. Но имаме напредък поне се е защитил и е успял да отвърни на ударите на мръсното му л.....но . После обаче понеже не обича да се бие и да удря изпаднал в нервна криза и започнал да плаче и да вика. И когато се прибра от вратата започна да плаче. Аз бях с мръсни ръце ,извиках баща му и той го прегърна и го накарахме да се успокои и да ни разкаже ,а той плачеше и каза ,че не знае ,защо плаче. Идваше ми и на мен да плача с него ,но се сдържах и когато каза ,че е отвърнал на ударите му казахме браво. Представяте ли си ,че никога не съм си мислила ,че някога ще го карам да удря друго дете, че в момента в него се развива агресия ,защото е явно че му писна. Все се успокояваме и си казваме ,че е последна година и трябва да стискаме зъби ,но какво ли ни очаква в новото училище.
. Милото беше свидел на всичко през годините, виждал е всякакви караници ,виждал е състоянието на батко му. Оф стига съм ви пълнила главите с моите проблеми .Рони не знам какво да те посъветвам ,спомням си комшийчето в Карлово когато бяхме деца все се криеше и акаше в саксията и баба му що бой му хвърли ,но без резултат. Ти поне го виждаш и можеш да реагираш да изчистиш и измиеш малкия разбойник

Бета не съм започнала със сексуалното възпитание ,защото ние си имаме батко ,който 100% ще го обучи
Eli83 аз успях да те прочета преди да редактираш
Имаше една възрастна баба ,която вече не м/у живите .Та тя ми казваше "никога не трябва мъжът ти да те вижда ,рошава ,раздърпана и не поне леко гримирана, защото извън къщи ще види много " Не ,че аз го правя , но има нещо вярно в това и никога не натяквай на мъжът си какво и да е относно това за ,което писа. Защото той в този момент може и да не си помисли ,с времето твоето натякване може да се превърне в негова фикс идея. Поне така аз мисля.хайде лека и мека .Отпускарския сезон свърши всички на отчет
Лети ,Миме ,НАН, ДИДИ,didito. не ме карайте всичките да ви изброявам много ми липсвате всички 

http://ww.vbox7.com/play:1dd106aa
Толкова ме мързиии ... само спя и ям 

Ама оцелях, днес само ми се гади.