквания,но тя каза в понеделник да отидем при педиатъра.Дано да се е объркала нещо.

Иси-мъчно ми става за Марти всеки път като споделиш нещо такова.И аз като Ивка се ядосвам и ми идва да отида и да го стресна онова изродче.Аман от гамени.Защо мъжа ти не отиде да го сплаши?

Ети-ти направо се бориш за медал"Най-съвестен работник",умираш-ама на работа да си!Толкова ли няма кой да те замести за един ден?Да не се разсърдиш,но мисля,че малко си се вманиачила с тези диети.Откога не си се хранила нормално?Все си на режим някакъв или диета...това полезно ли е?Като си гладна-хапни нещо,за мен това не е нормално,честно.Успех на Венци на турнира!

Ели
-гледайте си живота,къщичката и детето и не се занимавайте с чуждите истории.Намерете и един свободен мъж на онази жена и всички да са спокойни Simple Smile.

Ронка--колко голям стана бебо?Ако не става ходенето до тоалет защо не му слагаш памперс и не отложиш малко свалянето.Пак си ходете често-често до тоалет и го учи,но поне няма да чистиш като луда.

Общи условия

Активация на акаунт